Uražená kamarádka

41
5.9.22 10:59

Urazena kamaradka

Ahoj, rozhodla jsem se ukončit vztah s kamarádkou. Nic mi to už nedávalo a já se akorát cítila pořád nepříjemně. Řekla jsem jí to slušně a snažila se vysvětlit jak se cítím a doufala, že to přijme a nerozhádáme se jako vždycky. Ona na mě ale vytáhla, že ona je ta kdo pro mě vždycky dělala všechno, a že já si toho nikdy nevážila (což není pravda, ale pokud jí to člověk neopakoval 5× denně, nebo při každé příležitosti, tak jsem byla ta špatná já.) Řekla mi ještě, že nevím co to je být opravdová kamarádka, přitom vždycky když měla nějaký problém což bylo skoro obden, tak jsem ji vyslechla a řekla svůj názor nebo dala radu apod. Myslim, že jsem měla hodně trpělivosti, ale zdá se mi, že ona v tom svém oparu zahleděnosti do sebe vidí akorát to svoje co ona udělala dobrého, ale už nevidí ty věci od druhého člověka. Řekla mi, že jsem sobecká, že evidentně nikoho nepotřebuju a vystačím si sama a že nechápe, že se mnou ztrácela čas.
Snažila jsem se tu být vždycky pro ní kdykoliv si pískla. A teď se dočkám tohohle, jen proto, že se rozhodnu, že už nechci mít za nejlepší kamarádku věčně negativního člověka (takhle jsem jí to neřekla, to je jen moje myšlenka)
Jsem z toho dost špatná. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
5.9.22 11:10

Je vám deset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.9.22 11:11

@Russet ne. 23+ a ona je dokonce o 3 roky starsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.9.22 11:13
@Beruska73822 píše:
@Russet ne. 23+ a ona je dokonce o 3 roky starsi

Tak si už nehrajte na nejky a najděte si kamarádky mezi dospělými ženami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
5.9.22 11:17

Pokud vám není 15, tak nechápu. Jste snad dospělé. Jdi dál prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24683
5.9.22 11:19

Prosím vás, hoďte to za hlavu a buďte ráda, že jste jí zbavila. Jak ve školce fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
5.9.22 11:20

Jako za mě máš palec nahoru že ses rozhodla to té kamarádce na férovku říct a čestně to ukončit :palec: já když jsem se s někým už nechtěla nějakým způsobem kontaktovat tak jsem to prostě nechala takzvaně vyšumět :oops: s jednou známou jsem se právě taky přestala kontaktovat protože byla věčně negativní. Pořád jenom kvůli všemu fňukala A když se jí člověk snažil konstruktivně poradit tak to stejně nikam nevedlo. A přesně jak píšeš ty, už jsem měla pocit že mi to přátelství nic nedává :oops: jako na jednu stranu se ale dalo čekat že prostě bude naštvaná a to ještě počítej s tím že ti možná bude posílat vyčítavý sms a všude tě pomlouvat ale hlavně zatni zuby a buď silná. Pokud třeba zjistíš že tě pomlouvá u nějakých vašich společných známých tak se neboj a řekni i svoji verzi. Jinak pokud je kamarádka energetický upír tak si brzy najde novou oběť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
5.9.22 11:29

Tak přestaňte hrát tyhle hry a prostě se na to vykašlete a nebavte se spolu.
Nejste manželé v rozvodovém řízení s třemi dětmi, abyste se museli dál bavit a hledat kompromisy, jak se bavit, když už se nemůžete ani cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.9.22 11:31

@Beruska73822 a teď tě to trápí proč? Však jsi to kamarádství ukončila kvůli tomu, že tě její negativita vysávala. Vlastně se dalo čekat, že si nenasype popel na hlavu a nezačne se omlouvat.

Chápu, že tě mrzí, že to hází na tebe. Ale ty víš, jak to bylo a hlavně nejsi povinná někomu sloužit jako vrba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.9.22 11:35

Moc nechápu, proč se cítíš provinile. Prostě ti vaše přátelství víc bralo, než dávalo, tak jsi ho ukončila :nevim: Jasně, že bude kopat kolem sebe stejně, jako mnozí chlapi, když jim žena dá sbohem. Je uražená, naštvaná, zhrzelá, a snaží se vinu hodit na tebe. Neřeš to a buď ráda, že ses jí zbavila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
5.9.22 11:53

Já tě moc dobře chápu! Hele je po všem!!! Tobě se moc uleví, že už jí nemáš jako balvan u nohy. Že se můžeš soustředit na cokoliv jiného než její neustálé problémy a nářky. Tyto lidi dokážou člověka totálně vysát!
A chápu asi si toho pro ni udělala hodně, ale vděk nikdy a ta špatná jsi ty
Ale upřímně co jsi čekala??? Ona si za tebe akorát rychle najde náhradu! Nic víc noc míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.9.22 11:56

Díky všem za názory. Máte pravdu. Lepší to je neřešit. Bylo mi to líto jen z důvodu, že jsme byly kamarádky hodně let a pak to na mě takhle hodí, jinak je mi to už jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
5.9.22 12:00

@Beruska73822 tak tak :palec: show must go on :pankac: :hug: a jak se říká všechno zlé je pro něco dobré a tak třeba ta bývalá kamarádka se po téhle životní lekci rozhodne na sobě začít trochu pracovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
5.9.22 13:39

Já moc nechápu o co ti jde. Přijdeš za ní, že už se s ní nechceš bavit, protože jako kamarádka stojí za prd. A když ti řekne, že taky jako kamarádka stojíš za prd, tak jsi uražená. Tak buď ráda, ne? Ani jedna z té druhé nejste nadšená a už se nebudete vídat. To jsi přece chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
5.9.22 14:05
@Beruska73822 píše:
Díky všem za názory. Máte pravdu. Lepší to je neřešit. Bylo mi to líto jen z důvodu, že jsme byly kamarádky hodně let a pak to na mě takhle hodí, jinak je mi to už jedno.

A víš, že jsi v tom úvodním příspěvku o ní vlastně nenapsala nic hezkého? Moc se mi nezdá, že byla tak moc strašná a ty tak bezchybná…nechala jsi ji ve štychu, takže to, že ti nepoděkovala je pochopitelné. Cos jako čekala? A to, že se cítíš špatně - tak tohle tvoje rozhodnutí tobě pomohlo, ale někomu ublížilo. I o tom je osobní zodpovědnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová