Nepříjemná atmosféra v zaměstnání - peníze, vztahy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
55929
14.6.19 11:50

Vsude je neco. zamerila bych se na zivot po praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.19 11:52

Taky jsem nastoupila po RD a je to tam jedna fales. Ze zacatku me to deptalo, az tak, ze jsem chtela dat vypoved. Prekecali me, a vzduch se procistil. Nadiktovala jsem si, jakou chci napln prace, prac.dobu. Nemohli tam dlouho najit nekoho,,normalniho,, tak mi vysli vstric. Ted to beru tak, ze kamaradi tam nebudeme, jedu si tam svoje, udelam si tam dostatecnou praxi, preziju spatne skolkove obdobi plne nemoci a casem proste odejdu. Nebo se osamostatnim.

• Citovat
  • Upravit
8036
14.6.19 12:03
@Anonymní píše:
Taky jsem nastoupila po RD a je to tam jedna fales. Ze zacatku me to deptalo, az tak, ze jsem chtela dat vypoved. Prekecali me, a vzduch se procistil. Nadiktovala jsem si, jakou chci napln prace, prac.dobu. Nemohli tam dlouho najit nekoho,,normalniho,, tak mi vysli vstric. Ted to beru tak, ze kamaradi tam nebudeme, jedu si tam svoje, udelam si tam dostatecnou praxi, preziju spatne skolkove obdobi plne nemoci a casem proste odejdu. Nebo se osamostatnim.

Pravda je, že teď se opravdu hledají špatně slušní zaměstnanci. Tak ať se tam máš líp. Já budu mít naštěstí také i lepší pracovní dobu na novém místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
15.6.19 00:27

To jak se k tobě kolegyně chová se netýká tebe, ale jí. Ona má nějaký problém. Nedopusť, aby sis její frustrace pouštěla ke svému tělu, do svého života. Cítíš-li oporu v nadřízeném, byla bych v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
15.6.19 08:30
@LadyLada píše:
To jak se k tobě kolegyně chová se netýká tebe, ale jí. Ona má nějaký problém. Nedopusť, aby sis její frustrace pouštěla ke svému tělu, do svého života. Cítíš-li oporu v nadřízeném, byla bych v klidu.

Děkuju moc. V nadřízené oporu mám, ale je mi v takovém prostředí hrozně nepříjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.6.19 20:12

Taky bych šla pryč. Pracovní prostředí by mělo být v pohodě a nestresujici. Práce je dost. Určitě děláš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
19.6.19 21:42
@Anneettee píše:
Taky bych šla pryč. Pracovní prostředí by mělo být v pohodě a nestresujici. Práce je dost. Určitě děláš dobře.

Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat