Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Původně jsem chtěla napsat, že každý se rád pochlubí svým děckem a pak jsem se jukla na ty fotky. Též nejsem puritán, ale tohle je fakt moooc až jsem pusu údivem otevřela.
No, ale každej to holt máme jinak.......
Původně jsem chtěla napsat, že každý se rád pochlubí svým děckem a pak jsem se jukla na ty fotky. Též nejsem puritán, ale tohle je fakt moooc až jsem pusu údivem otevřela.
No, ale každej to holt máme jinak.......
Hele, já si myslím, že je to jen a jen věc každé uživatelky, co zde zveřejní..je to její život! Když nechcete, nekoukejte na to a hotovo…
Je fakt, že Jarmilka to zde pojala, jako velkokapacitní album, ale co, proti gustu, žádný dišputát… ![]()
Tak já sem opravdu hodně odvážná ale to fakt
a navíc to teda neni ani žádná pěkná fotka,tím nechci nikoho urazit myslím profi fotka kde je nahota krásná ![]()
Nechtěla bych bejt ale v kuži oné maminky aby na to koukal každej s emimina ![]()
Tak je to každýho věc,ale podle mě je toto až moc ![]()
Tato mamina když už se chce pochlubit takovýma fotkama,tak by si měla dát zobrazovat jen přátelům,aby se nedostal k nim někdo nevítaný!!Jen dodám taky nejsem žádný puritán,ale všeho s mírou ![]()
to sem ale opravdu nepatří https://data.emimino.cz/…4.jpg.Koukat už na to nebudu ale ráj pro uchyláky jak stvořenej.
Ja mam profil i album zamcene jen pro pratele, vetsinou se o to snazim vsude na webu, ale chapu, ze nekteri lide radi zverejni vse o sobe a jsou radi, kdyz se na to ostatni podivaji, o tom zadna… ![]()
A ze je jim v podstate jedno, co tam daji za fotky ![]()
Ale myslim, ze spis zakladatelce slo o to, ze si ty vyse uvedene fotky muze nekdo vyhledat (teda nevim jestli to jde, ale muze na ne na Emiminu narazit) a pak na jejich zaklade sem zadavat temata typu „hledam tehotnou zenu“ nebo ty ruzny blbiny jako posledni dobou… ![]()
Takze jo, s tim bych mozna souhlasila, to je i na me moc
Treba ta vyse uvedena fotka je asi nahoda, ale vypada to divne…
Manzel mi tu pres rameno koukal a rikal co to je ![]()
Příspěvek upraven 15.05.10 v 23:29
já to nemyslela nijak zle, jen chybí mi tam soudnost, když se takhle vyfotím já tak to zveřejňovat nebudu a nechám to přesně v tom rodinném trezoru, protože by na to nebyl stejně nikdo zvědavej, koukla jsem se na emimi jen na tyhle fotky a prostě mě to překvapilo, no
Ale abych nevypadala zas jako blázen, tak samozřejmě souhlasím s tím, že ráj pro úchýláky a především pedofily, to tedy je…to je jediné co mi vadí…
Ale prostě někdo bere nahotu tak nějak jinak…
A to ani nekojí!!
no nevím podle mně to sem také nepatří, čeho je moc toho je příliš… Ale zas někomu nevadí se předvádět, já bych se teda takhle nikde nikdy nevystavovala… a i kdyby tak bych to nedávala na net! ![]()
Mně přijdou ty fota úchylné, ty pohledy matky, ufff
chudák chlapeček, tak malý a už má takovou vizitku na netu…
Michaelakkk píše:
A to ani nekojí!!
Kamča.dalmatinka píše:Michaelakkk píše:
A to ani nekojí!!![]()
![]()
to je velmi věcnej postřeh
![]()
no protože kdyby kojila asi by to nevypadalo tak jak to vypadá tak mi to tak problesklo hlavou… ![]()
Anonymní píše:
Mně přijdou ty fota úchylné, ty pohledy matky, u
Mě se to teda takdy zdá přes čáru. Nevadilo by mě ani tolik, že jsou nahý, ale tak divně to působí jako celek, nemám z toho dobrej pocit.
Myslím, že pro nějaký devianty je to jako stvořený
.
Ale možná by bylo lépe na to moc neupozorňovat, když už to tu visí. ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat na názory na obsah fotoalb na emiminu, podle mě podobná fotoalba přitahují pozornost nejen maminek, ale i nechtěných návštěvníků - nepatří podle vás tyto fota do rodinného trezoru? Nejsem žádný puritán, ale toto mi přijde moc…
https://www.emimino.cz/…ueasek-1663/