Snažení o otěhotnění

Anonymní
13.11.25 23:36

Snaženi o otěhotnění

Zdravím, mám dotaz. S manželem se snažíme 5 let o druhé mimčo. Pred 4 měsíci jsem to teprve začala řešit s gynekologem. Manžel byl na spermiogramu ten měl ukázkový. Já měla vše taky v pořádku až na ovulaci. gynekolog mi nasadil letrozol 1 rano / 1 večer. Od třetího dne ms po dobu 5 ti dnu. Pak jsem chodila na kontroly a píchla si vždy injekci ovitrelle. Takhle jsme se snažili 2 cykly bez úspěchu. Ted ještě to same 3 cyklus. Dr mi řekl ze kdyz se nezadaři ted tak si dát 3 měsíce pauzu nebo jít na umělé asi bych 3 mesice dala pauzu pak zkusila znovu letrozol ovitrelle. Je tu někdo komu se zadařilo? Nebo stejně musel postoupit uměle.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
14.11.25 14:16

Taky se snazime 5 let, taky podpora s hormony a ovitrelle, potom 1× ET, 2× KET a ani tuk. Prvni prcek klapnul prirozene na 1.dobrou, ale rodila jsem akutnim cisarem, kdy mi rekli, ze mam adenomyozu a ze mam strasny stesti, ze nam to klaplo tak rychle a bez problemu. Tenkrat jsem si myslela neco o pr..li :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
14.11.25 18:06

Ještě bych tomu dala šanci, umělé není žádná sranda a stojí dost peněz, nevím jaký máš věk, ale zkuste to ještě tímto způsobem, pak je ještě možnost zkusit inseminaci, oplodnění pod dohledem, taky to není 100%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.25 18:08
@lucynka25 píše: Více
tomu rozumím, někde jswm četla že by mělo být snad 3× zdarma placeno pojišťovnou. to oplodnění.. nevim co je na tom pravdy. Ale též bych dala ještě čas tomu a zkoušet to zatím dál tímto způsobem.
  • Citovat
  • Upravit
22914
14.11.25 18:17

Doplácí se některé léky úplně zdarma to není. Může to být třeba okolo 6 tis třeba, taky případně nadstandardní laboratorní metody, jako prodloužená kultivace, nebo genetické testy..taky podle kliniky.
Já si k iui něco doplácela, nebylo to nic závratného, ale něco málo ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.25 18:18

@lucynka25 Ano s tím počítáme, penize nejsou problém. Ale furt me je 24, manželovi 30 takze bych jeste take počkala. Jen uz si rikam kolikrát, ze to štěstí snad mít nebudeme..

• Citovat
  • Upravit
22914
14.11.25 18:26

Ježiš to jste mladoucky, to bych se do toho nehnala, určitě to přijde samo.
Mě to ve tvém věku poprvé trvalo 2,5roku až ta inseminace se zadarila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
14.11.25 18:28
@Anonymní píše: Více

Osobne bych na konzultaci do CARu sla, 5 let je strasne dlouha doba navic vzhledem k vasemu veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.25 18:28

@lucynka25 moc děkuji, za vaše napsání. :) U prvního syna, se nám zadařilo po 6 měsících.

• Citovat
  • Upravit
42
14.11.25 21:45

@Anonymní 58075874 [/citace
Ahoj, ovulace mě také zlobila. Neovulovala jsem 14 den, ale těsně po menstruaci zjistila jsem to až podle ladycompu je to takový přístroj sice je dražší, ale stal za to. Zkoušeli jsme i jednou IUI s Ovitrele jen se mi zdálo že me to spíš víc rozhodilo. Zadne bylinky ani Maca mi nepomohli. :D Ale s ladycomp jsem otěhotněla hned 3 mesic. Co jsem se s přístrojem synchronizovala. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital