Jsem ze sebe zoufalá

Anonymní
18.3.16 10:39

jsem ze sebe zoufalá

Předem se omlouvám za anonym, ale jsem fakt neštasná. Už tři roky se léčím se silnými uzkosti, sociální fobii a jsem depresivní. Před 3 týdny jsem po rodicovké nastoupila do práce, bohužel do velké závodní fabriky, ale přes psychické problémy to v práci nezvládám, znovu se cítím jak před tím než jsem se začala léčit. Napadají mě myšlenky že bych nejraději nebyla, peníze moc nemáme a já jsem k ničemu. Fakt nevím co mám dělat :,(. ted týden jsem nemocná s angínou, ale po nemoci se tam bojím vrátit, nezvládám to. Mohu být i s psychikou na nemocenské? A co zkušební doba? Co mám dětat, snažím se nejít takové zaměstnání co bychmohla zvládnout, ale nedaří se mi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
18.3.16 10:44
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym, ale jsem fakt neštasná. Už tři roky se léčím se silnými uzkosti, sociální fobii a jsem depresivní. Před 3 týdny jsem po rodicovké nastoupila do práce, bohužel do velké závodní fabriky, ale přes psychické problémy to v práci nezvládám, znovu se cítím jak před tím než jsem se začala léčit. Napadají mě myšlenky že bych nejraději nebyla, peníze moc nemáme a já jsem k ničemu. Fakt nevím co mám dělat :,(. ted týden jsem nemocná s angínou, ale po nemoci se tam bojím vrátit, nezvládám to. Mohu být i s psychikou na nemocenské? A co zkušební doba? Co mám dětat, snažím se nejít takové zaměstnání co bychmohla zvládnout, ale nedaří se mi.

Jestli chceš, písni mi do soukromých zpráv, mužeme to probrat tam :hug:

• Citovat
  • Upravit
101612
18.3.16 10:45

No, na neschopence být můžeš i s psychickými problémy, ale ve zkušebce tě mohou vyhodit i na neschopence a pokud na ni budeš déle, tak to i nejspíš udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
18.3.16 10:46

Zkus chodit na sezeni s psychiatrem ambulatne, a beres nejaky AD? Hodne dulezita je psychicka podpora napr. Od rodiny. Psychika je mrcha. Drzim palce at jsi brzo fit…je to beh na dlouhou trat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
18.3.16 10:48

Určitě zajdi za svým lékařem a všechno mu to poravdě řekni. Pokud se s tím léčíš už tři roky, a máš pořád tyto stavy, asi by ti měl napsat jiné léky. Krom toho
mám dojem, že na sociální fobii máš nárok na invalidní důchod, ale to by jsi musela probrat se svým lékařem. Každopádně si o něj můžeš zažádat. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.3.16 10:49

Vracela jsi se do původního zaměstnání nebo jsi nastoupila někde nově, pokud se jedná o tu první variantu, tak tam žádná zkušebka není a z tohoto pohledu můžeš být klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 10:51

Do nové :( @sparaxis

• Citovat
  • Upravit
79990
18.3.16 11:01

To bude problém i v tom. Vydrž, to se poddá, po mateřské je to těžké do nové práce. Nezůstavej doma, zahrabeš se do depky ještě víc. Zajdi za psychologem ohledně antidepresiv, všechno mu popiš a uvidíš, řešení se najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.3.16 11:01

Ahoj drz se :hug: ja mela neco podobneho takze vim o cem pises :oops: chlap mi zdrhl za matkou, barak v rekonstrukci, splatky, zamestnani stalo za :cert: a kor moja vedouci mlada holka kera zila pro praci chodila a jen buzerovala a z teho ti jen tak skrabla premie 5-7tis. :pocitac: a ja sama s dcerou a zviraty vse tahla z jedneho platu…az prisel den D dala sem vypoved ac sem mela no spis nemela nervy uz zadny :lol: o psychice nemluvne :,( a v ten den co jsem nesla na uctarnu vypoved se mi tak ulevilo :dance: :dance: papa a neboj bude dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
18.3.16 11:04

Se s tím tady teď nějak roztrhl pytel.

• Citovat
  • Upravit
328
18.3.16 11:08

Nástup do práce po mateřské je záhul a psychický nápor pro každého. Určitě zajdi za svým psychitarem ( předpokládám, že už vzhledem k silnéjším obtížím to řešíš s psychiatrem a ne jen s psychologem) a domluv se na úpravě medikace, alespon na tu přechodnou dobu. No co vím o sociální fobbi, tak nejvetší chyby by byla se izolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.3.16 11:27
@AjinaVlada píše:
Ahoj drz se :hug: ja mela neco podobneho takze vim o cem pises :oops: chlap mi zdrhl za matkou, barak v rekonstrukci, splatky, zamestnani stalo za :cert: a kor moja vedouci mlada holka kera zila pro praci chodila a jen buzerovala a z teho ti jen tak skrabla premie 5-7tis. :pocitac: a ja sama s dcerou a zviraty vse tahla z jedneho platu…az prisel den D dala sem vypoved ac sem mela no spis nemela nervy uz zadny :lol: o psychice nemluvne :,( a v ten den co jsem nesla na uctarnu vypoved se mi tak ulevilo :dance: :dance: papa a neboj bude dobre :kytka:

Taky sis teda uzila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.3.16 11:41

@_BBQ_s ani nemluv :( nejvic sem se bala ze nebudu mit penize na barak…a nakonec sem vysmata a je pravda ze sem se musela uskromnit v hodne vecech :mrgreen: ale nez se nervacit v praci kde me kravka pila krev to neeeee :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.16 12:41
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym, ale jsem fakt neštasná. Už tři roky se léčím se silnými uzkosti, sociální fobii a jsem depresivní. Před 3 týdny jsem po rodicovké nastoupila do práce, bohužel do velké závodní fabriky, ale přes psychické problémy to v práci nezvládám, znovu se cítím jak před tím než jsem se začala léčit. Napadají mě myšlenky že bych nejraději nebyla, peníze moc nemáme a já jsem k ničemu. Fakt nevím co mám dělat :,(. ted týden jsem nemocná s angínou, ale po nemoci se tam bojím vrátit, nezvládám to. Mohu být i s psychikou na nemocenské? A co zkušební doba? Co mám dětat, snažím se nejít takové zaměstnání co bychmohla zvládnout, ale nedaří se mi.

vyhledat psychologa, co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.3.16 14:38
@AjinaVlada píše:
@_BBQ_s ani nemluv :( nejvic sem se bala ze nebudu mit penize na barak…a nakonec sem vysmata a je pravda ze sem se musela uskromnit v hodne vecech :mrgreen: ale nez se nervacit v praci kde me kravka pila krev to neeeee :mavam:

Hlavne, ze to dobre dopado a jsi v pohode. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast