Urážím partnera

Anonymní
27.11.12 10:41

Urážím partnera

Milé dámy,

obracím se na vás, abyste mi pověděly, zda se to stalo i některé z vás nebo jsem já ta nejhorší na světě a nezasloužím si partnera. Před dvěma lety jsem měla hrozný rok od tří mnou basolvovaných operací, pak uznání invalidity, úmrtí kamarádky, vyhazov ze školy i odhod z práce, atd. S partnerem jsme se během té doby rozešli na tři měsíce a zas se dali dohromady. Vypadalo to vše, že se to dá do pořádku. Jenže jsme v cizím městě, kam za mnou došel, jenže já už bych chtěla zpět „domů“. Již zde nestíhám tempo a to mi připomíná, co jsem nemocí ztratila. Musím se vyhýbat stresu, nejsem tak výkonná a teď musím aspoň dostudovat školu. Své nízké sebevědomí a to že mi je pořád skrz nemoc blbě a v zimě se mi zhoršuje stav, si vylívám nálady na partnerobi. Nepřijdu si mu hodna. Nemůžu nic podnikat, všude prochladnu a onemocním, nebo nemám energii a jen bych spala. O nic se nezajímám, i když bych chtěla, vše hnu energii a čas věnuji škole, ať už se toho stresoru zbavm. Když sme se poznali já byla ta sebevědomá, pohodová a bezstarostná, to se mi vše dařilo. Do roka bum bác a doběhl mě můj životní styl a teď se va roky plácám a cítím se hrozně, že už se mnou není zábava a akce. Je to můj vnitřní pocit, který přelévám na partnera. On prý se o mě starat chce a nevadí mu to, ale mě dost! Jsem na sebe hrozně tvrdá, nesnesu podřízenou roli, ve vztahu k partnerovi ani okolí :-( nevíte co s tím? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
27.11.12 10:50

Zaprvé mě moc mrzí jakým životním skokem sis musela projít :hug: a za druhé si musíš uvdomit jak moc Tě partner miluje, jsou chlapi co by se na Tebe vykašlali bez ohledu na morálnost…si v blbý životní situaci a proto to možná partner toleruje ale na jak dlouho…s tím nejde dělat nic jinýho než že si to v sobě srovnáš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.12 10:51

Ahoj jsem na tom stejne ja ho uražim a von mne se stara furt, pomoha mne a vše dela že bi vztah vydržel a jsem strašne tvrdohlava :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.12 10:54

Jsem na to úplně stejně. V zimě se dokonce on musí starat o prcka i o mne. Někdy nezvládám celé dny vstát a musí mi pomáhat i s hygienou. Jak já Tě chápu. Taky jsem dominantnější, silnější, ale pak přijde tohle a já se začnu nenávidět, pokouším se vybičovat, ale ono to nejde, tělo to prostě nedovolí :( Pak jsem taky protivná. Prosímtě, všechno mu řekni, úplně všechno, jak se cítíš, co prožíváš, on to pochopí, určitě, ten můj si myslel, že už ho nemiluju, že jsem mu jen vděčná, ale když jsem mu řekla, jak se cítím, co prožívám, bere to jinak a umí mne z toho dostat. E

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.12 10:56

Holky, to čumím, kolik se nás tu sešlo, nemohly bychom se sejít někde soukromně? Možná by nám to mohlo pomoc.

• Citovat
  • Upravit
72725
27.11.12 10:56

Určitě bych začla u sebe, kdyžtak psycholog. Buď ráda, že máš partnera, který má o Tebe zájem, takže určitě řešit dřív, než ho to přestane bavit. Je mi jasné, jak se cítíš, ale začít musíš opravdu u sebe, u svých pocitů… A rozhodně bych mu to řekla, protože možná netuší, proč jsi na něj taková.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
27.11.12 11:40

Co zkusit psychologa? Popřípadě nějaký lehčí antidepresiva, aby ses srovnala. Stýkáš se s přáteli? Myslím, že ti škodí ta izolovanost od ostatních a běžného života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
27.11.12 17:58

Skutečně se mi nestalo, abych urážela partnera 8o Jistě tvá situace není lehká, ale máš mozek v hlavě, tak ho použij a uvědom si, že tím urážením bys mohla přijít i o něj. Myslíš, že by Ti bylo potom dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
27.11.12 20:05
@Kubajzník píše:
Skutečně se mi nestalo, abych urážela partnera 8o Jistě tvá situace není lehká, ale máš mozek v hlavě, tak ho použij a uvědom si, že tím urážením bys mohla přijít i o něj. Myslíš, že by Ti bylo potom dobře?

To je velice empaticka odpoved 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria