Úřad práce a podpora
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No nevím, podle věku hádám, že jsi zatím nepracovala, takže z čeho podporu vyměřovat? na bydlení taky žádný příspěvek nedostaneš, bydlíš s přítelem, asi bez smlouvy,,,,,, byť je tvoje situace hloupá a nechtěla bych v ní být, tak by mě asi nenapadlo tímto směrem přemýšlet.....i když, to říkám teď na stará kolena, ve dvaceti jsem asi taky přemýšlela jinak.
Nerejpu, nemyslím to zle, jen úplně nevím, co bys ještě chtěla za peníze a proč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak proč nejdeš pracovat, i kdyby do Alberta, Lidlu, Penny, tam hledají pořád. Budeš aspoň něco vydělávat a mezitím hledat jinou práci. nebo na poštu třeba, tam taky hledají pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik píše:
No nevím, podle věku hádám, že jsi zatím nepracovala, takže z čeho podporu vyměřovat? na bydlení taky žádný příspěvek nedostaneš, bydlíš s přítelem, asi bez smlouvy,,,,,, byť je tvoje situace hloupá a nechtěla bych v ní být, tak by mě asi nenapadlo tímto směrem přemýšlet.....i když, to říkám teď na stará kolena, ve dvaceti jsem asi taky přemýšlela jinak.
Nerejpu, nemyslím to zle, jen úplně nevím, co bys ještě chtěla za peníze a proč.
Představte si že jsem pracovala 4 roky jako zdravotní sestra. Smlouvu mám.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Aha tak tobe je 21 let a ctyri roky si pracovala jako zdravotni sestra?! A ted tu O Cervene Karkulce…
![]()
@Janiiska jarnaky jsou az do puli brezna… ![]()
- Citovat
- Upravit
klid, psala jsem, že nerejpu…ale asi začnu. takže od 17-21 let zdravotní sestra? v 17 snad není ještě ani dokončená škola, ne? beru podle dcery, ta bude maturovat v 19, zdravka je snad taky na 4 roky.
Výpočet výše podpory si můžeš orientačně zkontrolovat třeba tady
https://www.penize.cz/…amestnanosti
co se týká příspěvku na bydlení, tam jsou nějaké podmínky, musíš doložit, že nájem odchází z tvého účtu, čili že ho opravdu platíš, plus další platby, smlouva musí být taky náležitosti -podnájemní, o pronájmu - asi jen jedno z toho, nevím co, hodně tu bylo o tom napsáno a nechce se mi to hledat kvůli pohádce nejspíš.
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 aha,no to už vysvětluje dnešní anonymni založena temata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli tam máš trvalé bydliště, tak se počítá i příjem přítele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak proč jsi na pracáku, když máš smlouvu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Měla jsi napsat, že jsi pracovala jako lékařka, bylo by to ještě lepší.
Pokud jsi 4 roky pracovala, vyměří ti podporu z platu/mzdy a jistě to bude víc, než trojka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji tady jedné paní za normální komentář. Maturitu jsem dodělala přesně v 18 a hned nastoupila na terénní zdravotní sestru, práci mám nehledam, jen pouze musím dodělat jeden kurz bez toho mě nepustí dále.
Myslíte si že jsem ráda na pracáku? Ne ale co mi zbývá jestli chci pokračovat vyšše a nechci prodávat v penny nebo na poště. MEZITÍM musím přežít, od čeho tady jsou ty podpory? Na koukání? Kdybych byla jako většina procent v ČR tak v 18 padnu na pracák udělám dítě a žiju si jako královna ![]()
Toto téma končím, protože to opravdu nemá cenu.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, jdu si k vám pro radu.
Jsem na úřadě práce, úřad práce mi výměril hodně malou podporu. Chtěla bych se zeptat zda mám nárok ještě na nějakou podporou? Je mi 21 let, bez dětí, bydlím s přítelem v jeho bytě. Úřad práce je pro mě poprvé proto se ptám.
Děkuji za odpověď