Úřad práce - schůzka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
30.5.24 11:24

Ano, chtějí doložit, že jsi aktivní a mohou si to ověřovat.

• Citovat
  • Upravit
3533
30.5.24 11:38

Ano, ukazovala jsem jim emaily, kam všude jsem se ozvala. Když to bylo přes portál prace.cz tak ten potvrzovací email, že životopis odeslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalala949
30.5.24 11:48

@Lucie008 Děkuji! Emaily jste jenom ukázala na schůzce, nebo chtěli kopie těch emailů? Když jenom chtějí potvrzení, že něco dělám, tak to je ok. Mně nepřijde normální, pokud pak ověřují s potenciálními zaměstnavateli, co a jak.

• Citovat
  • Upravit
8462
30.5.24 11:55
@Lalala949 píše: Více

A co ti přesně vadí? Nechápu. Pokud něco ověřují tak proto, že je to jejich práce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21296
30.5.24 16:04

Posilala jsem excelovou tabulku, kam se hlasim.
Je dobre, kdyz si to vedes i sama pro sebe. :nevim:
Nikomu nevolali.
A pohovorech se te nikdy neptali, co delas aktualne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8133
30.5.24 19:52

Samozřejmě, že to po tobě můžou chtít, je to v rámci individuálního akční plánu. Pochybuju, že tam bude někdo volat, ale pokud bys prudila, tak by mohli. Samozrejme to není doporučenka, takže nic kvůli čemu by tě asi vyřadili, ale zase když jsi na tom pohovoru byla, tak to přeci není problém doložit. Kdyz se tě na pohovoru ptají co teď děláš, tak jim lžeš, že chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
outlier
3.4.25 10:46

Posílají písemnou pozvánku na každou schůzku nebo stačí, když ten příští termín řeknou ústně? V tom systému nic není ani jsem nedostal žádný dopis nebo mail. Je tam teď nějaký chaos.

• Citovat
  • Upravit
6626
3.4.25 11:18
@outlier píše: Více

Stačí, že ti to řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie