Myčka na nádobí Ikea

775
10.7.13 06:59

myčka na nádobí Ikea

Ahojte! Mám 2 malé děti a chtěla bych si pořídit myčku na nádobí! V časopisu dtest6/2013 vyšla velice dobře značka Ikea, máte s ní někdo zkušenosti? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
10.7.13 07:08

Můžu se zeptat proč Ikea?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
10.7.13 07:11
@jitkabokule píše:

vyšla v testech dost dobře… jinak nevyznám se v značkách..já mám kuchyň se spotřebiči Mora - naposledy jsem tuto značku kdy někdy kupovala. A moje pračka je LG - s tou jsem spokojená, ale myčku myslím nevyrábějí… Tak vůbec nevím od jaké značky se mám „odpichnout“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
10.7.13 07:13

@M+M+S Ikea prodává spotřebiče vyrobené značkou whirpool a electrolux. Takže jde o velice kvalitní spotřebiče. IKEA sama spotřebiče nevyrábí. Máme jejich malou vestavnou myčku (šířka 40cm) zakoupenou v IKEA a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
10.7.13 07:19
@Any83 píše: @M+M+S Ikea prodává spotřebiče vyrobené značkou whirpool a electrolux. Takže jde o velice kvalitní spotřebiče. IKEA sama spotřebiče nevyrábí. Máme jejich malou vestavnou myčku (šířka 40cm) zakoupenou v IKEA a je super.

takže spokojenost? A výroba je tedy kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
10.7.13 07:26

Aha…no mrkla jsem na Ikea myčky a přijde mi že mají srovnatelnou spotřebu vody i el i s jinými levnějšími značkami. Záleží jakou z nich máš vytipovanou?
Ta za těch skoro 15000 se mi jeví srovnatelná s tou co máme doma a to je tato:http://mycky-nadobi.heureka.cz/beko-dfn-6632/
schválně porovnej spotřebu vody, proudu druhy programů.
máme ji něco přes půl roku(zatím)a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
10.7.13 07:34

Jak zaznělo, jde o brandované Whirlpool nebo Elux produkty, takže netřeba se bát + cena bude určitě lepší a mám pocit, že u IKEY se dá získat i nějaká prodloužená záruka až na XX let, pokud se to vztahuje i na spotřebiče, tak proč ne. Jinak kupovat v dnešní době myčku za 15 tisíc nemá moc smysl, na vodě se nikdy nezaplatí, i kdyby to bylo A++++++++++++++++++ (i když to by při počtu plus žrala asi jen dvě kapky na cyklus a po něm by se začala vrtět, jestli do ní někdo nehodil korunu, aby mohla vypadnout) a kvalita mytí je odvislá spíš na přípravku, který se použije.

• Citovat
  • Upravit
21848
10.7.13 07:34
@jitkabokule píše:
Aha…no mrkla jsem na Ikea myčky a přijde mi že mají srovnatelnou spotřebu vody i el i s jinými levnějšími značkami. Záleží jakou z nich máš vytipovanou?
Ta za těch skoro 15000 se mi jeví srovnatelná s tou co máme doma a to je tato:http://mycky-nadobi.heureka.cz/beko-dfn-6632/
schválně porovnej spotřebu vody, proudu druhy programů.
máme ji něco přes půl roku(zatím)a jsem spokojená.

No vidíš, na mě nepůsobí ani značka Beko bůh ví jak :nevim: osobně mi v hlavě beko a ikea připadají jako takový ‚no name‘, ale co já vím, třeba šlapou dobře. Zakladatelko, jestli vyšla v dtestu dobře, tak do ní jdi. My máme bosch a taky jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.7.13 07:48
@Seizdra píše:
No vidíš, na mě nepůsobí ani značka Beko bůh ví jak :nevim: osobně mi v hlavě beko a ikea připadají jako takový ‚no name‘, ale co já vím, třeba šlapou dobře. Zakladatelko, jestli vyšla v dtestu dobře, tak do ní jdi. My máme bosch a taky jsem moc spokojená.

Souhlasím se vším. Máme tutéž značku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.7.13 07:51

Mám myčku ikea a je super, že má automaticky záruku 5let. a myje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
10.7.13 07:52

@Seizdra máš pravdu bosch je v myčkách nej. Beko byli vždy turecké věci o 40% levnější než značky (jestli to pro ikeu dělá elektrolux anebo whirpool klidně bych do té myčky šla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
10.7.13 08:01

Holky, a jak víte, že to vyrábí elektorlux nebo wirp.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.7.13 08:04

Máme celou kuchyň ikea (kromě ledničky)… Myčka docela dobrý (s tím co umyje/neumyje je srovnatelná s Boschkou, co jsme měli před tím)… Spotřebiče pro ně dělá právě Whirlpool nebo Electrolux, trouba, kterou máme z Ikey je Zanussi… :nevim:

Ale nevím, jestli bych ji kupovala samostatně, to by mě asi u spotřebičů moc nenapadlo kupovat v ikey jen tu myčku, troubu… Možná bych koukla spíš po něčem jiným… Ale zas pokud vyšla dobře v dTestu… :nevim: Navíc pro nás byla výhoda ta automatická 5tiletá záruka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.7.13 08:15
@jitkabokule píše:

a proc ne, kdyz si tam clovek porizuje celou kuchyn ;)

• Citovat
  • Upravit
12658
10.7.13 08:16

Mali sme mycku ikea, bola to podla navodu whirpool a spokojnost :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí