Určitě mám rakovinu :(

Anonymní
19.3.16 09:22

Urcite mám rakovinu:(

Ahojky holky, jsem v koncích a úplně blbá, je mi to jasný.. Ale jsem přesvědčená, že jsem skončila,: ( určitě mam rakoviny plic a bojím se jít pro verdikt, debil. Stejně se tomu asi nevyhnu, je to tak a já se s tím musím smířit. Přišla jsem na to tak že od těhotenství jednou za čas smrkam, nebo plivu krev, hlavně po ránu. Byla jsem kuřačka, takže si myslím, že to tsm je, dneška opět, ráno jsem smrkala a pak i ksslala krev… :( mám doma malé miminko a ta představa, že ho tu necham. Je Desná:( potřebovala jsem se vypovídat, přítel na to nereaguje, neví co mi Ma říct, chapu ho, měla bych se sbalit a jet na rtg na interní, ale bojím se pravdy::(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
19.3.16 09:27

Rakovina v raném stádiu je dobře léčitelná. Takže jestli tu chceš být pro své dítě, tak jdu v pondělí za doktorkou. A vykašli se na cigára. Nechápu, že už jsi to neudělala, když trpíš tímhle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
19.3.16 09:28

Jo zajedsi k doktorce, třebato bude jen nějaký zánět, tak by bylo lepší začít to řešit co nejdřív, rakovina je tedy těžká nemoc ale přece se zní dá taky vyléčit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.3.16 09:31
@Anonymní píše:
Ahojky holky, jsem v koncích a úplně blbá, je mi to jasný.. Ale jsem přesvědčená, že jsem skončila,: ( určitě mam rakoviny plic a bojím se jít pro verdikt, debil. Stejně se tomu asi nevyhnu, je to tak a já se s tím musím smířit. Přišla jsem na to tak že od těhotenství jednou za čas smrkam, nebo plivu krev, hlavně po ránu. Byla jsem kuřačka, takže si myslím, že to tsm je, dneška opět, ráno jsem smrkala a pak i ksslala krev… :( mám doma malé miminko a ta představa, že ho tu necham. Je Desná:( potřebovala jsem se vypovídat, přítel na to nereaguje, neví co mi Ma říct, chapu ho, měla bych se sbalit a jet na rtg na interní, ale bojím se pravdy::(

U smrkání je běžné, že praskne cévka a pak je tam i krev. U kašlání už to tak běžné není - určitě běž co nejdříve k lékaři. Myslím, že to bude ale taky nějaká cévka v krku, ne vždy krev znamená ihned rakovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
19.3.16 09:36

A napadlo tě, že třeba můžeš mít nějakou infekční nemoc na průduškách a chrchláš to na své miminko? uvažuj takhle a chraň své dítě!

Citát z netu: „Ne každá vykašlávaná krev je však příznakem rakoviny plic. Nejčastěji je způsobena infekcí dolních cest dýchacích. “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.3.16 09:37
@Anonymní píše:

Nevyšiluj. Vykašlávání malého množství krve je u kuřáků vcelku běžné, hlavně po ránu. Nejspíš sis jen dorasila dýchací cesty a máš chronickou bronchitidu…

K doktorovi si pochopitelně dojdi, to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.16 09:37

Kašlání krve a smrkání může znamenat jen zánět průdušek nebo zápal plic. U některých zápalů ani nemusí být velký kašel. Neboj se jít k lékaři, lepší léčit dříve než později až budou ještě větší komplikace. Neviděla bych to na rakovinu, ta se projevuje jinak. Bolesti v zádech, celková únava, že člověk nevydrží ani sedět (případ z okolí).

• Citovat
  • Upravit
1393
19.3.16 09:44

Můžeš mít i tuberkulózu, při ni se taky kašle krev a je ji teď všude hodně. Vím, že se to lehce říká, ale víš co máš dělat..A klidně běž i na pohotovost, ať si to do pondělí nerozmyslíš. Kdyby to byla ta tuberkulóza, tak můžeš nakazit i dítě a partnera..Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.3.16 09:51
@Anonymní píše:

ale už at seš u doktora… rakovinu plic mít nemusíš ale můžeš mít nějakou infekci př TBC, zánět.., cokoliv, čím kterou ohrožuješ miminko i své okolí..
popros přítele o podporu, at s tebou k lékaři jde..
potlačováním a popíráním situace nikomu a ničemu nepomůžeš, hlavně soběne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.16 09:58

No já nechci do té naší malé nemocnice, tam mě všichni znají :( a ještě ke všemu jsem tam byla včera se zády, mám krční páteř výbocenou, holky, asi zájezdu na pohotovost

• Citovat
  • Upravit
49159
19.3.16 10:03
@Anonymní píše:
No já nechci do té naší malé nemocnice, tam mě všichni znají :( a ještě ke všemu jsem tam byla včera se zády, mám krční páteř výbocenou, holky, asi zájezdu na pohotovost

nevymlouvej se.. žádný asi..šup do špitálu..hned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 10:07

Hele, to zjistí pořádně až patolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.3.16 10:07

Já takový, jako jsi ty, fakt miluju. S internetem si naordinujete ty nejhorší nemoci, pomalu už stloukáte rakev, brečíte doma do polštáře, jak je to v háji a koho všechno tady nenecháte, ale abyste se sebrali a šli k doktorovi to je nepředstavitelný. Napadlo tě vůbec, že nemusíš mít žádnou rakovinu, ale můžeš naprosto reálně ohrožovat to tvoje malý miminko, který tady nechceš nechat samotný? Se seber a běž k doktorovi. Se divím, že tě tam ten tvůj chlap nedotáhl za pačesy už.

• Citovat
  • Upravit
9335
19.3.16 10:08
@Anonymní píše:

Ježiš, tohle mé nervy snad nevydrží, odkud seš, já tě tam snad dovlíknu. Nebo řekni mamince. Šup do špitálu, nebo na tu pohotovost, odtamtud tě stejně pošlou na vyšetření do nemocnice. :pocitac: Nepsala jsi tu v takové jiné diskuzi, nedávno, že kašleš černý hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pohlazeni
19.3.16 10:19

Muzes mit infekcni nemoc, mozna ohrozujes sve dite. Mysli i na toto.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex