Urážlivé dítě (3,5)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.19 18:58

Urážlivé dítě (3,5)

Máte taky někdo doma 3letou ukřivděnou urážlivku? :-( Co u vás pomáhá ukončit scénu jinak, než že jí po mnoha neúspěšných různorodých snahách trvajících třeba hodinu dám spát a ona se sama v tom pokoji po 5 minutách hodně vytočenýho řevu sama uklidní a v klidu si tam povídá… (Spát umí odmalinka sama, proto není třeba čekat až „opravdu“ usne…)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
20.5.19 19:08

Dle me to nejlepsi. Zavrit do pokoje nechat sklidnit, kdyz to funguje… dceru staci poslat at se jde vyrvat do pokoje a uz utira slzy, ze uz je uklidnena rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.5.19 19:24

Posílám do pokoje rovnou. Ušetříme si s dětmi vzájemně čas a nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 21:00

Děkuju, asi v tomhle budu muset obalit svůj „výčitkový nerv“ :D Ona mi ta moje taky ihned říká, že už je uklidněná, to se naučila hodně brzo, akorát při té větě řve a vzteká se :mrgreen: :mrgreen: Chjo, výchova… něco taaak náročnýho

• Citovat
  • Upravit
7673
20.5.19 21:11
@Anonymní píše:
Děkuju, asi v tomhle budu muset obalit svůj „výčitkový nerv“ :D Ona mi ta moje taky ihned říká, že už je uklidněná, to se naučila hodně brzo, akorát při té větě řve a vzteká se :mrgreen: :mrgreen: Chjo, výchova… něco taaak náročnýho

Dcera už u toho neřve, ona se většinou zklidní. Tak poslat do pokoje a hotovo. Proč by ses s ní měla rozčilovat dohadovat další hodinu…tak ať se sklidní sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.5.19 01:22

Mě se dcera (4,5) začala pěkně urážet nedávno. Ale tak božím způsobem, že škodolibě přemýšlím, co by jí nas… :mrgreen: Nejčastěji je to, když něco nedovolím a to nafoukne tváře, prohlásí, že to není fér a půjde bydlet jinam, na to já jí řeknu, ať jde, že aspoň budu moct spát v její posteli a hrát si s jejíma hračkama. To se nafoukne tak, že mám pocit, že uletí oknem, odkvačí do pokoje, práskne dveřmi a dobré dvě hodiny si hraje a nevyleze a má za to, že mě tím vytrestá :mrgreen: ha to jo no. :mrgreen: Kafíčko, vana, oblíbený seriál a pak se jdu teda pěkně odpočatá usmířit a ještě má pocit, jak mi to nandala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
21.5.19 07:03
@_0812_ píše:
Mě se dcera (4,5) začala pěkně urážet nedávno. Ale tak božím způsobem, že škodolibě přemýšlím, co by jí nas… :mrgreen: Nejčastěji je to, když něco nedovolím a to nafoukne tváře, prohlásí, že to není fér a půjde bydlet jinam, na to já jí řeknu, ať jde, že aspoň budu moct spát v její posteli a hrát si s jejíma hračkama. To se nafoukne tak, že mám pocit, že uletí oknem, odkvačí do pokoje, práskne dveřmi a dobré dvě hodiny si hraje a nevyleze a má za to, že mě tím vytrestá :mrgreen: ha to jo no. :mrgreen: Kafíčko, vana, oblíbený seriál a pak se jdu teda pěkně odpočatá usmířit a ještě má pocit, jak mi to nandala :mrgreen: :mrgreen:

Ty se jdes usmirit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect