Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zajímalo by mě, v čem perete termoprádlo, které je propocené. Někteří výrobci doporučují prát oblečení na 30 st., ale nezdá se mi, že by se na 30 stupňů vypralo propocené prádlo. Děkuji
@Matylda.maty Peru to normálně na 40 s běžným prádlem. A pak prozenu susickou. Zatím přežilo všechno
@Matylda.maty píše:
Zajímalo by mě, v čem perete termoprádlo, které je propocené. Někteří výrobci doporučují prát oblečení na 30 st., ale nezdá se mi, že by se na 30 stupňů vypralo propocené prádlo. Děkuji
Veškeré sportovní, termo, atd prádlo peru v gelu na sportovní oblečení ![]()
Vsechno funkcni pradlo peru na 30 v beznym pracím prasku a obcas pridam dezinfekci na pradlo od Sanytolu.
@Sadman píše:
V potoce
Jooo taková voda dešťovka, ta umí věci, to už říkávala mojí babička. ![]()
30ka nestaci, pradlo pak stale smrdi.40tky se bojim, aby se nezdrclo
Dávám desinfekco do prádla a peru jen na 30. Nic nejde cítit. Když ji nedám, cítím to z triček
30 stupnu, Perwoll na sportovni pradlo a dezinfence na pradlo z DM. Nesmrdi nic.
@negra píše:
30ka nestaci, pradlo pak stale smrdi.40tky se bojim, aby se nezdrclo
Zkus tu dezinfekci
ta fakt pomaha
Na 30 stačí. Ony ty prášky mají různé enzymy, že fungují i při nízkých teplotách. Co jsem koukala, tak většina má na sobě od 20 stupňů. Na sportovní věci máme speciální přípravek.
Sanytol prací gel nebo přidat trošku sanytolu dezinfekce na prádlo k pracím prasku.
Oder zmizne. Puch je z bakterií v potu.
Stačí 30 stupňů.
Normalni praci prasek co vzdy (ariel kapsle) a na 30 nebo 40. Nic nesmrdi.