Úřad práce a podpora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.2.19 11:57

A ještě pro ty rejpalky narozeniny mam letos :) Přeji vám hezký zbytek dne

• Citovat
  • Upravit
2974
21.2.19 11:58

Podporu vymeruji z platu/mzdy myslím první měsíc 70% pak 60 % atd. . Zřejmě si probírala málo a podle toho se to odvíjí… Nicméně na nic jiného nárok mít zřejmě nebudeš. Pak jedině rychle někam do práce :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 11:59
@Terkapali píše:
Podporu vymeruji z platu/mzdy myslím první měsíc 70% pak 60 % atd. . Zřejmě si probírala málo a podle toho se to odvíjí… Nicméně na nic jiného nárok mít zřejmě nebudeš. Pak jedině rychle někam do práce :palec:.

Zaměstnávatel ukončil smlouvu na dohodu to máte 40% nárok. 8

• Citovat
  • Upravit
2974
21.2.19 11:59

Pokud na dohodu pak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.2.19 12:02
@Anonymní píše:
Zaměstnávatel ukončil smlouvu na dohodu to máte 40% nárok. píše: Více

Tak pokud máš nárok na takhle málo, tak to tak prostě bude :( Víc ti nedají. Zkus se poohlédnout po další práci. Nic jiného nezbyde. Na příspěvek na bydlení asi nedosáhneš, když bydlí u přítele.

Můžeš sehnat brigádu a chodit si přivydělávat a podporu ti budou vyplácet potom a nbeo rovnou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
21.2.19 12:08

https://www.penize.cz/…amestnanosti

spočítej si to, ale tisíce nečekej, jen nechápu proč když máš smlouvu nepracuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
21.2.19 12:47
@Anonymní píše:
Děkuji tady jedné paní za normální komentář. Maturitu jsem dodělala přesně v 18 a hned nastoupila na terénní zdravotní sestru, práci mám nehledam, jen pouze musím dodělat jeden kurz bez toho mě nepustí dále.
Myslíte si že jsem ráda na pracáku? Ne ale co mi zbývá jestli chci pokračovat vyšše a nechci prodávat v penny nebo na poště. MEZITÍM musím přežít, od čeho tady jsou ty podpory? Na koukání? Kdybych byla jako většina procent v ČR tak v 18 padnu na pracák udělám dítě a žiju si jako královna :)
Toto téma končím, protože to opravdu nemá cenu.

Pokud nehledas pravo, tak nemas na UP co pohledavat… A jinak rozhodne s detma a na up si budes zit jak kralovna, no, na to se da napsat jedinne - blba, jak daleko vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
21.2.19 13:04

@j.a.n.i1 To se pletete, na úřadě práce nemusíte být registrovaná jen jako uchazeč o zaměstnání, ale i při zaměstnání pokud třeba žádáte o rekvalifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
21.2.19 13:06
@Petula306 píše:
@j.a.n.i1 To se pletete, na úřadě práce nemusíte být registrovaná jen jako uchazeč o zaměstnání, ale i při zaměstnání pokud třeba žádáte o rekvalifikaci.

Cože? Při zaměstnání se lze registrovat na ÚP? K čemu pak tedy tento institut je, když se zde mohou registrovat i zaměstnaní.. a taky mají nárok na podporu? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
21.2.19 13:07
@Anonymní píše:
Děkuji tady jedné paní za normální komentář. Maturitu jsem dodělala přesně v 18 a hned nastoupila na terénní zdravotní sestru, práci mám nehledam, jen pouze musím dodělat jeden kurz bez toho mě nepustí dále.
Myslíte si že jsem ráda na pracáku? Ne ale co mi zbývá jestli chci pokračovat vyšše a nechci prodávat v penny nebo na poště. MEZITÍM musím přežít, od čeho tady jsou ty podpory? Na koukání? Kdybych byla jako většina procent v ČR tak v 18 padnu na pracák udělám dítě a žiju si jako královna :)
Toto téma končím, protože to opravdu nemá cenu.

Tak snad můžeš mezitím pracovat v nemocnici jako ošetřovatelka. Jestli si myslíš,že lidi,co jsou na pracáku,ci žijí jako králové,tak to zase rychle spadni na zem. Nevěřím ti ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
21.2.19 13:08

Poslední dny,každý druhý příspěvek anonymní a co příspěvek,to perla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
21.2.19 13:11
@carola píše:
Poslední dny,každý druhý příspěvek anonymní a co příspěvek,to perla. :roll:

Taky mám ten dojem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
21.2.19 13:12

@Miasofi no třeba právě kvůli té rekvalifikaci. Nebo jen tak když hledám jinou práci a sama to neumím. Je rozdíl mezi zájemcem a uchazečem o zaměstnání. Za zájemce neplatí zákonné pojištění. Při rekvalifikace také lze dostat podporu, ale to asi jen v případě uchazeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
21.2.19 13:18
@Petula306 píše:

Pak ovsem neni narok na podporu, neb je tam jako zajemce, zedy dotycna je tam jako uchazec a jako ten tam nema co pohledavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
21.2.19 13:23

@j.a.n.i1 k podpoře si netroufám nic říct, v tom se neorientuju. Nemůže mít třeba jen dohodu a k tomu podporu? Já když byla na úp, na podporu jsem nárok neměla, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat