Nepříjemná atmosféra v zaměstnání - peníze, vztahy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak jdi pracovat jinam, prodavačku můžeš dělat kdekoliv, ale ono nikde to není že bys celej den seděla na zadku. Můžeš jít prodávat třeba oblečení, to bývají ty kolektivy mladší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jedině jít jinam.
Taky jsem se ozvala že se snažím, makam, dělam přemistím zboží at je jeden sortiment u sebe a přijdu druhý den a zboží přemístěné ( dělam v obchodě). A nebo přemyšlím jak to nejlíp uložit, nikdo neřekne jak si to představuje druhý den dostanu sprdnuté. Tak jsem se ozvala.
Odpovědí mi bylo a je o dost méně komunikace od kolektivu a větší úkolování od nadřízených. Chtěla jsem jen ať řeknou hned když mají nějakou představu at to nepřřemístují jak kočka koťata. Dopadlo to tak že přemyšlím že odejdu
- Citovat
- Upravit
Jdi pracovat jinam, když se ti to nelíbí. Ale jestli je tvůj slovní projev stejný jako psaný, tak good luck. Vyjadřovat se takto o 70 leté paní, navíc tvé nadřízené, je přes čáru i na anonymním fóru. A jestli jsi vyčerpaná z knihkupectví, tak zřejmě nejsi zvyklá pořádně makat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli se v práci chováš tak, jak ses odprezentovala tady, tak si nepomuzes v žádném zaměstnání.
- Citovat
- Upravit
Změň práci… Ale ještě tak o dvou zaměstnavatelích se budeš vyjadřovat stejně, a už tě nikde nevezmou ani na výkopy u silnice. Jestli jsi taková hvězda, nauč se něco pořádně a dělej sama na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co bys chtěla? Vyjadřuješ se jako primitiv, jiné chování si nezasloužíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
Jdi pracovat jinam, když se ti to nelíbí. Ale jestli je tvůj slovní projev stejný jako psaný, tak good luck. Vyjadřovat se takto o 70 leté paní, navíc tvé nadřízené, je přes čáru i na anonymním fóru. A jestli jsi vyčerpaná z knihkupectví, tak zřejmě nejsi zvyklá pořádně makat.
Ona neni moje nadřízená ona je pouze kolegyně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ona neni moje nadřízená ona je pouze kolegyně
To je snad úplně jedno, i kdyby to byla tvoje podřízená, pořád se o ní vyjadřuješ stejně a to o tobě něco vypovídá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Po RD jsem nastoupila v březnu do práce. Ve firmě pracuji již pár let, ale nastoupila jsem na jiné místo. Zaučovala mě holčina o 15 let mladší než já. První den v pohodě, od dalších dní se začala chovat hrozně. Vydržela na mě celou pracovní dobu nepromluvit. Byla to neskutečně hustá atmosféra. Téměř jsem se bála jí na něco zeptat. Po pár dnech mi onemocněl syn. Šla jsem s ním k lékaři, nechala ho samotného doma a šla do práce. Přišla jsem, ten den jsme tam byly ve 3. Holky mě pozdravily a to bylo vše. Pak si sedly k jednomu počítači, tam si neustále šuškaly a smály se. Až zasáhla vedoucí, která tam přišla a řekla, že takhle ne, že jedna bude pracovat na PC a druhá sedět u mě a zaučovat mě. Jsme větší hotel, kde je spousta zaměstnanců a od spousty zaměstnanců jsem se dozvěděla, že nejsem 1.,ke komu se takhle chovala, a že už kvůli ní odešla spousta lidí. Je to celkem pěkná holčina, ale bohužel extrémně silná. Já nejsem žádná super mega krasavice, ale ani žádná šeredka. No, dala jsem nakonec výpověď. Přemlouvali mě, ale necítím se tam vůbec dobře, neboť musíme spolupracovat a v takové atmosféře se špatně pracuje. Jinak práce jako taková mě bavila. I hosté mě mají rádi. Chtěla jsem odejít úplně, ale nakonec mě majitel přemluvil a nabídnul mi ve firmě jiné místo v jiném hotelu. Na jednu stranu se těším, na druhou stranu se bojím. V práci stráví člověk spoustu času a není nad to, když se tam člověk cítí dobře. Jsem asi měkká, ale neumím se nad takové věci povznést.
- Citovat
- Upravit
Já měkká nejsem a dokážu mluvit až moc narovinu. Nastoupila jsem do překladatelské společnosti a po měsíci odešla. Ty lidi byli divný, všichni magoři už od pohledu. Šla jsem do jiné a tam vydržela 2 roky. Na pobočce super parta, rozuměly jsme si s holkama, práce mě moc bavila, ale pro změnu brněnské vedení dělalo problémy Pražákům.. fakt jak malý děti. Pak přišla jiná nabídka a tady práce nic extra zábava, nicméně peníze, pracovní doba a flexibilita zaměstnavatele mi to zatím vynahrazuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všude je něco, to je pravda. Dobře jsi udělala. Také si říkám, že nejsem masochistka, abych chodila někam, kde se trápím. Potřebuji být v pohodě pro své děti. Myslím, že jsem přátelská povaha, ale někdy jsem už přemýšlela, že ji dostrkám před hotel a profackuju, ale to bylo spíše v mých představách. Manažerka je fajn a je jí líto, že odcházím. Snažila se mě přesvědčit, že všude můžu narazit na nepřátelské jednání, ale věřím, že se dá najít i práce, kde spolu budeme slušně vycházet. Nic víc, nic míň. Na novém místě bych měla mít i lepší plat, ale trošku se bojím, zas samé ženské, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, všude je něco, může být i hůř, ale může být i líp, já jsem ve svých zaměstnáních byla vždy spokojená a do práce chodila ráda, až na jednu výjimku, neskutečně divní lidé, stres, vzdala jsem to a byla šťastná, že jsem odtamtud vypadla. Zdraví máme jenom jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xstrasilka píše:
Ano, všude je něco, může být i hůř, ale může být i líp, já jsem ve svých zaměstnáních byla vždy spokojená a do práce chodila ráda, až na jednu výjimku, neskutečně divní lidé, stres, vzdala jsem to a byla šťastná, že jsem odtamtud vypadla. Zdraví máme jenom jedno.
Ano, to si právě také říkám, že zdraví máme jen jedno. Teď než odejdu, už máme nastavené služby, že se v podstatě jen míjíme, ale už jen představa, že si předáváme službu, ve mně vyvolává neskutčný stres.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To co budu psát je trochu smutný protože pracuji v chráněné dílně a přidáno jsme nedostali. Připadám si tam jako ve fabrice ne že by mě práce nebavila, ale spíš to vedení je na H.vno Firmu mají tatínek s dceruškou takže rodinný podnik
.Prodávám v knihkupectvi a šefka mi dává jasně najevo, že semnou není spokojena Dokonce tam mají i koordinátorku starou babu, která všechny, organizuje
prostě p. ča bude ji skoro 70 Semnou se snaží kamarádit, pomlouvá ostatní kolegyně dělá se hezkou Ale buzeruje dojděte támhle tamto sama sedí a žere chodí hulit i když to má od vedení zakázané
.Hraje si tam na vedoucí dokonce i na mě už si stěžovala že jsem líná apod přitom ona organizuje a já lítám jako o holi. Kdyż jsem se ji zeptala, proč si na mě stěžovala, Tak to zapřela že ona nic
Je to svině vypočítavá to vim.
Řekla jsem šefce že se mi nelíbí, jak, ta stařena mě péruje. Na to mi šefka řekla, že ta moje stará kolegyně, je starší a já mladá a že, si ji nemužu nic říct. Že by na mě byla hnusná,
Je to hrůza, Mě je 28 a 70 letou kolegyní se nechci nechat šikanovat, jen aby stařena, nemusela nic
Když ji něco odpovim, třeba že svojí práci by si měla udělat sama to snad nevadí? Jak byste reagovali vy?.Ted k té šefce s tim jejim tatinkem. šefem Je to taky hrůza pořad nic nedělate podle nich Člověk. s knihkupectví je vyčerpanej, jako by kopal v dolech Jednají tam snámi jako s otrokama