Úřednice na ÚP apod.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
úřednice na úp a pod.
Jak jste našly své zaměstnání? A napište úřad. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přes známou. Jindy přes výběrové řízení, vypsané zaměstnavatelem (tzn. pohovory atd).
Hlavně nečekej, že Ti práci najde ÚP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nastoupila kdysi na absolventskou stáž a asi jsem se osvědčila, pracuju tam už 10 let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednorozcemiluju pres inzerat na jobs.cz.
Na urade prace mi.nic ani nehledaji na schuzce se me zepta zda mam.neco rozjednano, da mi datum pristi schuzky a do 2 min jsem pryc.
- Citovat
- Upravit
Známost nebo výběrové řízení. Up ti práci nenajde, maximálně ti vypise nabídky, ale ty si můžeš sama dohledat na jejich stránkách. Víc pro tebe udělat nemůžou, pod pultaky nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ale ona asi neočekává, že jí najde ÚP práci, že?
@jednorozcemiluju píše:
Jak jste našly své zaměstnání? A napište úřad. Díky
Ty bys chtěla pracovat jako úřednice na ÚP.
Já pracuju na hodně specifickém úřadě (nemá ani v názvu slovo úřad, občas mám pocit, že s úřadem máme společné jedině úřední hodiny), na základě životopisu mne pozvali na pohovor a vybrali.
Kamarádka pracuje na krajském úřadě - rovněž na základě výběrového řízení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, hledám práci konnkrétně na ÚP ale nebráním se ani jinému. Poslala jsem 2× životopis ale bez odezvy. Nemám praxi ani vhodný obor. Ale co vím, tak tam pracují maturantky občas vezmou i někoho z registrovaných uchazečů o zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednorozcemiluju většinou jsou místa na ÚP či jiných úřadech tlačenky… ale úřady ty volná místa musí vypsat, takže jim přijde stovky životopisů, které si ani pořádně nepročtou a dotlačí si tam své lidi. Když už nemají koho, tak si vybírají lidi z rekvalifikačních kurzů, co jim na ÚP běží (např. Administrativní pracovník) a vezmou si toho člověka na dotaci. Vím to od lidí, co právě pracují na takovýchto úřadech a také jsem pracovala ve vzdělávací společnosti a někdy se na nás z ÚP úřednice obracely, zda tam nemáme v kurzu někoho schopného… Ale do státní správy se netlač, není o co stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednorozcemiluju píše:
Ano, hledám práci konnkrétně na ÚP ale nebráním se ani jinému. Poslala jsem 2× životopis ale bez odezvy. Nemám praxi ani vhodný obor. Ale co vím, tak tam pracují maturantky občas vezmou i někoho z registrovaných uchazečů o zaměstnání.
Tak zrovna na ÚP ted hodně propouštěli, co vím od kamarádky, která tam pracuje, ale je momentálně na RD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už přijmou někoho zvenku, tak buď na specifickou pozici, např. právník nebo na záskok za rodičák. Jinak z vlastní zkušenosti ti řeknu, že finančně nic moc, ale kompenzuje to pružná pracovní doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K nám už snad ani se SŠ vzděláním nepřijímají.
Tedy určitě ne na odborná místa, sekretářku jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alichi píše:
K nám už snad ani se SŠ vzděláním nepřijímají.Tedy určitě ne na odborná místa, sekretářku jo.
A musí mít Ti všichni vysokoškoláci vystudováno to, co pak u Vás budou dělat?
Nebo jde hlavně o ten papír? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nakukovatelka píše:
A musí mít Ti všichni vysokoškoláci vystudováno to, co pak u Vás budou dělat?
Nebo jde hlavně o ten papír?
Nově přijímaní mají. „Staří“ si dodělávali školu klidně mimo obor, jen pro papír.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit