Posílení imunitního systému

Verun83
17.5.19 07:09

Reishi, mycobaby draci sirup

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
17.5.19 07:39

Nic. Projít si obdobím těch nemocí. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.5.19 07:39

@Verun83 A ty máš ten dračí sirup vyzkoušený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
17.5.19 07:57
@anahry píše:
@Verun83 A ty máš ten dračí sirup vyzkoušený?

Ano. Berou ho deti cely rok, k tomu i inhaluji denne a rymu a kasel meli minimalne. A kdyz uz, vse rychleji odeznelo a prvni rok nemeli zanet ucha.

• Citovat
  • Upravit
3537
17.5.19 08:16

Imunoglukan, ale musí se brát delší dobu, nezabere po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.5.19 08:41

Otužování, dostatek pohybu venku, od podzimní rovnodenosti do jarní suplementovat D vitamín a chodit do sauny.

Případně zajděte na imunologii a nechte si doporučit lyzáty.

Doplňky jsou především placebo efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
17.5.19 08:57

Nezjistila jsem. Se synem jsme byli prakticky neustále na střídačku nemocní od října do dubna. Takovou zimu už nechci zažít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
17.5.19 09:13

Letos byla strašná sezona, potvrdilo mě to několik lidí a doktorka, o našem kolečku nemocí ani nemluvím…plus stále je špatné počasí tak to dýt trvá. Já nalila do děcek asi 5 lahviček Imuonuglukanu, k prdu, malá dostala od dr zjara kůru bronchovaxomu a kamarádka mi doporučila Echinaceu z Justu, už mám nakoupeno na podzimní kůru, vyzkouším a doufám že to zas nebudou jen vyhozené peníze :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
17.5.19 09:17

Jinak souhlasím s @Ou sauna super záležitost, otužování. nenavlíkat a my zakončujeme večerní koupel studenou sprchou a pobyt venku za každého počasí, i když prší, oblečeme holinky a jdeme skákat do kaluží. Hlavně si však myslím, že si tím musí projít všechny děti a vybudovat si tu imunitu prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.5.19 09:41

@Verun83 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.5.19 09:48

Já vždycky tvrdím, že to dělá očkování. Že se narodí zdravé dítě, hned mu něco lupnou, imunitu zblbnou a začnou nemoci. Radím otužovat, vzduchem, vodou, děti nenabalovat. Napucnout vitamíny v přírodní formě, ovoce a zeleninu hrnout horem spodem. :lol: Chodit ven za každého počasí dopoledne, odpoledne. A čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.19 14:41

@Petrapp11 Určitě chodit každý den dopoledne i odpoledne ven, a to v podstatě za jakéhokoli počasí (liják proudem bych teda asi vynechala). Pak není špatné otužovat, např. dát večer po koupání/sprše chladnou sprchu (začínat se s tím ale musí, když jsou děti zdravé a je nutné to dělat pravidelně). No a nakonec otázka: napiš příklad jejich jídelníčku. O jídle je to taky hodně.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
20.5.19 00:10

Davam dceri Echinacinu a jsem max spokojena, vubec nemarodi :palec:

• Citovat
  • Upravit
82
20.5.19 08:04
@Anonymní píše:
@Petrapp11 Určitě chodit každý den dopoledne i odpoledne ven, a to v podstatě za jakéhokoli počasí (liják proudem bych teda asi vynechala). Pak není špatné otužovat, např. dát večer po koupání/sprše chladnou sprchu (začínat se s tím ale musí, když jsou děti zdravé a je nutné to dělat pravidelně). No a nakonec otázka: napiš příklad jejich jídelníčku. O jídle je to taky hodně.

Když tomuhle počasí se teď vyhýbám, mají oslabenou imunitu, nejdříve musím posílit imunitu a až pak chodit ven i za nepříznivého počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.5.19 08:47

Čím dřív se začne, tím líp. Já třeba znám lidi, co 6 neděl nechodí s novorozenci ven, aby „něco nechytly“. Pokud není venku mínus dvacet a miminko není dvoukilové, tak nechápu proč. Včera se jedna paní na jiné diskuzi ptala, jestli může s dvouměsíčním do metra. My byli s dvouměsíčním v Řecku. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí