Urgentně - oprava šicího stroje

Ge
1032
17.7.13 12:44

Urgentne- oprava siciho stroje

Ahoj holky, nutne potrebuji svepomoci opravit sici stroj. Zoubky podavace se nepohybuji nad pracovni desu tak, aby podavaly material pod patkou. Promazany stroj je, zadne necistoty, je to mechanickeho razu. Muze PROSIM nekdo poradit? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25187
17.7.13 12:47

@Ge A pohybují se vůbec? Mě to jde na stroji někde vypnout… jakou máš značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
17.7.13 12:50

Pohybuji se vpred a vzad, ale ne smerem nahoru :nevim: je to starsi kufrikovy stroj zn Jones- podobne jako veritas nebo singer ze 70 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
17.7.13 12:51

@Ge Aha, tak to bude horší, a co návod, nemáš? Mě to většinou u nějaké poruchy stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
17.7.13 12:52

@Ge Je šlapací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
17.7.13 13:22

@Ge Skoro u každého šicího stroje je nějaké páčka nebo tlačítko, kterým se můžou zoubky takto „zastrčit“. Já to používám, když přišívám na stroji knoflíky. Asi jsi ho nedopatřením stiskla, jen bohužel nevím, jak u tvého stroje vypadá a kde je…Fakt by to chtělo ten návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
17.7.13 13:59

Tak jsem se s tim poprala ;) nakonec to byla zasekla packa na zpetny steh, takze jsem ji vycistila (pote co jsem rozmontovala pul stroje, samozrejme) a vypada to funkcne. Diky @avm3 ty jsi mne na to privedla s tou packou, abych je zkontrolovala
:palec:

@Paoloska :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.7.13 14:02

Nemáš vypnuté podávání? To se dělá třeba u některých materiálů, aby je zoubky netrhaly. Koukni do návodu a třeba to tam vyčteš. Jaký přesně typ/značku stroje máš? Třeba by se dal kdyžtak najít návod někde na netu.

Edit: koukám, že už je vyřešeno :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.9.20 19:26

Prosím vás existuje nějaký online servis šicích strojů nebo prostě místo, kde by mi dokázali na dálku poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí