Úřad práce - pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úřad práce-pohovor
Zdravím dámy, potřebuji radu, třebá máte některá zkušenost.
Jde o to, že jsem byla pozvána na pohovor na Úřad práce na pozici odborný referent-poradce Infocentra. A ráda bych se na ten pohovor řádně připravila, nebyl jste někdo? Píše se nějaký test nebo jak to probíhá? Předem Vám moc děkuji, jsem z toho strašně nervózní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Většina výběrových řízení na UP probíhá formou písemného testu a následně je ústní pohovor. Test je zaměřen na zákon o zaměstnanosti, správní řád, zákon o státní sociální podpoře atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@silvie1978 Děkuji moc Silvie ![]()
A na tom pohovor jsou také otázky týkající se této problematiky? Nebo taková ta „klasika“ : Proč bychom měli přijmout Vás? Jaké jsou vaše dosavadní zkušenosti…apod.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simuška123 V pozvance musis mit napsano, jestli pisemny test bude nebo ne. Jinak na pohovor museji byt pozvani vsichni, kdo splnuji zakonne podminky, i kdyby se jich prihlasilo 20.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka pozvánku jsem nedostala. Paní z úřadu mě pozvala na pohovor telefonicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simuška123 píše:
@silvie1978 Děkuji moc Silvie
A na tom pohovor jsou také otázky týkající se této problematiky? Nebo taková ta „klasika“ : Proč bychom měli přijmout Vás? Jaké jsou vaše dosavadní zkušenosti…apod.?
Jak kde. Účastnila jsem se výběrového řízení, kde se ptali na praxi, motivaci atd., jinde to byly hodně odborné otázky z oddělení, kam se hlásíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@silvie1978 má to být odborný referent-v info centru. Pisou tam, ze budu ovvladat vyvolavaci system, posilani uchazecu ke kompetentnim pracovnikum a poskytovat zakladni informace o fungovani UP. Tak snad me nebudou moc dusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Taky mi dnes volali na tuto pozici. Nevite jaká je to platová třída..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nabídky volného místa je vždycky uvedená platová třída, tipla bych to na 6-8, víc určitě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to není moc velký šlágr. Ale po zkušební době dávají osobní ohodnocení nebo tak něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modulka píše:
Tak to není moc velký šlágr. Ale po zkušební době dávají osobní ohodnocení nebo tak něco?
Osobní hodnocení po zkušební době, která je ale u služebního poměru 6 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dávají, ale to taky není žádná hitparáda, každopádně pro mě je práce ve státní správě ideální, žádné nucené přesčasy, jistá výplata každý měsíc na účtě atd. V soukromém sektoru bych měla s VŠ vyšší plat, ale teď mám víc času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
Osobní hodnocení po zkušební době, která je ale u služebního poměru 6 měsíců.
Plus je nutné vykonat úřednickou zkoušku, jak obecnou, tak zvláštní část. Pokud ji teda už nemáte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@silvie1978 píše:
Plus je nutné vykonat úřednickou zkoušku, jak obecnou, tak zvláštní část. Pokud ji teda už nemáte.
Jo, zkouška musí být do roka, ale s tím osobním ohodnocením si nejsem jistá. Nevím, zda je osob. ohodnocení podmíněno složením zkoušky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modulka píše:
Ahojky.Taky mi dnes volali na tuto pozici. Nevite jaká je to platová třída..
Psali tam, že je to 8.platová třída. A kde máte pohovor? Třeba se tam uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit