Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Takyjedna Taky,jsem na to koukla, myslím, že tihle experti by byli schopni zničit, zdi i podlahy komplet. ![]()
@Takyjedna
My pronajímali byt kamarádovi. Bohužel měl s sebou psa, huskyho. Ten čokl měl kolem tlamy nějaký nádory, který mu sem tam krvácely, takže když se oklepal, bylo to všude. Smrad z něj se zažral snad i do dlažby, on ho vlhkého zvenku nechal klidně spát na parketách - taky smradlavý zažraný flek. Rád spal hned za dveřmi, takže si umíš představit, jaká facka bylo každý otevření. No a že kamarád zapomněl na plotně hlídat hrnec a spálil vedlejší bok lednice, to bylo to nejmenší. Prázdný byt jsme kvůli smradu dávali dokupy pár měsíců. Takže dokážu pochopit různé podmínky pronajímatelů, každý má nějakou zkušenost.
@Camael Tak to bych tedy chtěla po tom kamarádovi doplatit. Ale na druhou stranu se mi nějak příčí dopředu předpokládat, že kamarád bude prase, že určitě udělá takovej a takovej binec…
@KackaDoup píše:
Proboha co se to tady resi![]()
uplne mimo tema
@KackaDoup
No k tématu jsem psala tobě, ať ji v tom zoufalství nepodporuješ, že jedním odmítnutím se nestěhuje pod most. ![]()
@Takyjedna
Tady skoro furt, kor když se zakladatelka už dlouho neozývá, tak si začnou lidi kecat po svým.
Hele, exmanžel to ani nebral, že je jeho kamarád prase, argumentoval: No jo, starej pes, stane se. To já byla vytočená. ![]()
@Camael píše:
@KackaDoup
No k tématu jsem psala tobě, ať ji v tom zoufalství nepodporuješ, že jedním odmítnutím se nestěhuje pod most.
to nic nemeni na to ze spatne se citit musela…taky samozrejme nechci aby v tom pokracovala..
a preji at byt brzy najde a lepsi!
@KackaDoup
No jo, ale zase takhle to prožívat? Vždyť jsou mnohem víc stresový situace, ne?
@Camael píše:
@Takyjedna
http://bydleni.idnes.cz/…obnosti.aspx?…
http://bydleni.idnes.cz/…obnosti.aspx?…
Drž se
. Já jsem takhle hledala s dítětem, psem a těžce nemocnou kočkou, taky majitelé bytu litovali svoje nové podlahy. Nakonec jsem našla ![]()
Zakladatelko, pokud se hroutíš z jednoho odmítnutého pronájmu, jak chceš být odolná k dalším věcem v životě, co Tě potkají? Nesrovnatelně horším? Připrav se na to, že ne každý chce dělat samoživitelkám charitu - pronajímatelé, zaměstnavatelé…Prostě jim klienti, event. zaměstnanci atd. tohoto typu nevyhovují a basta. Mají na to právo, mají své důvody. Hledej dál, život jde taky dál.
@Burj Chalifa píše:
Zakladatelko, pokud se hroutíš z jednoho odmítnutého pronájmu, jak chceš být odolná k dalším věcem v životě, co Tě potkají? Nesrovnatelně horším? Připrav se na to, že ne každý chce dělat samoživitelkám charitu - pronajímatelé, zaměstnavatelé…Prostě jim klienti, event. zaměstnanci atd. tohoto typu nevyhovují a basta. Mají na to právo, mají své důvody. Hledej dál, život jde taky dál.
pokud jsi dobre cetla, uz si slusnym peklem prosla a zvladla to na jednicku, dokazala odejít. Ted se chtela jen postavit na vlastní nohy.
@KackaDoup píše:
pokud jsi dobre cetla, uz si slusnym peklem prosla a zvladla to na jednicku, dokazala odejít. Ted se chtela jen postavit na vlastní nohy.
No tak snad jedním odmítnutým pronájmem snad život nekončí, ne?