Přístup k sexu - co dělám špatně

Anonymní
26.11.12 14:34

Přístup k sexu

Ahoj,

trápí mě přístup k sexu mého přítele. Je mu pětatřicet, já jsem o deset let mladší. Když jsme se poznali, a začali spolu bydlet, bylo to asi jako všude - hodně častý sex. Pak to začalo lehce opadat, z přítelovi strany. Trochu jsem se tím trápila a snažila se to řešit. Bylo mi řečeno, že se bojí, aby mě nezklamal. To jsem nechápala, vysvětlila jsem mu, že nemá čím by mě zklamal ( možná ho trápilo, že je vždycky dřív než já ) a raději tomu nechala volný průběh.

V reálu to nakonec vypadalo tak, že jsme byli takový extrém. Jeden týden sex jednou, max. dvakrát, a další týden snad denně.

A ještě to bývalo většinou, když chtěl přítel - nebo abych to lépe vysvětlila, občas nastala situace, kdy jsem chtěla, a přítel nechtěl. Tato situace se během našeho soužití párkrát opakovala, ale vždycky jen tak, že odmítaná jsem byla já. Když jsme o tom mluvili, přítel mi řekl, ať se na něj zkusím nezlobit, ale že si vybírám špatné chvíle ( je unavený z práce, měl špatný den, chce spát, kouká na film ). Neříkám, že to tak nebylo, jen to odmítnutí bylo vždycky hrozně nepříjemný. Občas jsem byla rozhodnutá mu udělat to samé, ale chuť byla vždycky větší.

Trápila jsem se i možností, že se příteli třeba nelíbím. Nemám nízké sebevědomí, a i když nejsem žádná sexbomba, vím, že se líbím. Přítel mi tenkrát řekl, že je to hloupost, že se mu líbím neskutečně.

Víte, bylo pro mě těžké pořád zkoumat náš sexuální život, a mluvit o tom. Vždycky jsem si připadala strašně trapně, a tak, že řeším hlouposti. Přítel mi to občas i řekl.

Jednou jsem si koupila erotickou košilku, přítelovi se moc líbila. Strašně chtěl abych si jí hned oblékla, a byl z toho u vytržení. Další den chtěl abych si jí vzala hned jak přišel z práce. Od té doby jsem jí neměla na sobě, a už je to asi pět měsíců zpět. Když jsem se ho zeptala, jestli si jí mám třeba vzít, říkal, že až jindy.

Takhle spolu žijeme už asi třetí rok. Jsem těhotná, a miminko jsme si oba moc přáli. Sex během těhotenství nebyl problém. Já bych ho samozřejmě mohla mít častěji, než dvakrát týdně, ale už si asi začínám zvykat.

Teď jsem měla několik týdnů sex zakázaný od lékaře. Přítel se nechoval, že by mu to vadilo. Akorát, když mě třeba objímal nebo líbal, pronesl, že je načase toho zavčas nechat, než se to nějak zvrhne, že nemůžeme nic riskovat. Když doktor sex povolil, myslela jsem si, že se na to hned vrhneme, ale nic se nedělo. Až po týdnu. To jsme měli sex hned dvakrát po sobě, a od té doby zase nic + jedno odmítnutí kvůli únavě. Nejvíc mě překvapilo, že při prvním sexu po pauze bylo opravdu znát, že si přítel sám neulevil - třeba ve sprše. Takže mi došlo, že neměl problém vydržet několik týdnu bez sexu, jen jsem nechápala, že si třeba neulevil. Mám strach, že sex asi tolik nepotřebuje. Nebo, že ho se mnou nebaví nebo neuspokojuje. Kdysi jsem se na to ptala - všechno udiveně zamítal.

Může to být věkem? Já si opravdu nemyslím, ani snad nemám důvod myslet, že bych se mu nelíbila. Jenom prostě ten sex nechce tak často jako já. Já už stejně jen čekám až se bude chtít jemu, ale spokojená s tím nejsem.

Vzpomínám na to, jak jsme měli sex několikrát denně, chybí mi i takový ten sex hned ráno po probuzení. Zvlášť když vidím, že je přítel nachystaný. Jenže většinou se mu chce na záchod :-/ Chybí mi i sex co jsme mívali ve sprše, nebo na chodbě před zrcadlem.

Teď máme sex většinou jen dvakrát za týden, a pořád ty podobné polohy a stejné situace. Když navrhnu nějakou změnu, třeba jít na stůl, přítel má radost, a souhlasí, ale nikdy sám nic nenavrhne. Nedávno jsem navrhovala si po porodu pořídit pouta nebo vibrátor. Odpověď uvidíme, to budeme řešit až to bude aktuální, mě moc neuspokojila. Erotická košilka, co se mu tak líbila, leží na dně skříně.

Nechápu, co dělám špatně. Znala jsem i jeho bývalou přítelkyni, pokud nelhala, spali spolu snad pořád. Jenže to byl o deset let mladší. Může to být věkem?

Já bych v sexu chtěla vyzkoušet ještě tolik věcí. Lákají mě pouta, vibrátor, nové polohy..ale už se bojím, a možná už jsem i trochu otrávená, z toho, že pořád něco navrhuji já. A přítel je asi otrávený z toho, že o tom mluvím. Toho už jsem teda zanechala.

Nedávno mi začal pomáhat při masáži hráze. Ze začátku míval erekci a masáž končívala sexem. Teď řekl, že už si na to zvyknul, a už mě „jen“ masíruje. Sem tam sice po masáži sex je, ale..prostě pořád jen na něco čekám. Na nějakou obří vášeň a spoustu nového.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5768
26.11.12 14:38

Já bych si z toho nic nedělala.. Sama vidim, co dokáže únava. K tomu, že nepřijde s ničim novym-chlapi jsou líný něco vymejšlet, podle mě jsou dost často spokojený s tim, co maj a nemaj potřebu něco měnit. A holt každej to má nastavený jinak, hlavně že se máte rádi a že tě neodmítá ouplně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 14:43

Hm, tak sex „jen“dvakrat tydne mi prijde docela slusny vykon. MY ho mame tak dvakrat za mesic a oboum to vyhovuje a vis proc? Protoze uz se nam mimi narodilo a to nas teda dvakrat tydne fakt nenecha, ale ani nam to nevadi, radeji min a vic si to uzit, coz mi prijde, ze u tebe tak neni. Hlavne by sis mela uvedomit, ze po porodu budes mit asi trosku jine veci na starost nez kde sehnat pouta ci vibrator :roll: a tak nejak nevim na co si stezujes, mylsim, ze sex mate uplne akorat a spis vic nez min, ze pritel neni naruzivy jako ty? Tak to sis s nim nemela porizovat dite, kdyz ti to ted vadi…prijde mi, te resis strasne kraviny. Bud rada, ze je takovy jak je.

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.12 14:47

Když bych měla odpovědět na ten nadpis, tak bych řekla, že špatně je to, že o tom pořád mluvíš a pořád přítele někam tlačíš. Možná kdybys to nechalal jen na něm, bylo by to v poho…

• Citovat
  • Upravit
5768
26.11.12 14:49

Tak proč, jí to třeba jako kravina nepřipadá. prostě jí to trápí, tak chce znát názor ostatních, na tom neni nic špatnýho. Každýmu může jako kravina připadat něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
26.11.12 14:49

Vis, mozna jsi predtim mela chlapy, kteri to chteli porad. Ale ne kazdy je takovy. Me teda vubec neprijde ze spolu spite malo, jen asi pro tveho muze to neni tak dulezite jako pro tebe.
Ja to mam doma naopak, me se moc nechce a pritel by mohl porad, porad neco zkouset, testovat, zkoumat, jak me vidi uz se mi hrabe do kalhot.. Hele taky zadna vyhra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
26.11.12 14:52

Já nevim, kdysi dávno jsem měla jednoho, to bylo jednou týdně a ještě mi to připadalo moc.ted bych zase mohla denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
26.11.12 14:55

Zakladatelko já ti rozumím. :hug: Kolikrát mám stejné pocity jako ty, někdy je to u nás obdobné jako u tebe.Asi chlapi s věkem pohodlní :roll:

• Citovat
  • Upravit
3441
26.11.12 15:09

Taky někdy máme třeba 2× za týden a někdy denně. Někdy nechci já, někdy partner. Osobně - když jsem po práci unavená, tak prostě nemám náladu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
26.11.12 15:09

neexistující problém

Zakladatelka zdá se popisuje možná neexistující problém. Frekvence není nijak výrazně podprůměrná. Většina chlapů po nějakém čase prožitém se stejnou partnerkou výrazně ztratí „tah na branku“. Někteří téměř úplně, takže frekvence cca 2× týdne není nic strašného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.12 15:11

Ahoj, tak z mého pohledu bych řekla, že se chlubíš, že máš sex dvakrát týdně :lol: Já mám chlapa, který je o deset let starší a sex máme tak jednou za dva týdny a když je to jednou týdně tak to považuju za zázrak-prostě nemá takovou chuť, je unavený. Jo a jen vzpomínam na doby kdy byl sex třikrát deně. Teď jsem těhule a sex máme zakázaný a udivilo mě, že to manželovi vadí. Moje rada zní: Kup si vibrátor a hlavně se chlapa furt nevyptávej proč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.12 15:11

Sex dvakrát týdně…co bych za to dala :mrgreen:

U nás je sex tak jednou týdně a to můžu být ráda…někdy pouze jednou za měsíc. Trápilo mě to jako tebe, protože jsme to ze začátku měli jako ty. Ale člověk si zvykne na všechno, že jo. Manžel k životu sex nepotřebuje, obzvlášť potom co máme dítě. Vydrží klidně měsíc i déle bez sexu, což je pro mě třeba úplně nepředstavitelné. Ale miluju ho ne kvůli sexu, ale kvůli tomu jaký je ;) Občas si říkám…ježiš co s nim budu dělat za dvacet let 8o Upřímně doufám, že ta chuť třeba přijde zase věkem :mrgreen: Vždycky se ho ptám, jak to může vydřet, že není snad chlap…vždycky mi odpoví, že se vysexoval ze začátku.

• Citovat
  • Upravit
7626
26.11.12 15:13

Jeee co ja bych za to dala mit to jen 2× tydne…Podivej nekdo je proste na sex vic, nekdo min… me sice taky nekdy vadi, ze musim manzela odmitnout-at uz z unavy, spatneho dne…ale zase lepsi nez predstirat. myslim, ze jste si uz o tomto tematu povedeli sve a je opravdu mozne ze 10 let rozdil, muze byt i pricina.Zkus to proste prijmout jak to je, vzdyt jinak vam to klape, ne? Zkus mu pomoci treba nejakym pripravkem z lekarny(nevim presne jak se v cr jmenuji) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
26.11.12 15:15

chut u chlapa "přijde věkem"???? neeee

Pokud se týká toho, že by chuť přicházela u chlapů „věkem“, tak to určitě neplatí. Tohle platí spíše u žen. U mužů možná s jinou - novou partnerkou, ale opět jen na začátku vztahu..

• Citovat
  • Upravit
4181
26.11.12 15:27

Ty jsi zena snu meho manzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat