Jsem těhotná a nezaměstnaná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
urad prace a tehotenstvi
Chtela bych se zeptat, jak to je, kdyz jsem v 19tt, a jsem nezamestnana, ale musim se prihlasit na UP, kvuli zdravotnimu. Co musim vyplnit za formulare, a vezmou me na UP, kdyz mam narok jen na RP na 4letou variantu?
Oni me musi vzit ne, a platit za me po celou dobu RP, cili 4roky, je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, normálně si zajdi na ÚP a vyplň formuláře pro uchazeče o zaměstnání
Určitě tě vezmou, jen tě přiřadí k někomu, kdo má na starost těhotné, k němu pak budeš docházet až do porodu
A nezapomeň sebou těh. průkazku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na úřad práce tě vezmou určitě. Jinak se podívej na http://www.ct24.cz/…stnane-zene/. Možná ti to pomůže.
- Citovat
- Upravit
Určitě tě vezmou, akorát u příjmu občas bývají nesympatické osoby
, tak se na to připrav…
Já jsem nezaměstnaná půl roku, nikde mě nevzali a teď jsem pravděpodobně otěhotněla (alespoň dle testu), tak taky nevím, co a jak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě tě do evidence vezmou, ať už jsi těhu nebo ne
RP pak jde od úřadu práce, ale z odboru státní sociální podpory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, zhruba postup jsem vedela, jen jsem se chtela ujistit ze to takhle opravdu funguje, tak uvidim, musim si jeste zmenit bydliste v OP, a potom na UP, tak diky holky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no taky právě musím nějak vymyslet pře nemám školu hotovou a ještě jsem nikde nepracovala tak taky přemýšlím jak to je no ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barunka maminka píše:
no taky právě musím nějak vymyslet pře nemám školu hotovou a ještě jsem nikde nepracovala tak taky přemýšlím jak to je no ?
Pole mě taky na pracák, ať za tebe platí zdravotní, jinak ti na něm bude vznikat dluh. Já měla něco podobného na střední. Po čtyřech měsících jsem se v prváku vrátila z nemocnice a do školy už ten školní rok nenastoupila, až ten další. Musela jsem normálně na pracák, protože jsem se soustavně nepřipravovala na budoucí povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no teď právě lítám kolem všehoi uřadu mateřská a tak matrika skrz uznání otcovství tak právě přemýšlím co ještě je zařídit no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
určitě tě vezmou.mě taky vzaly byla jsem po škole,vyplnila jsem ty papíry okopčily si těhotenský průkaz a bylo to ok.Pozvaly si mě znova asi až za měsíc a půl a sama mi řekla že nemá cenu semnou hledat práci,tak at přídu až se malá narodí s rodným listem.
- Citovat
- Upravit