Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Petrapp11 píše:
Když tomuhle počasí se teď vyhýbám, mají oslabenou imunitu, nejdříve musím posílit imunitu a až pak chodit ven i za nepříznivého počasí.
Já myslím, že pokud je dítě dobře oblečené, tak i když má třeba rýmu nebo kašel, tak procházka na čerstvém vzuchu mu může jedině prospět. Třeba jen na kočárku, bez nějakého běhání.
Co ten jídelníček? Kolik snědí syrové zeleniny a ovoce? Kolik sní sladkostí? Jak často mají maso, luštěniny, mléčné výrobky?
@shadowbabe mohu se zeptat, jak přesně echinaceu užíváte? Já mám nakoupenou z Justu a prý se má nasazovat jakoby kůra před začátkem podzimu, to znamená už v srpnu třeba a mělo by to vystačit a nakopnout imunitu na celý podzim.Nebo užíváte nějak dlouhodobě. Děkuji
@Teruška85 Lze jako kuru nejlepe cervenec/srpen, take dlouhodobe s pauzou 1 tyden mezi balenim. Dceri jsem nasadila v lete pred nastupem do MS a davam celorocne, po dobrani baleni dame pauzu a pak jedeme dale. Mam presne tu Echinacinu, Nahrin ( JUST ) ![]()
@Petrapp11 já to beru od kamarádky která je jejich poradkyní, určitě v okolí seženete někoho kdo dělá Just, ale mají i své stránky a myslím že jde objednat i přes net.https://www.justnahrin.cz
Je lepší Dračí sirup nebo Imunoglukan na imunitu pro děti? (2,5r a 5)
@Kristeeeen Strašně záleží na názoru a jedinci, někomu může trochu zabrat tohle, jinému toto. Obecně si tělo musí imunitu vybudovat samo, jsou jedinci, co ji mají vrozenou a jsou bez nemocí, pak ti, co jsou často nemocní… Než věci volně prodejné, spíš bych věřila něčemu na předpis. My momentálně máme větší dítko s velmi oslabenou imunitou a imunoglukam moc nezabírá, doporučili nám vit. D, céčko. Jiná lékařka doporučuje zinek, je to i o názoru.
@babanci No vidíš a já bych s dvouměsíčním do metra nevlezla, ani do supermarketu.