Průzkum: Vydělávat jako uklízečka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
19.2.19 23:32
@sirikit píše:
Asi bych tyhle vstupní formality nechala spíš na manželovi.. :think: :roll:

No jasně, to není hodinový manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
19.2.19 23:58
@Božislava píše:
No jasně, to není hodinový manžel…

Právě. :nevim:
U toho bych se naopak vstupní prohlídky ujala s dovolením já. :oops: :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
20.2.19 06:47

Tak já jsem z této oblasti a někoho na úklid bych potřebovala. A byla bych ochotna dát cca 150 na hoďku. Už o tom přemýšlím nějakou dobu, hlavně vždy při pohledu na plný koš nevyžehleného prádla a na těch cca 20 špinavých oken, které by už potřebovaly nutně umýt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.2.19 07:55

Teda holky vy jste se nějak rozepsaly. :)
Ta jedna paní si taky myslela, že jí okolí odsoudí tady na vesnici. Její Manžel byl proti. Jak jsem tam byla poprvé tak se mě ptali, jestli mám řidičák a na podobné věci. Chodím pěšky mám to k ním cca 200m asi aby se ujistili zda nejsem nějaký sociální případ nebo ci :D pak ale si zvykli a najednou jim chybím. Člověk si rychle zvykne na to, že přijde domů má umyté nádobí, utřený prach, čistou koupelnu a lesklou podlahu. Důvěřuji mi natolik, že mám stále jejich klíče od domu. Tak stačí jen zavolat a já můžu přijít.

Mám ráda, když je vyklizeny prostor a nikoho nemám v patách. To se pracuje mnohem lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.2.19 08:08

Ja bych pani na uklid brala hned. Te co jsem mela pred 5ti lety jsem davala 100 a pozdeji 150/hod, delala zakladni uklid 1× tydne cca 3 hod ( byt 120 m) plus 1× mesicne neco navic podle dohody. Bohuzel pak sla pracovat do penzionu do jineho mesta a ja jsem si v te dobe zkratila uvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.2.19 08:13
@Božislava píše:
Pointa byla taková, že už by to pro mě bylo lepší uklidit sama, než vydat tyhle peníze…Ovšem ty jsi asi poslankyně či ministryně či co…Papaláška tomu říkám já. To není úražka, víš?

Tak samozrejme, ze to kazdy pomeruje podle hodnoty sveho casu. Kdyz nekdo vydela za hodinu 100,– tak neda dvojnasobek nekomu za uklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
20.2.19 09:25
@Božislava píše:
Pointa byla taková, že už by to pro mě bylo lepší uklidit sama, než vydat tyhle peníze…Ovšem ty jsi asi poslankyně či ministryně či co…Papaláška tomu říkám já. To není úražka, víš?

Proč ten tón? V Praze to jsou úplně normální ceny, venkov nevím. Pokud je paní u vás v práci ochotná pracovat za 80 korun, tak to prostě odpovídá regionu, případně nezná hodnotu svého času. Ale nabídni dobré uklízečce 80kc v Praze a právem se ti vysměje, ani nemusíš být ta papalaska :roll: radši nechtěj vědět, kolik uklízečce platím v zahraničí, také by to za 80 Kč nevzala

• Citovat
  • Upravit
3204
20.2.19 09:46

@Lalelale nohu se já zeptat jen čistě ze zvědavosti kolik platíte té uklízečce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.19 10:13

@Chiquinquirá to , ale není stadartni úklid , mytí lednic a oken. To si pak beru velký generální úklid , kde přijde a uklizi mi tu 6 ženských najednou. Jinak ano , máme vesměs , to co popisuješ u zmíněného domu.

• Citovat
  • Upravit
3204
20.2.19 10:21
@Anonymní píše:
@Chiquinquirá to , ale není stadartni úklid , mytí lednic a oken. To si pak beru velký generální úklid , kde přijde a uklizi mi tu 6 ženských najednou. Jinak ano , máme vesměs , to co popisuješ u zmíněného domu.

Já tam chodila pravidelně každé pondělí a čtvrtek. Nikdy mi neříkali abych dnes umyla lednici nebo vyleštila okna. Vždy jsem to dělala, když jsem viděla, že je to třeba udělat, tak jsem zůstávala o hodinu déle třeba.
Ale tak je to o domluvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
20.2.19 10:24

@Chiquinquirá strašně se houpe kurz, na koruny to vyjde cca 400 kc teď. Před pádem libry 500 Kč čistého na hodinu. Ale samozřejmě jsou tu šílené nájmy atd, partner to jednou počítal a i když platíme lepší sazbu, než je běžné, tak paní musí odklízet neskutečné množství hodin a domácností, aby si sáhla aspoň na minimální mzdu.

• Citovat
  • Upravit
7333
20.2.19 19:37
@Chiquinquirá píše:
Teda holky vy jste se nějak rozepsaly. :)
Ta jedna paní si taky myslela, že jí okolí odsoudí tady na vesnici. Její Manžel byl proti. Jak jsem tam byla poprvé tak se mě ptali, jestli mám řidičák a na podobné věci. Chodím pěšky mám to k ním cca 200m asi aby se ujistili zda nejsem nějaký sociální případ nebo ci :D pak ale si zvykli a najednou jim chybím. Člověk si rychle zvykne na to, že přijde domů má umyté nádobí, utřený prach, čistou koupelnu a lesklou podlahu. Důvěřuji mi natolik, že mám stále jejich klíče od domu. Tak stačí jen zavolat a já můžu přijít.Mám ráda, když je vyklizeny prostor a nikoho nemám v patách. To se pracuje mnohem lépe.
Tak když je to soused, tak je to asi jiná situace, než-li by to byl zcela neznamý osamělý muž, někde daleko.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
20.2.19 19:44
@Lalelale píše:
Proč ten tón? V Praze to jsou úplně normální ceny, venkov nevím. Pokud je paní u vás v práci ochotná pracovat za 80 korun, tak to prostě odpovídá regionu, případně nezná hodnotu svého času. Ale nabídni dobré uklízečce 80kc v Praze a právem se ti vysměje, ani nemusíš být ta papalaska :roll: radši nechtěj vědět, kolik uklízečce platím v zahraničí, také by to za 80 Kč nevzala

Ton byl přijatelný, papalaška není úražka, v našem kraji se běžně uživá. Papaláš a papaláška. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
20.2.19 21:52
@Božislava píše:
Ton byl přijatelný, papalaška není úražka, v našem kraji se běžně uživá. Papaláš a papaláška. :mrgreen:

Papaláš je v pohodě, sebemíň se mě to nedotklo, jenom rozesmálo. Spíš ale máš hrozně nízko nasazenou laťku při představě, kolik takoví opravdoví „papaláši“ berou. Skutečný prachy jsou někde úplně jinde, než na 500,– za hoďku práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
20.2.19 23:06
@sirikit píše:
Papaláš je v pohodě, sebemíň se mě to nedotklo, jenom rozesmálo. Spíš ale máš hrozně nízko nasazenou laťku při představě, kolik takoví opravdoví „papaláši“ berou. Skutečný prachy jsou někde úplně jinde, než na 500,– za hoďku práce.

Já jsem z Mostu, tam jsou papaláškové, ne papaláši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat