Určení pohlaví dle krve

Anonymní
13.1.11 21:03

Určení pohlaví dle krve

Ahoj, vím, že se „dá“ vysledovat pohlaví dle krve, my to měli tak, že to bylo nerozhodně, tak nemůžu potvrdit zda to vyšlo nebo ne. Mam ale dotaz, myslím že jsem někde četla, už nevím kde, že pokud někdo dostane krev, tak se to počítá jinak, je to pravda? A jak? Já při porodu (sekce) ztratila dost krve a tak mi dávali 2 transfuze + 2 plazmy. Díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
13.1.11 21:09

Tak to slyším poprvé a nevím, jak by¨to bylo možné :think:

Nebo myslíš takové ty psí kusy s výměnou krve po 7 letech? To mi přijde asi stejně důvěryhodné, jako různé „čínské kalendáře“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.1.11 21:31

Jasně, zkus prstýnek…
Tohle opravdu nefunguje…
Záleží jen a jen jaká spermie dopluje k vajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.1.11 21:34

Anguo, myslím, že přesně tohle zakladatelka myslela. No, já tomu moc nevěřím, ale k tvému dotazu. Pokud jsem to dobře pochopila, tak porodem i transfuzí máš krev vyměněnou, takže začínáš odznova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.11 22:01

Vim, že záleží na ovulaci a na tom, která potvůrka je kterým nositelem genu, ale jsem tak posedlá, že tomu fakt věřím :mrgreen: :oops:

Ale holky, občas člověk musí aspoň trochu v něco doufat, že to opravdu funguje, proto i ten anonym :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8049
13.1.11 22:05
Pipet píše:
Jasně, zkus prstýnek…
Tohle opravdu nefunguje…
Záleží jen a jen jaká spermie dopluje k vajíčku.

No věřit se tomu opravdu nedá, dle krve bych měla mít kluka, podle čínského kalendáře taky a dle prstýnku jen jedno dítě a kluka. A výsledek vidíte v metříku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
13.1.11 22:05

Mně podle krve u druhého vycházela holčička a houby :mrgreen: mám dva chlapečky podle čínského mi na druhého taky vycházela holka jen u toho aztéckého mi vyšli oba dva kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
13.1.11 22:12

Tak mě ve všech těhle výpočtech,tabulkách apod. vychází Maty dobře - kluk a Tobi - všude jako holka (dokonce nás i prvních pár týdnů mátl na utz :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
13.1.11 22:20

O tomhle jsem teda neslysela…ale ja to mela jiste po odberu amino. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
13.1.11 23:24

Slysela jsem o stary metode podle vymeny krve po 7mi letech jak uz tu nekdo psal, mne podle vypoctu teda vychazi kluk a opravdu ho mit budu…ale to je spis nahoda…zalezi fakt na tom jaka spermie tam doputuje :-)..ale babskych rad na netu je hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
14.1.11 06:58

Jsem nejdriv myslela, ze se urci pohlavi plodu podle nejakeho testu krve matky. To by toereticky mozne bylo, plod muzsky dost brzy vyrabi testosteron, kterej zenska normalne nema. Snad jsou na to i nejake testy z moce.

Pokud se jedna o vymenu krve po sedmi letech: Červená krvinka žije asi 3-4 měsíce, obměňují se postupně, ne najednou.

K nesmyslnosti fungování této teorie, které snad nemůžou věřit ani nejšílenější alternativci co věří všemu, uvedu jen osobní příklad: jsem o měsíc mladší než manžel. Tedy podle této teorie máme v životě každých 7 let jen měsíc na početí syna a 6 let a 11 měsíců na početí dcery.
Naštěstí máme kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.1.11 09:54
Pudloslava píše:K nesmyslnosti fungování této teorie, které snad nemůžou věřit ani nejšílenější alternativci co věří všemu, uvedu jen osobní příklad: jsem o měsíc mladší než manžel. Tedy podle této teorie máme v životě každých 7 let jen měsíc na početí syna a 6 let a 11 měsíců na početí dcery.
Naštěstí máme kluka :-)

Hele, to mě ještě nenapadlo, já jsem s chlapem bez týdne o 7 let, tak to máme asi ještě těsnější, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
14.1.11 10:11
Pipet píše:
Pudloslava píše:K nesmyslnosti fungování této teorie, které snad nemůžou věřit ani nejšílenější alternativci co věří všemu, uvedu jen osobní příklad: jsem o měsíc mladší než manžel. Tedy podle této teorie máme v životě každých 7 let jen měsíc na početí syna a 6 let a 11 měsíců na početí dcery.
Naštěstí máme kluka :-)
Hele, to mě ještě nenapadlo, já jsem s chlapem bez týdne o 7 let, tak to máme asi ještě těsnější, co? :mrgreen:

no tak to mate na to jedno pohlavi jen jeden tejden za 7 let - to jeste abys mela vubec ovulaci v tom tejdnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.1.11 12:55
valkil píše:
A když jsem po ICSI, tak se to na to nevztahuje? :lol:

Záleží na tom, jak se ti to hodí :lol: Chceš, aby se to vztahovalo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek