Vedla léčba ureaplasma urealyticum k těhotenství?

10
17.11.25 18:12

Ureaplasma urealyticum (+parvum)

Vedla prosím léčba těchto potvor k těhotenství? Názory, zda to léčit při žádných symptomech nebo ne jsou různé. Děkuju 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.11.25 18:34

@Jana9118 Po své zkušenosti doporučuji řešit, ja po letech špatných atb, následně neřešení jsem skončila až u neprůchodných vejcovodu, které tyto mršky mohou zpusobaovat a jako jedna z mála měla tu smůlu. Jinak žádné jiné problémy jsem za celou dobu neměla, kromě první prvoinfekce. Byla jsem opakovaně pozitivní i po přeléčeni během 10 let, léčeno asi 4×. Doporučuji nechat si udělat citlivost na atb, ať neléčíte tím co na ne nefunguje. A u obou partnerů. Ja jsem skončila bohužel až u ivf, po 2 letech přirozeného snažení. Nemusí to být Váš případ, ale když už přeléčit, tak pořádně. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna872
17.11.25 19:08

Ja jsem ji mela diagnostikovanou, brala jsem dvoje atb, bohuzel mi potíže stále přetrvávaly, spis se to jeste zhoršilo, takze jsem se bála, ze se to nevyléčilo, hodne jsem si o tom četla, a bála se, ze budu neplodná kvuli tomu… do ted vlastně nevim, jestli ji mam stale pozitivní, ale otěhotněla jsem hned napoprvé, takze to urcite neni pravidlem:)

• Citovat
  • Upravit
10
17.11.25 19:16
@ZvědaváPanda píše: Více

děkuji za názor 🫶🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 11:48
@Jana9118 píše: Více

Ahoj, já jsem symptomy neviděla, ale gynekolog na čípku ano. Snažili jsme se rok a nakonec jsem po dobrání antibiotik otěhotněla 2 cykly po.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex