Strach z nemoci před svatbou

131
3.9.22 14:42

Strach z nemoci před svatbou..

Dobrý den všem,
Mám tři týdny do svatby a přepadají mě hrozné nervy a strach, abychom na svatbě nebyli nemocný. Chytají mě hrozné stavy, teď mám třeba hrůzu s toho, že chytneme třeba opičí neštovice a budeme muset svatbu zrušit. O víkendu mám mít rozlučku se svobodou a normálně uvažuju, ze to zrušim, abych někde něco v hospodě nechytla. Potřebuji spis asi uklidnit, přítel už je ze mě doma hotový. Což chápu :roll: po 15 letech máme mít svatbu a chci, aby to vše dopadlo dobře a bylo to prostě super. Nevím kde se ve mě takový myšlenky vzaly.. Muže mi někdo rict, ze to měl podobně a nakonec dobrý? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
3.9.22 15:00

Pochopila bych nějaké nachlazení, ale chytit opičí neštovice? :D :D ale no tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.9.22 15:01
@Andriyss píše:
Dobrý den všem,
Mám tři týdny do svatby a přepadají mě hrozné nervy a strach, abychom na svatbě nebyli nemocný. Chytají mě hrozné stavy, teď mám třeba hrůzu s toho, že chytneme třeba opičí neštovice a budeme muset svatbu zrušit. O víkendu mám mít rozlučku se svobodou a normálně uvažuju, ze to zrušim, abych někde něco v hospodě nechytla. Potřebuji spis asi uklidnit, přítel už je ze mě doma hotový. Což chápu :roll: po 15 letech máme mít svatbu a chci, aby to vše dopadlo dobře a bylo to prostě super. Nevím kde se ve mě takový myšlenky vzaly.. Muže mi někdo rict, ze to měl podobně a nakonec dobrý? :D

Opičí neštovice nechytneš, maximálně si uženeš virózu. Holt si červený nos na focení zapudruješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
3.9.22 15:07

Klidně to stupňujte, ale pak se nedivte, až přítel při obřadu řekne: „NE!“ Máte k tomu krásně nakročeno.

• Citovat
  • Upravit
4515
3.9.22 15:10

Hlavně si nepředstavuj, že bude všechno perfektní :mrgreen: to chce klid, rozlučku bych nerusila a užila si co to půjde. Ja třeba nečekaně otěhotněla, brali jsme se, když jsem byla v 7tt a ještě k tomu jsem týden před tím lehla s chřipkou a přišla o hlas. No nějak to dopadlo, ANO jsem ze sebe vychroptela a nakonec si to stejně užila. Není důvod se bát, co se má stát to se stane hlavně myslet pozitivně a všechno bude dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
3.9.22 15:11

@Andriyss s takovou si tu nemoc akorát opravdu uženeš 🤦 přijde mi zvláštní takhle vyšilovat z nemoci.. nemáš spíš obavy z něčeho jiného?

Hoď se do klidu a užij si rozlučku a svatbu, vždyť je to tak hezké období tak proč si ho kazíš takovým vyšilováním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
3.9.22 15:19

@Andriyss jsi na nejlepší cestě na sebe něco natáhnout a přítele nechat odtáhnout… Prober se! Svatba má být radost… Když reaguješ takto před radostnou událostí, tak by mě zajímalo, co děláš, když jde o něco vážného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.9.22 15:30

Tak jako pokud na rozlučku plánuješ nějaké velké orgie bez kondomů, tak můžeš chytit opičí neštovice.

Jinak teda holt nad tebou vyhrává tvoje úzkost - a ne, nic neruš, jedinný způsob jak se úzkosti postavi je čelit ji. Když budeš dělat to co po tobě chce, tak bude jen silnější a silnější.

dále viz třeba tahle kniha

https://www.knihydobrovsky.cz/…ti-174256829

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.9.22 15:31

Jo a teda potřebuješ se naučit aktivně pracovat se svou úzksotí dřív než otěhotníš, protože těhotenství zvyšuje vnímavost vůči úzkosti a vzhledem k tomu, jak tě rozstřelila svatba, tak těhotenství by tě taky mohlo úplně sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.9.22 15:51

My se brali po 12 letech v červnu 2020, kdy byl covid a popravdě jsem neměla strach z nemoci, ale z toho, že nám to nepovolej na náš počet lidí. Naštěstí na poslední chvíli povolili. Ale my se brali a měli už 3 děti a tam bylo reálné riziko, že některé (nebo i my dospělí) začne zvracet, bude mít rýmu, nebo i ty neštovice, karanténu apod. Ale kdybych se tím jó stresovala, tak si tu nevolnost tím spíš přivodím. Nakonec vše dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.9.22 16:25
@Andriyss píše:
Dobrý den všem,
Mám tři týdny do svatby a přepadají mě hrozné nervy a strach, abychom na svatbě nebyli nemocný. Chytají mě hrozné stavy, teď mám třeba hrůzu s toho, že chytneme třeba opičí neštovice a budeme muset svatbu zrušit. O víkendu mám mít rozlučku se svobodou a normálně uvažuju, ze to zrušim, abych někde něco v hospodě nechytla. Potřebuji spis asi uklidnit, přítel už je ze mě doma hotový. Což chápu :roll: po 15 letech máme mít svatbu a chci, aby to vše dopadlo dobře a bylo to prostě super. Nevím kde se ve mě takový myšlenky vzaly.. Muže mi někdo rict, ze to měl podobně a nakonec dobrý? :D

Před svatbou bys měla řešit maximálně, že by ženich mohl říct NE, ale tohle :roll: :zed:

Sorry, vtip, ale na takový příspěvek mě nenapadla jiná reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.9.22 16:29

No ja to mela jeste lepsi, ja opravdu nemocna byla, 14 dni pres svatbou jsem promarodila a jeste 2 dny pred svatbou jsem kaslala jak stary tuberak. Nastesti me z toho doktorka na posledni chvili dostala…a bylo to daaaaaaavno pred covidovym silenstvim.
Prosim te, mas nervy a jelikoz tady uz 2 roky v kuse poslouchame o silenych virech, nejspis se to projevuje takhle. Vykasli se na stresy z dokonale svatby, jde ti o svatbu nebo o manzelstvi? Po*at se muze hodne veci, hlavne at se dostavite, mate sebou obcanky a reknete ano, vse ostatni je resitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
3.9.22 17:07

:lol: :lol: :lol: opici nestovice…promin..jako ja chapu, ze te to trapi, aby se neco nepoto…no takhle si to akorat privolas…jez hodne ovoce, zeleniny (dobre umyte) a nechot spat s mokrou hlavou do pruvanu :nevim:…jako v nejhorsim muze mit nekdo nakou virozu, ale jeste je docela teplo, tak to bude cajk…jinak co se delat no..segra se taky vdavala s rymou :nevim: nikdo to ani nepoznal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
3.9.22 18:20

Proč zrovna opici neštovice? Nečetla si, kdo to nejčastěji mívá a odkud? :lol: Chytnout můžete kdeco, klidně i anginu, ale to tak úplně neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
3.9.22 21:08

Dej si denně vitamín do vody a hlavně se vyhni homosexuálnímu styku do svatby.
Snad to všechno pak klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová