Úřednická zkouška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
17.2.16 21:15

Úřednická zkouška

Prosím neví někdo, jak je to s úřednickou zkouškou? Budu jí letos dělat, jelikož teprve jako úředník začínám. Jsem v 11 platové třídě. Zaslechla jsem, že po jejím úspěšném absolvování se také zvýší plat. Nevíte, co je na tom pravdy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
17.2.16 21:17

No to nevim, plat se zvysuje podle odpracovanych let v prislusne tride. Ted v listopadu jsme dostali pridano, myslim, ze to byly 3 procenta. Ale za to, ze jsem se stala statnim úředníkem jsem specialni pridavek nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.2.16 21:30

Ne, po složení úřednické zkoušky se plat nezvyšuje. Pouze se mění služba z doby určité na dobu neurčitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.2.16 21:31

@drinka U nás nově přijatí lidé (ne stávající zaměstnanci, kteří nemají odpracováno dost let a tak jim nebude obecná část uznána) do složení zkoušky berou plat v prvním stupni (tedy nezapočítává se praxe), stupeň odpovídající praxi dostanou až po zkoušce. Ale určitě je nejlepší se informovat na konkrétním úřadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.2.16 21:35

Moc děkuji všem za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.2.16 18:10

@AliTad Jako fakt? Už tak je ta výplata mizerná 8o Kdo to podstoupí. Děs teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
18.4.17 08:46

Někde jsem četl, že úřednické zkoušky jde dělat jen v pondělí a ve středu dopoledne, test je nutno vyplnit trojmo s ověřeným podpisem a na oznámení výsledku je lhůta 60 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.17 20:58

Já dostala přidáno 500,– Kč na osobním, plus mi byla proplacena skripta a další věci. Učila jsem se po večerech, jelikož přes den nebyl čas, na obecnou část doporučuji aplikaci na www.abctesty.cz která mi dost pomohla. A učila jsem se dva měsíce před termínem zkoušek… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.5.17 10:03

Já taky doporučuji, díky nácvikům a ostrému testu v online systému abctesty jsem zkoušku taky dala. Je to tam přehledně uspořádané a dobře se mi z toho učilo. Učila jsem se cca 1 měsíc před zkouškou, s malým dítětem je to náročné a učila jsem se po večerech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.6.17 18:21

Mohl by mi, prosím, někdo, kdo skládal zvláštní část úřednické zkoušky prozradit, zda jsou na potítku k dispozici zákony, předpisy atd. Ve vyhlášce je totiž uvedeno, že zkoušený může používat nekomentované úplné znění mezinárodní smlouvy, právního předpisu nebo služebního předpisu. Tak mě zajímá, jestli tam toto bude k dispozici nebo si mám dané předpisy vytisknout a donést s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
20.6.17 19:03

@Kajuska89 jsou tam celé úz, tedy alespoň já měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.10.17 10:47

Úřednická zkouška

Taky nyní řeším úřednickou zkoušku a díky této díky této diskuzi jsem natrefila na ten online testovací systém co tu na něj odkazujete. Koupila jsem si ale omylem staré testy a teď se teprve dívám, že jsou již nové od 1.11.2017. Oni je tam také prodávají. Myslíte, že mi ty staré zamění? Máte někdo zkušenost?
https://www.abctesty.cz/?…
Zkusila jsem tam před chvílí napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.20 21:20

Dobry vecer, v listopadu mam jit na testy. Hledam material ze ktereho by se dalo studovat. Nasel jsem stranku kde prodavaji celkem pekne vypracovane material. Mate nejake zkusenosti s https://www.urednicka-zkouska.cz/ ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21492
23.10.20 22:09

@scolair na stránkách ministerstva vnitra najdeš v části věnované státní službě zpracované studijní texty, kde jsou odpovědi na jednotlivé otázky. Texty dělají lidí, kteří to pak zkouší přímo u zkoušek. Teď se zrovna vše doplňuje a aktualizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.22 17:48

Ahojky, prosim nedelal nekdo z Vas urednickou zkousku z NSD? Delam v pondeli a jsem dost ve stresu. Hodne jsem slysela, ze dusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat