Obsah fotoalb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
16.5.10 00:05

tak rovnou rikam za sebe, ze z meho pohledu je to teda sila … nicmene ja jiz delsi dobu mam na tuto uzivatelku svuj nazor z nekolika ji zalozenych diskuzi, tudiz me to ani moc ve finale neprekvapuje … (muj osobni pocit = jen a jen muj problem)

a fotka s prstem kdesi … bez komentare uplne … jako docela se mi udelalo divne - nic ve zlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.10 00:14
filad píše:
tak rovnou rikam za sebe, ze z meho pohledu je to teda sila … nicmene ja jiz delsi dobu mam na tuto uzivatelku svuj nazor z nekolika ji zalozenych diskuzi, tudiz me to ani moc ve finale neprekvapuje … (muj osobni pocit = jen a jen muj problem)a fotka s prstem kdesi … bez komentare uplne … jako docela se mi udelalo divne - nic ve zlem

chtěla jsem napsat vlastní názor - ale ušetřím si práci, tento je nejvýstižnější, sice je uživatelce údajně myslím 18, ale na to, že je matka malého dítěte by měla mít víc soudnosti a rozumu, co téma - to perla a toto už snad i hraničí se zákonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.5.10 00:19

teda tohle me uplne tak rozhodilo, ze jsem se jeste mrkla na ostatni fotky a kdyz tam vidim toho klucika s rozcapenyma nozkama (pindik a vystrcena prdka) tak si uplne predstavim jak nekde sedi nejakej uchyl a masti si u toho… pardon, ale me je fakt uplne z ty predstavy spatne

ja jsem doslova v soku … uplne nemam slov pro panicka 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.5.10 00:40

Já taky prolítla všechny fotky taky musim dodat že ta ženská je fakt blázen.Když už se chce vystavovat tak at do toho nezatahuje to dítě.Některé fotky fakt hraničí ze zákonem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
16.5.10 06:54

Můj názor nejlépe vystihla filad :-)

Teď obecně,někde jsem četla,že na jakékoliv webové stránky i do dětských časopisů je nově nějakým zákonem,předpisem zakázáno uveřejňovat fotky nahých dětí,tím se myslí fotografie genitálií :nevim:
Právě k vůli slídění pedofilů..

Já moc veřejná fotoalba neprohlížím,prohlížím jen fotky svých virituálních kamarádek a jinak,když mě někdo mooc zaujme.Nic víc.Tak vlastně nevím,co se kde objevuje nebo neobjevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.10 08:33

Tak tohle je fakt moc a když si navíc uvědomíme, že autorka fotografií chtěla před pár měsíci mazat nick, že ji někdo našel a dělá ji zle. Tyhle fotky by tu být neměly.

• Citovat
  • Upravit
4132
16.5.10 08:51

Tohle sem podle mého názoru nepatří. A fotky jsou za hranicí. Z těch pohledů apod. se mi trošku dělalo šoufl a musím říct, že ještě v noci jsem přemýšlela, zda se nejedná o nějaké fotky pro pedofily na objednávku.
Vím asi přeháním, ale jsem na vše, co se týká dětí hrozně citlivá. A myslím, že by bylo záhodno takovéto fotky zakázat vkládat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
16.5.10 09:08
ZelvaVeruna píše:
Ja mam profil i album zamcene jen pro pratele, vetsinou se o to snazim vsude na webu, ale chapu, ze nekteri lide radi zverejni vse o sobe a jsou radi, kdyz se na to ostatni podivaji, o tom zadna… :wink:
A ze je jim v podstate jedno, co tam daji za fotky 8-)
Ale myslim, ze spis zakladatelce slo o to, ze si ty vyse uvedene fotky muze nekdo vyhledat (teda nevim jestli to jde, ale muze na ne na Emiminu narazit) a pak na jejich zaklade sem zadavat temata typu „hledam tehotnou zenu“ nebo ty ruzny blbiny jako posledni dobou… :roll:

Takze jo, s tim bych mozna souhlasila, to je i na me moc 8-) Treba ta vyse uvedena fotka je asi nahoda, ale vypada to divne… :oops: Manzel mi tu pres rameno koukal a rikal co to je 8-o

Příspěvek upraven 15.05.10 v 23:29

Ono jde nějak zamčít i fotoalbum jen pro přátele? :nevim: Já si myslím,že ne,nebo jsem na to ještě nepřišla :mrgreen:

Protože já mám profil zamčený,ale album veřejné.Když jsem dala nové fotky,tak se mi to tu ukázalo.Stejně jako tato uživatelka,profil má zamčený,album veřejné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
16.5.10 09:15

Já už k tomuto tématu nebudu nic moc psát, jen že naprosto souhlasím s filad a holkama s reakcemi pod ní. Je to děs a opravdu myslím, že minimálně na hraně zákona ne-li za hranou. :poblion:
Taky nejsem puritán, ale tohle není nahota, ale orpavu skoro jak na objednávku pro pedofili. A úplně mě napadlo, že by to tady ani nkdo nehledal, ale to je blbost! Teda snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.5.10 09:28

Holky,ona takova technicka kdyz si ji najdete tak profil ma zamklej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.5.10 09:31

Třeba neví, že je album veřejný…ale i kdyby nebylo, tak je to přes čáru dost…
Ani kamárádkám bych tohle neukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.5.10 09:34

Tak toto album se mi nelíbí, ale i u jiných nicků jsem zahlédla nahaté děti ve vaně všeho věku a vždy co mě první napadne je pedofil u PC..
Dávám fotky také, ale zásadně jen neobnažené a nicneříkající - své a manželově osobě se vyhýbám páč jsem stydlivá a on by si to moc nepřál.( až na plavání).
Jinak naprostý souhlas s Filad - já jsem to nechtěla tak na plná ústa prezentovat, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.5.10 09:35

Ono to bude asi takhle kdyz ji vlezete na fota normalne pres profil tak se tam nedostanete.Ale dle meho tim ze je aktualizovala tak se to zobrazilo a to jen diky aktualizaci.Aspon takhle si to myslim ja.A vubec kde jsou spis adminy aby k tomu rekli svoje???
A mimochodem.Ta holka fakt neni normalni.Divim se ze ji jeste nezablokovali. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.5.10 09:41

Já teda netuším, co píše, nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.10 09:45

tak nejprve Adminům jsem to už psala a anonymní zakladatelko to měla udělat jako první a nezakládat diskuzi!!!!!!
totiž pardon, ale tomuhle se ŠIKANA už vážně říká!!!!
představte si, že by jste měli uzamčené fotky i profil a nevěděli, že se tam někdo dostal…jak koliv byť aktualizací (sama jsem to nevěděla, asi proto že žádné fotky nikam nestrkám) a najednou vás někdo strčil do diskuze a každej se po vás vozil!!!!
a anonymní zakladatelko, jakto žes ty jsi ty fotky našla? Tě dotyčná osoba tak zajímala?
sorry, ale tohle je fakt na mě moc!!!!
S fotkama nesouhlasím a to s žádnejma, říkáte si o průser. těma uživatleky ještě mín.
Jooo a mimochodem, poslali jste oné uživatelce odkaz na tuto diskuzi? aby věděla co jí po přihlášení čeká????

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová