Obsah fotoalb

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.5.10 23:08

Obsah fotoalb

Ahoj, chtěla bych se zeptat na názory na obsah fotoalb na emiminu, podle mě podobná fotoalba přitahují pozornost nejen maminek, ale i nechtěných návštěvníků - nepatří podle vás tyto fota do rodinného trezoru? Nejsem žádný puritán, ale toto mi přijde moc…

https://www.emimino.cz/…ueasek-1663/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
15.5.10 23:18

Původně jsem chtěla napsat, že každý se rád pochlubí svým děckem a pak jsem se jukla na ty fotky. Též nejsem puritán, ale tohle je fakt moooc až jsem pusu údivem otevřela.
No, ale každej to holt máme jinak.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
15.5.10 23:18

Původně jsem chtěla napsat, že každý se rád pochlubí svým děckem a pak jsem se jukla na ty fotky. Též nejsem puritán, ale tohle je fakt moooc až jsem pusu údivem otevřela.
No, ale každej to holt máme jinak.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
15.5.10 23:21

Hele, já si myslím, že je to jen a jen věc každé uživatelky, co zde zveřejní..je to její život! Když nechcete, nekoukejte na to a hotovo…

Je fakt, že Jarmilka to zde pojala, jako velkokapacitní album, ale co, proti gustu, žádný dišputát… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.10 23:21

Tak já sem opravdu hodně odvážná ale to fakt 8-o a navíc to teda neni ani žádná pěkná fotka,tím nechci nikoho urazit myslím profi fotka kde je nahota krásná :think:
Nechtěla bych bejt ale v kuži oné maminky aby na to koukal každej s emimina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.10 23:23

Tak je to každýho věc,ale podle mě je toto až moc :roll:
Tato mamina když už se chce pochlubit takovýma fotkama,tak by si měla dát zobrazovat jen přátelům,aby se nedostal k nim někdo nevítaný!!Jen dodám taky nejsem žádný puritán,ale všeho s mírou :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.10 23:24

to sem ale opravdu nepatří https://data.emimino.cz/…4.jpg.Koukat už na to nebudu ale ráj pro uchyláky jak stvořenej.

• Citovat
  • Upravit
4242
15.5.10 23:26

Ja mam profil i album zamcene jen pro pratele, vetsinou se o to snazim vsude na webu, ale chapu, ze nekteri lide radi zverejni vse o sobe a jsou radi, kdyz se na to ostatni podivaji, o tom zadna… :wink:
A ze je jim v podstate jedno, co tam daji za fotky 8-)
Ale myslim, ze spis zakladatelce slo o to, ze si ty vyse uvedene fotky muze nekdo vyhledat (teda nevim jestli to jde, ale muze na ne na Emiminu narazit) a pak na jejich zaklade sem zadavat temata typu „hledam tehotnou zenu“ nebo ty ruzny blbiny jako posledni dobou… :roll:

Takze jo, s tim bych mozna souhlasila, to je i na me moc 8-) Treba ta vyse uvedena fotka je asi nahoda, ale vypada to divne… :oops: Manzel mi tu pres rameno koukal a rikal co to je 8-o

Příspěvek upraven 15.05.10 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
15.5.10 23:27

já to nemyslela nijak zle, jen chybí mi tam soudnost, když se takhle vyfotím já tak to zveřejňovat nebudu a nechám to přesně v tom rodinném trezoru, protože by na to nebyl stejně nikdo zvědavej, koukla jsem se na emimi jen na tyhle fotky a prostě mě to překvapilo, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
15.5.10 23:32

Ale abych nevypadala zas jako blázen, tak samozřejmě souhlasím s tím, že ráj pro úchýláky a především pedofily, to tedy je…to je jediné co mi vadí…

Ale prostě někdo bere nahotu tak nějak jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.5.10 23:36

A to ani nekojí!!
no nevím podle mně to sem také nepatří, čeho je moc toho je příliš… Ale zas někomu nevadí se předvádět, já bych se teda takhle nikde nikdy nevystavovala… a i kdyby tak bych to nedávala na net! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.10 23:41

Mně přijdou ty fota úchylné, ty pohledy matky, ufff
chudák chlapeček, tak malý a už má takovou vizitku na netu…

• Citovat
  • Upravit
48576
15.5.10 23:42
Michaelakkk píše:
A to ani nekojí!!
:lol: :lol: :lol: to je velmi věcnej postřeh :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.5.10 23:45
Kamča.dalmatinka píše:
Michaelakkk píše:
A to ani nekojí!!
:lol: :lol: :lol: to je velmi věcnej postřeh :lol: :palec:

no protože kdyby kojila asi by to nevypadalo tak jak to vypadá tak mi to tak problesklo hlavou… :-)

• Citovat
  • Upravit
954
15.5.10 23:46
Anonymní píše:
Mně přijdou ty fota úchylné, ty pohledy matky, u

Mě se to teda takdy zdá přes čáru. Nevadilo by mě ani tolik, že jsou nahý, ale tak divně to působí jako celek, nemám z toho dobrej pocit.
Myslím, že pro nějaký devianty je to jako stvořený :-(.
Ale možná by bylo lépe na to moc neupozorňovat, když už to tu visí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová