Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Trocha čerstvého vzduchu mu prospěje… nebyl mezi lidma, nesvitilo sluníčko měl bundu
A co by na tom dvoře měl chytit? a trocha nachlazení zas není ve 4 konec světa ne? podle mě zas nebylo tak šíleně že by nevydržel chvíli bez cepice
@Helis15 dneska venku nebylo tak zima vůbec bych se nebála, potřebuje trochu čerstvého vzduchu jak syn tak děda ![]()
@Helis15 píše:
@Ennny prochladnout a nebo chytit něco dalšího
Chytil by něco mezi lidma, ne na dvorku. A v bundě snad zas tak moc neprochladl. Nenervuj se, stejně na tom už nic nezměníš
@Helis15 u syna jsme nepoznali neštovice my a ani doktorka. S jejím souhlasem jsme jeli na hory. Teoreticky to bylo 5 dní od prvního pupínku. Celý týden denně lyžoval, byli jsme často venku i mimo lyžování. Lyžoval i v dešti. Kolikrát byl celý prorachany a zmrzlý.
Nic mu nebylo. Dokonce to ani neodstonal.
Takže bych se nebála.
A co jako. Byl na cerstvem vzduchu. Nehrotila bych to. Pak je dulezite vyhybat se slunku a mazat kremem nejakou dobu, nez zmizi jizvy.
@ivašot. píše:
Chytil by něco mezi lidma, ne na dvorku. A v bundě snad zas tak moc neprochladl. Nenervuj se, stejně na tom už nic nezměníš
Ano to je pravda… Nezmenim, jen potřebuji trošku
uklidnit
@ivašot. Hele zavtu chvilku by stihl dřív chytit ptačí chřipku než tu obyčejnou, naše děcka neměli dneska čepice vůbec v 17 stupních mi to přijde naprosto zbytečné
Myslím, že nic lepšího s ním děda dělat nemohl, vzduch mu jedině prospěje. Neteř měla neštovice přes léto a koupala se na chalupě v bazéně, lítala na sluníčku. Mně se s nemocnými dětmi osvědčilo moc to neprožívat a nevěnovat nemoci zbytečnou pozornost.
@Karleon jj, taky jsem zastáncem že čerstvý vzduch léčí, ale přišlo mi to hrozně brzo a navíc než čepice, tak jsem chtěla znát názor maminek, jestli plasim zbytečně
@Helis15 zima mu nebyla rikal. Cepice dle me nutna ve 4 letech neni. A venku byli chvili. My sli na prochazku do lesa na par hodin, bez nasledku.