Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vedla prosím léčba těchto potvor k těhotenství? Názory, zda to léčit při žádných symptomech nebo ne jsou různé. Děkuju 🙏🏼
@Jana9118 Po své zkušenosti doporučuji řešit, ja po letech špatných atb, následně neřešení jsem skončila až u neprůchodných vejcovodu, které tyto mršky mohou zpusobaovat a jako jedna z mála měla tu smůlu. Jinak žádné jiné problémy jsem za celou dobu neměla, kromě první prvoinfekce. Byla jsem opakovaně pozitivní i po přeléčeni během 10 let, léčeno asi 4×. Doporučuji nechat si udělat citlivost na atb, ať neléčíte tím co na ne nefunguje. A u obou partnerů. Ja jsem skončila bohužel až u ivf, po 2 letech přirozeného snažení. Nemusí to být Váš případ, ale když už přeléčit, tak pořádně. 🙂
Ja jsem ji mela diagnostikovanou, brala jsem dvoje atb, bohuzel mi potíže stále přetrvávaly, spis se to jeste zhoršilo, takze jsem se bála, ze se to nevyléčilo, hodne jsem si o tom četla, a bála se, ze budu neplodná kvuli tomu… do ted vlastně nevim, jestli ji mam stale pozitivní, ale otěhotněla jsem hned napoprvé, takze to urcite neni pravidlem:)
@Jana9118 píše: Více
Ahoj, já jsem symptomy neviděla, ale gynekolog na čípku ano. Snažili jsme se rok a nakonec jsem po dobrání antibiotik otěhotněla 2 cykly po.