Posílení imunitního systému

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.19 08:59

@babanci No vidíš a já bych s dvouměsíčním do metra nevlezla, ani do supermarketu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 09:00
@Petrapp11 píše:
Když tomuhle počasí se teď vyhýbám, mají oslabenou imunitu, nejdříve musím posílit imunitu a až pak chodit ven i za nepříznivého počasí.

Já myslím, že pokud je dítě dobře oblečené, tak i když má třeba rýmu nebo kašel, tak procházka na čerstvém vzuchu mu může jedině prospět. Třeba jen na kočárku, bez nějakého běhání.
Co ten jídelníček? Kolik snědí syrové zeleniny a ovoce? Kolik sní sladkostí? Jak často mají maso, luštěniny, mléčné výrobky?

• Citovat
  • Upravit
1107
20.5.19 14:32

@shadowbabe mohu se zeptat, jak přesně echinaceu užíváte? Já mám nakoupenou z Justu a prý se má nasazovat jakoby kůra před začátkem podzimu, to znamená už v srpnu třeba a mělo by to vystačit a nakopnout imunitu na celý podzim.Nebo užíváte nějak dlouhodobě. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
20.5.19 19:41

@Teruška85 Lze jako kuru nejlepe cervenec/srpen, take dlouhodobe s pauzou 1 tyden mezi balenim. Dceri jsem nasadila v lete pred nastupem do MS a davam celorocne, po dobrani baleni dame pauzu a pak jedeme dale. Mam presne tu Echinacinu, Nahrin ( JUST ) :palec:

• Citovat
  • Upravit
82
22.5.19 08:10

Kde se dá prosím koupit Just Echinacea?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
22.5.19 09:01

@Petrapp11 já to beru od kamarádky která je jejich poradkyní, určitě v okolí seženete někoho kdo dělá Just, ale mají i své stránky a myslím že jde objednat i přes net.https://www.justnahrin.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.9.25 19:39

Je lepší Dračí sirup nebo Imunoglukan na imunitu pro děti? (2,5r a 5)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.9.25 07:35

@Kristeeeen Strašně záleží na názoru a jedinci, někomu může trochu zabrat tohle, jinému toto. Obecně si tělo musí imunitu vybudovat samo, jsou jedinci, co ji mají vrozenou a jsou bez nemocí, pak ti, co jsou často nemocní… Než věci volně prodejné, spíš bych věřila něčemu na předpis. My momentálně máme větší dítko s velmi oslabenou imunitou a imunoglukam moc nezabírá, doporučili nám vit. D, céčko. Jiná lékařka doporučuje zinek, je to i o názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí