Davate si přes bb cream pudr

Anonymní
4.9.22 17:38

Davate si přes bb cream pudr

Ahojte

Chci si koupit bb cream od lorealu. Místo make upu. Ale nevím mam si dat na to pudr?
Nebo stací ten bb cream
Jak to nosíte☺️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
4.9.22 17:44

To záleží jakou máš pleť. Jestli mastnou tak bych ještě pudr dala. Já mám sušší pleť, takže pudr moc nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.9.22 17:48

To uvidíš sama. Já některé dny v pohode bez pudru, někdy musím pudrovat oblast nosu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
4.9.22 17:50

Já dávám, mám mastnější pleť, co má tendenci se lesknout :nevim:
Tak uvidíš sama co ti sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
4.9.22 18:29

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivá_matka
4.9.22 18:37

Mám pleť smíšenou až mastnou, drobné vrásky, sem tam pupínek. Používám Photoderm nude touch od Biodermy, má pudrový finish a fakt ani odpoledne v horkém dni se nelesknu. U jiných BB/CC krémů v kombinaci s pudrem mě pak štval ten nános, co se po pár hodinách udělal u vrásek, naopak na nose, kde mi sedí brýle, jsem měla krém úplně setřený. Takže doporučuju, v lékárně mají vzorky na vyzkoušení, stačí si říct

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.9.22 18:40

To záleží jak moc se chceš namalovat, pokud chceš výraznější líčení, tak na jemnější bázi prostě přidáš pudr.

Jak ti bude sedět ten konkrétní výrobek a jak to bude fungovat s něčím dalším, to bohužel musíš vyzkoušet, to ti nikdo neřekne, jestli to bude sedět, anebo lézt do pórů a vrásek, zejména u drogerkové kosmetiky. Může to být super a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
4.9.22 18:57

Záleží, jestli chci jenom barevně sjednotit pleť a zakrýt drobné nedostatky, nebo jestli k tomu chci být pěkně nalíčená a ani trochu se nelesknout. Ale jak psáno výše, záleží hodně na konkrétním typu a hlavně tvojí pleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.9.22 18:57

Ano. Používám bb L'Oréal Age perfect a pudruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová