Rhinoplastika- byl někdo?

Anonymní
3.9.22 22:15

Rhinoplastika- byl někdo?

Zdravím ženy,

byl někdo na plastice nosu?

1.) Jste spokojené, kde jste byly, dáte mi prosím doporučení?

2.) Šlo se po plastice starat normálně o malé děti, nedělalo Vám to problém, když jste neměly žádnou pomoc?

3.) Na kolik Vás KOMPLETNĚ vyšla operace (hospitalizace, punčochy, aj.)

4.) Tvar a vzhled nosu je podle Vašich představ?

Lidé kolem mě mi říkají, že nemám blbnout, že mám nos v pohodě, ale nemyslím si. Trápí mě to celý život, tak jsem se rozhodla pro plastickou operaci, proto chci zjistit zkušenosti i jiných.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6930
4.9.22 08:39
@Anonymní píše:
Zdravím ženy,

byl někdo na plastice nosu?

1.) Jste spokojené, kde jste byly, dáte mi prosím doporučení?

2.) Šlo se po plastice starat normálně o malé děti, nedělalo Vám to problém, když jste neměly žádnou pomoc?

3.) Na kolik Vás KOMPLETNĚ vyšla operace (hospitalizace, punčochy, aj.)

4.) Tvar a vzhled nosu je podle Vašich představ?

Lidé kolem mě mi říkají, že nemám blbnout, že mám nos v pohodě, ale nemyslím si. Trápí mě to celý život, tak jsem se rozhodla pro plastickou operaci, proto chci zjistit zkušenosti i jiných.

Hod fotku a ja Ti reknu, zda jit, i kdyz chapu, ze dulezity je pocit cloveka nikoli nazor okoli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.22 08:52

Kamarádka se teď chystá. Taky je to spíš v její hlavě, než že by potřebovala.
Jak malé děti máš? Podle mě to v prvním týdnu určitě není na to se ještě o někoho starat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.22 12:48
  • Citovat
  • Upravit
6930
4.9.22 22:29
@Anonymní píše:
@Mora Čamuška

Hmm, chápu, máš takovej jako „klabonos“, bez urážky ;) Takže mohutnější profil, ale nemáš ho zahlej (velký plus pro opku) a máš výrazný nosní dírky, takže dle mě by se tak nemusela extra modelovat nebo vyztužit špička, což je to nejšílenější, i když nevidím tu chrupavku zepředu. Seseknutí kosti do rovna nebo mírného prohnutí jde skoro každému, s čím se nechtějí mořit, je ta špička.

Být Tebou, navštívím více pracovišť a pak se rozhodnu dle konzultace, kde se mi bude líbit a budu tomu věřit. Proslulé pracoviště neznamená nej výběr.. Chce to nakoukat videa s různými plastiky, jak se Ti líbí jejich práce, každý má svůj otisk.. Už jsi na něco koukala a přemýšlela nad operatérem?

Osobě mi k Tobě ten nos jde, ale to každému nezúčastněnému přijde, protože Tě znají zkrátka takovou. Okolí neřeš, pokud to trápí Tebe, budeš určitě „šťastnější“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.22 09:40

@Mora Čamuška Přesně, klabonos. Právě ty nosní dírky bych chtěla zúžit, zemnsit nos. Stále přemýšlím nad p. Válkou nebo p. Křivoklátským, jenže k tomu je těžké se dostat, bohužel. Oboum jsem již psala. Práce obou se mi moc líbí, prijede mi, že p. Válka dělá nosy, které sedí k obličeji, naopak druhý doktor dělá malé, opravdu pěkné nosy, ale vždy stejné.

• Citovat
  • Upravit
6930
6.9.22 09:35
@Anonymní píše:
@Mora Čamuška Přesně, klabonos. Právě ty nosní dírky bych chtěla zúžit, zemnsit nos. Stále přemýšlím nad p. Válkou nebo p. Křivoklátským, jenže k tomu je těžké se dostat, bohužel. Oboum jsem již psala. Práce obou se mi moc líbí, prijede mi, že p. Válka dělá nosy, které sedí k obličeji, naopak druhý doktor dělá malé, opravdu pěkné nosy, ale vždy stejné.

Křivoklátského vůbec neznám, Válka za mě skvělá volba, kdybych byla z Moravy, je jasnej. Nevím, jak je těžké dostat.. To bere jen celebrity jako fyzioterapeut Kolář? Nemá jen delší čekací lhůty? Za mě rozhodně lepší unifikovanej malej nos než když Ti to udělá „k obličeji“.. To ale neplatí pro Válku, tomu věřím, ale někdo má tendenci Ti udělat nosík podle sebe, „k obličeji“, takže Ti tam odříznou milimetr a pak tvrdí, jak je to super, protože příliš věří svojí práci nad názor pacienta, který s tím bude žít.. :roll: Taky plastici hodně řeší další proporční stav obličeje, takže se nelekni, že Ti budou třeba říkat, co máš všechno divný (často brada), aniž by Tě to někdy v minulosti napadlo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová