Průzkum: Vydělávat jako uklízečka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1237
19.2.19 21:40

Ahoj, mužů se zeptat na kolik vyjde taková paní na úklid? Zrovna v této lokalitě? Nesnáším uklizení a uvažovala jsem o tom. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.2.19 21:42

V Praze bere uklizecka za byt 150,– za hodinu. V 3+1 umytí oken panelákový byt 450,– tj.levnější cena.

• Citovat
  • Upravit
26747
19.2.19 21:42

Tak záleží… Já bych byla ochotna dát 150-200 za hodinu, klidně na ruku. A třeba každý týden 2-3 hodinový úklid z toho třeba hodinu na žehlení a byli by to nejlépe utracené 2000 měsíčně :palec: já tomu fandím :srdce:
Požadovala bych jako paní na úklid mít připravené prostředky na úklid, okna za příplatek, daně paušálem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
19.2.19 21:46
@aknadar píše:
Ahoj, mužů se zeptat na kolik vyjde taková paní na úklid? Zrovna v této lokalitě? Nesnáším uklizení a uvažovala jsem o tom. Díky

Klidně mi taky napiš. Jsem z okolí. Kdysi jsem tak uklízela ve třech domácnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75449
19.2.19 21:47
@Bubla_Bučková píše:
Tak záleží… Já bych byla ochotna dát 150-200 za hodinu, klidně na ruku. A třeba každý týden 2-3 hodinový úklid z toho třeba hodinu na žehlení a byli by to nejlépe utracené 2000 měsíčně :palec: já tomu fandím :srdce:
Požadovala bych jako paní na úklid mít připravené prostředky na úklid, okna za příplatek, daně paušálem :palec:
:pankac: :pankac: Úplný souhlas, dala bych 200 na hoďku tady na vsi s naprostým nadšením - akorát je to k nám z Frýdku -Místku dost z ruky. :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 21:53

Naše uklízečka si nosí své věci a platím jí 180,– na hodinu. Když je bez prostředků platím 150,– na hodinu. Jsme Benešovsko/Přibramsko.

• Citovat
  • Upravit
3079
19.2.19 21:53

Já jsem uklízela přes agenturu při vysoké :) Praha, 250,–/h. platili zákazníci. Já dostávala 120,–/h. Čistící prostředky jsem používala to, co měli klienti doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 21:55

Zapomela jsem zmínit , že náš dům , alespoň v základním úklidu nestihne uklízečka uklidit dříve , jak za 7 hodin. Většinou přijde v 9 a odchází v 17ct hodin.

• Citovat
  • Upravit
3204
19.2.19 21:55

@aknadar no doposud jsem brala 100/h :zed: teď co jsem s malou úklid v jednom domě zde ve vesnici přebrala za mě mamča a tak si přivydělává. Je to usedlost novostavba s bazénem uvnitř 2× týdně těch 6h a je to kolikrát i málo. Dělají celkem brajgl jak mají sešlost. U jedné paní taky tady 6h/1 týdně 100kc/h to je ale normální rodinný domek, tak to stačí. Sice na skrytý bordel je to málo, ale ji to stačilo. Byla spokojená. Musím si propočítat, kolik domácností bych týdně musela mít, aby z toho něco bylo. Teta prodává eko prostředky tak bych mohla brát od nich, což je super pro ty, co mají čističku. Zeptám se i na vysavač. Je lepší mít svůj nebo by vám nevadilo používat váš? Takové ty parní čističe a spesl pomocníky až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
19.2.19 21:56
@sirikit píše: :pankac: :pankac: Úplný souhlas, dala bych 200 na hoďku tady na vsi s naprostým nadšením - akorát je to k nám z Frýdku -Místku dost z ruky. :zed: :zed:

Sakra!! :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
19.2.19 21:59

@Bubla_Bučková okna za příplatek-kolik by podle vás bylo tak akorát? V tomto nemám jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
19.2.19 22:01
@Anonymní píše:
Zapomela jsem zmínit , že náš dům , alespoň v základním úklidu nestihne uklízečka uklidit dříve , jak za 7 hodin. Většinou přijde v 9 a odchází v 17ct hodin.

To máte nějakou residenci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 22:09

@Chiquinquirá nevím co bereš jako rezidenci  ;)

• Citovat
  • Upravit
37124
19.2.19 22:10

Tak v Praze budou ceny jinde než na vsi. Pokud budeš dělat na sebe musíš si ujasnit jestli chceš mít sazbu jakože hodinovou, nebo za oddělanou práci (to druhé bude asi populárnější, tam prostě uděláš co máš a jdeš domu a zaplatí ti stejně ať to máš hotové za hodinu nebo půl dne. V případě kdy se bere za hodinu pak kolikrát vznikají dohady, že se ta uklízečka zbytečně loudá, aby ji to trvalo dlouho a dostala víc zaplaceno.) :think: jinak zkusit to můžeš už klidně při rodičáku, to má tu výhodu, že si uděláš ŽL, ale nebudeš muset platit pojištění (platí ho stát dokud bereš rodicak) a uvidíš co to obnáší a jestli bys dokázala vydělat tolik aby sis poplatila vše kolem a ještě z toho pak vyzila, plus si můžeš postupně shánět klientelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
19.2.19 22:11

Uklizečka co dělala ve výrobním závodě měla 80kč na hodinu-hrubého. Moc nadsazujete. Ale je pravda, že měla čas na jídlo i na záchod. Takže vlastně pohoda. Ostatní takovou pohodu neměly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat