Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o radu. Snažím se tady spustit telku přes usb dvb-t receiver. (jmenuje se to TV jukebox 3.0, nekde jsem nasla i název KD-609). Všechno se mi z céda pěkně nainstaluje, ale při scanu nenajde žádné programy. Řekla bych, že problém bude s WIN7, protože na XP funguje normálně
Ale žádné ovladače ke stažení najít nemůžu a už fakt nevím jak dál - možná se něco musí změnit přimo v počítači.
Prosím zeptejte se těch svých chlapíků, třeba něco vymyslí ![]()
Díky ![]()
a mas k tomu natahlou nakou antenu? aspon mini nebo kabl do zdi?? my takhle mame usb televizi a nemame problem.
AHoj, normálka tu antenku co je k tomu přijímači. Ale jak říkám, na xp jede normálně
signálem to nebude. Jaký používate software?..taky ten jukebox tv??Co kdybych zkusila splašit jiný programek?
my mame Aver TV - myslim, ze jedna z nejlepsich usb televizi. a k tomu prave tu miniantenku, jede to jak na xp, tak na vistach…
s win 7 nemam zatim zkusenost… ![]()
tak jestli je to tento " produkt":http://www.aamobilmarket.cz/…dsdetail.asp?… , tak dole jasne pisi jen OS win 2000 az win vista, takze win7 zrejme nejsou kompatibilni.
jojo, neco takovýho. To me přijde ale jako blbost. 7ky jsou vlastne jen předělaný Visty.. ![]()
mmch WMC mi najde hd ct1,novu,02, ocko..takže signalem to fakt není
nechapu ze pc o 2 metry dál najde x televizí a radií. Štve me,že na to nemuzu prijit
![]()
zkus si nekde najit stranky vyrobce a najit drivery pro win 7, ale jinak je to urcite tim operacnim systemem ![]()
Ahoj.
Mám stejný problém.
Na Win XP normálně vše funguje,na Win7 ne.....
Chtělo by to někde najít ovladače,ale nevím kde.
Program TV Jukebox totiž vůbec USB TV tuner nevidí.....
Nevíte někdo,kde sehnat nějaké ovladače???
USB TV tuner je od Take MS.
Ahoj.mám stejnej problém,přešel jsem na win7 a nefunguje mi to.chci se zeptat,jestli jste problém nějak vyřešily?Díky za odpověd
Ahoj.mám stejnej problém,přešel jsem na win7 a nefunguje mi to.chci se zeptat,jestli jste problém nějak vyřešily?Díky za odpověd