Úřad práce a DPČ a DPP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
25.5.15 02:03

@Freudstein A závidět bych Vám měla to škemrání o soc. dávky? :lol: Holt pracuji celou pracovní dobu, ale chápu, že pro Vás je to nepochopitelné. Jak jste již uvedl, Vám se do práci chodit nevyplatí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
25.5.15 17:10

@Freudstein
Jsem si říkala, že článek musí být publikován 1.4. - ale on není 8o To zase vymyslel nějaký chxtrák.

a PS @Sojkka ani nikdo jiný ti nemá co závidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.5.15 05:35

Sojkka: to neni skemrani, pokud ma clovek slusnej pristup a umi s urednikem jednat, je tam celkem fajn vazeny clovek :) Jsem byl treba na jednom projektu 3mesice a pani to je skoda, vy me tu budete chybet. Ja tu mam nekdy lidi co rvou, kricej, jsou trestany a s vama docela pokecam :mrgreen: Co by jinak bez nas tam delali? By pak museli UP zrusit, aspon maj praci :lol: Jinak ja pracoval, jsem delal klidne 12h/den ale potom co samej slib v oblasti prodeje a marketingu, mel jsem toho dost. Denne nam bylo rikano, prave co jako ty lidi chtej? Dovolenou chudaci, nemocenskou, plat zakladni? Jako za ucast? To proste se dela bez papiru a na nemoc, dovcu nasetris. Na duchod koupis panelak a jde ti renta z najmu :D

Jinak CR je diky tomu, na tom porad nejlip, tady je ukazka:
 http://finexpert.e15.cz/…nejmene-v-eu

Hold poslanec nebude mit diky nefakcenkum na nove auto, bude jezdit starsim, postavi se min tunelu Blanka, bude se setrit a nebudou vznikat projekty opencard :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.9.15 17:08

Ahoj, dotaz. od září jsem na UP, našla jsem si práci, ale místo zkušebky jestli to dobře chápu dávají DPČ, za mých mladých let to bylo v podstatě stejný jako dělat ha hpp, jen placené do hodiny, ale to jsem ještě studovala.. co to pro mě znamená na UP, dám jim smlouvu, že mám práci a jdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
27.9.15 17:45

A nesmíš si vydělat za měsíc víc než 4600,–. Jakmile bys měla víc, vyřadí tě z evidence a musíš si sama platit zdravotní pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
29.9.15 08:05

@Daduka
Nutno dodat, že registrace na UP není povinná! Ono může vyjít líp si vydělat více a zaplatit si zdravotní sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.18 16:51

Nahlášení na ÚP

Dobrý den, chci se zeptat když mi končí rodicak a jsem zaměstnaná na DPČ je potřeba se nahlásit na úřad práce? :think: Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
28.2.18 16:59

Ne, pokud nehledáš práci, tak se na ÚP nehlásíš. Ale pokud si vyděláváš méně než měsíční minimální mzdu (12 200 Kč), tak se ti bude teď už odvádět zdravotní počítané z minimální mzdy a ne jen ze skutečného výdělku (pokud nebudeš státní pojištěnec z jiného důvodu než pobírání RP). A pokud bys měla výdělek nižší než 2500 Kč, tak musíš taky řešit zdravotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.18 17:09

@Lendeš
Výdělek mám pohyblivý. Většinou okolo 4500-5500 Kč za měsíc. Byla mi nabídnuta práce na plný úvazek ale mám před pohovorem ale dokud budu chtít můžu právě zůstat na DPČ a jelikož jsem ještě na úřadu práce nikdy hlášena nebyla tak nechci nic zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
28.2.18 17:35

@Xxmyska15 Není tvoje povinnost hlásit se na ÚP, ale jak jsem psala, budeš muset doplácet na zdravotním (strhne ti to zaměstnavatel). Pokud by ses na ÚP přihlásila, tak ten doplatek do minimálního zdravotního odvádět zaměstnavatel nebude, ale na ÚP musíš plnit povinnosti (chodit na schůzky, pohovory kam tě pošlou apod.) a můžeš si na ÚP vydělat max. polovinu minimální mzdy. Takže záleží, co je pro tebe lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat