Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak rovnou rikam za sebe, ze z meho pohledu je to teda sila … nicmene ja jiz delsi dobu mam na tuto uzivatelku svuj nazor z nekolika ji zalozenych diskuzi, tudiz me to ani moc ve finale neprekvapuje … (muj osobni pocit = jen a jen muj problem)
a fotka s prstem kdesi … bez komentare uplne … jako docela se mi udelalo divne - nic ve zlem
filad píše:
tak rovnou rikam za sebe, ze z meho pohledu je to teda sila … nicmene ja jiz delsi dobu mam na tuto uzivatelku svuj nazor z nekolika ji zalozenych diskuzi, tudiz me to ani moc ve finale neprekvapuje … (muj osobni pocit = jen a jen muj problem)a fotka s prstem kdesi … bez komentare uplne … jako docela se mi udelalo divne - nic ve zlem
chtěla jsem napsat vlastní názor - ale ušetřím si práci, tento je nejvýstižnější, sice je uživatelce údajně myslím 18, ale na to, že je matka malého dítěte by měla mít víc soudnosti a rozumu, co téma - to perla a toto už snad i hraničí se zákonem
teda tohle me uplne tak rozhodilo, ze jsem se jeste mrkla na ostatni fotky a kdyz tam vidim toho klucika s rozcapenyma nozkama (pindik a vystrcena prdka) tak si uplne predstavim jak nekde sedi nejakej uchyl a masti si u toho… pardon, ale me je fakt uplne z ty predstavy spatne
ja jsem doslova v soku … uplne nemam slov pro panicka
![]()
Já taky prolítla všechny fotky taky musim dodat že ta ženská je fakt blázen.Když už se chce vystavovat tak at do toho nezatahuje to dítě.Některé fotky fakt hraničí ze zákonem ![]()
Můj názor nejlépe vystihla filad ![]()
Teď obecně,někde jsem četla,že na jakékoliv webové stránky i do dětských časopisů je nově nějakým zákonem,předpisem zakázáno uveřejňovat fotky nahých dětí,tím se myslí fotografie genitálií ![]()
Právě k vůli slídění pedofilů..
Já moc veřejná fotoalba neprohlížím,prohlížím jen fotky svých virituálních kamarádek a jinak,když mě někdo mooc zaujme.Nic víc.Tak vlastně nevím,co se kde objevuje nebo neobjevuje.
Tak tohle je fakt moc a když si navíc uvědomíme, že autorka fotografií chtěla před pár měsíci mazat nick, že ji někdo našel a dělá ji zle. Tyhle fotky by tu být neměly.
Tohle sem podle mého názoru nepatří. A fotky jsou za hranicí. Z těch pohledů apod. se mi trošku dělalo šoufl a musím říct, že ještě v noci jsem přemýšlela, zda se nejedná o nějaké fotky pro pedofily na objednávku.
Vím asi přeháním, ale jsem na vše, co se týká dětí hrozně citlivá. A myslím, že by bylo záhodno takovéto fotky zakázat vkládat. ![]()
ZelvaVeruna píše:
Ja mam profil i album zamcene jen pro pratele, vetsinou se o to snazim vsude na webu, ale chapu, ze nekteri lide radi zverejni vse o sobe a jsou radi, kdyz se na to ostatni podivaji, o tom zadna…
A ze je jim v podstate jedno, co tam daji za fotky
Ale myslim, ze spis zakladatelce slo o to, ze si ty vyse uvedene fotky muze nekdo vyhledat (teda nevim jestli to jde, ale muze na ne na Emiminu narazit) a pak na jejich zaklade sem zadavat temata typu „hledam tehotnou zenu“ nebo ty ruzny blbiny jako posledni dobou…![]()
Takze jo, s tim bych mozna souhlasila, to je i na me moc
Příspěvek upraven 15.05.10 v 23:29Treba ta vyse uvedena fotka je asi nahoda, ale vypada to divne…
Manzel mi tu pres rameno koukal a rikal co to je
Ono jde nějak zamčít i fotoalbum jen pro přátele?
Já si myslím,že ne,nebo jsem na to ještě nepřišla ![]()
Protože já mám profil zamčený,ale album veřejné.Když jsem dala nové fotky,tak se mi to tu ukázalo.Stejně jako tato uživatelka,profil má zamčený,album veřejné ![]()
Já už k tomuto tématu nebudu nic moc psát, jen že naprosto souhlasím s filad a holkama s reakcemi pod ní. Je to děs a opravdu myslím, že minimálně na hraně zákona ne-li za hranou. ![]()
Taky nejsem puritán, ale tohle není nahota, ale orpavu skoro jak na objednávku pro pedofili. A úplně mě napadlo, že by to tady ani nkdo nehledal, ale to je blbost! Teda snad.
Holky,ona takova technicka kdyz si ji najdete tak profil ma zamklej.
Třeba neví, že je album veřejný…ale i kdyby nebylo, tak je to přes čáru dost…
Ani kamárádkám bych tohle neukázala.
Tak toto album se mi nelíbí, ale i u jiných nicků jsem zahlédla nahaté děti ve vaně všeho věku a vždy co mě první napadne je pedofil u PC..
Dávám fotky také, ale zásadně jen neobnažené a nicneříkající - své a manželově osobě se vyhýbám páč jsem stydlivá a on by si to moc nepřál.( až na plavání).
Jinak naprostý souhlas s Filad - já jsem to nechtěla tak na plná ústa prezentovat, ale je to tak.
Ono to bude asi takhle kdyz ji vlezete na fota normalne pres profil tak se tam nedostanete.Ale dle meho tim ze je aktualizovala tak se to zobrazilo a to jen diky aktualizaci.Aspon takhle si to myslim ja.A vubec kde jsou spis adminy aby k tomu rekli svoje???
A mimochodem.Ta holka fakt neni normalni.Divim se ze ji jeste nezablokovali. ![]()
tak nejprve Adminům jsem to už psala a anonymní zakladatelko to měla udělat jako první a nezakládat diskuzi!!!!!!
totiž pardon, ale tomuhle se ŠIKANA už vážně říká!!!!
představte si, že by jste měli uzamčené fotky i profil a nevěděli, že se tam někdo dostal…jak koliv byť aktualizací (sama jsem to nevěděla, asi proto že žádné fotky nikam nestrkám) a najednou vás někdo strčil do diskuze a každej se po vás vozil!!!!
a anonymní zakladatelko, jakto žes ty jsi ty fotky našla? Tě dotyčná osoba tak zajímala?
sorry, ale tohle je fakt na mě moc!!!!
S fotkama nesouhlasím a to s žádnejma, říkáte si o průser. těma uživatleky ještě mín.
Jooo a mimochodem, poslali jste oné uživatelce odkaz na tuto diskuzi? aby věděla co jí po přihlášení čeká????