Obsah fotoalb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
17.5.10 00:00
filad píše:
ha ha matura a ja … z cestiny jsem se naucila jednu jedinou otazku - tu jsem si vytahla :lol: anglina - no aspon jsem umela precist text, informatika - nemela jsem otazky tak jsem si jen tak od nekoho jeste pred vstupem do dveri zkouseci mistnosti prolitla otazky… utkvel mi jeden kurzivou zvyrazneny termin - na to se me zeptali :mrgreen:
eko. zahr. obchodu - radil profesor a potaji ukazoval text te otazky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teda když si odmaturovala ty tímhle stylem já musím taky! :D

• Citovat
  • Upravit
50725
17.5.10 00:00

Já když jsem maturovala, tak bratranec byl na VŠ a říkal mi „Vidíš, já takto maturuju každého půl roku“ :lol: :lol: :lol: Je fakt, že tak hrozné to už nikdy nebylo, matura je horší, protože je to první zkouška takového rozsahu. Lepší je v tom, že těm kantorům většinou záleží na tom, aby ti lidi prošli (narozdíl od VŠ, kde snad mají někteří nějakou kvótu na to, kolik jich nesmí pustit dál :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.10 00:02

Miso: radsi jim pisni.treba o tom fakt nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
17.5.10 00:04
Michaelakkk píše:
filad píše:
ha ha matura a ja … z cestiny jsem se naucila jednu jedinou otazku - tu jsem si vytahla :lol: anglina - no aspon jsem umela precist text, informatika - nemela jsem otazky tak jsem si jen tak od nekoho jeste pred vstupem do dveri zkouseci mistnosti prolitla otazky… utkvel mi jeden kurzivou zvyrazneny termin - na to se me zeptali :mrgreen:
eko. zahr. obchodu - radil profesor a potaji ukazoval text te otazky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
teda když si odmaturovala ty tímhle stylem já musím taky! :D
:mrgreen: :mrgreen: no fakt .. kamoska ted take dodelava maturu, tak jsem ji rikala, ze to je na pohodu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.5.10 00:08
kattkka píše:
Miso: radsi jim pisni.treba o tom fakt nevi.

napíšu :-)

• Citovat
  • Upravit
24320
17.5.10 00:13

Holky dobrou. :mavam: :mavam:
At se k tomu aspon trochu vyjadri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.5.10 00:14

Lesině jsem právě napsala :-)

• Citovat
  • Upravit
24320
17.5.10 00:15
:palec: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.5.10 00:20
Angua píše:
Já když jsem maturovala, tak bratranec byl na VŠ a říkal mi „Vidíš, já takto maturuju každého půl roku“ :lol: :lol: :lol: Je fakt, že tak hrozné to už nikdy nebylo, matura je horší, protože je to první zkouška takového rozsahu. Lepší je v tom, že těm kantorům většinou záleží na tom, aby ti lidi prošli (narozdíl od VŠ, kde snad mají někteří nějakou kvótu na to, kolik jich nesmí pustit dál :lol: :lol: :lol: )

Je to přesně tak jak píšeš. Maturita je horší v tom, že je to první zkouška takového rozsahu a člověk není tak psychicky odolný (nemá tu zkušenost). Snažší je to v tom, že kantoři většinou chtějí, abys to zvládla. Na VŠ získáš tu psychickou odolnost, protože zkoušek podobného rozsahu je tam každý semestr hafo. Horší je to v tom, že SAMOZŘEJMĚ mají kvóty. :jazyk: Ale u státnic je to pak stejné jako u maturity. Když už jsi došla až tam, tak většinou pokud aspoň reaguješ na světlo, tak chtějí mít úspěšného absolventa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.5.10 08:39

Už jsem doma a koukám, co se to děje… Jdu dočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
17.5.10 09:22

i já přispěji svou troškou do mlýna:
viděla jsem pár fotek (cca 6), dostala jsem se na ně přes archiv a můj názor je takový, že dotyčná chtěla mít pofi-home-pics, jenže výsledek většina z nás viděla. Nejspíš si ani neuvědomila, že ty fotky nejsou tak cool, jak si sama myslela. Prostě to holce v hlavě tolik nespíná. A zase si nemyslím, že by to bylo něco tááák moc strašnýho. Neviděla jsem vše, ale myslím, že z toho tu děláte obr bublinu.
Ruku na srdce, většina z nás si myslí, že má naprosto úžasný dítě a ráda se jím pochlubí. Hold to někdo vezme za špatný konec. Místo veřejného pranýřování ji někdo měl napsat zprávu, že obsah fotoalba není příliš vhodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
17.5.10 11:10
kattkka píše:
Nebudes kvuli maturite nikdo jeste na psachiatrii neskoncil. :lol:
Ne nema to smysl.Pokud se neobjevi administratori a neco neudelaji sami tak nema smysl neco resit.

Vím, že je top mimo mísu, ale moje spolužačka ze střední má teď před maturitou panické záchvaty, tak že už ji 3× vezli do cvokárny a nakonec se to řeší tím, že ji musí spolužáci vynést ven ze školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.10 11:12

Lidko kdybych nevedela ze to myslis vazne tak se tomu zasmeju.ALe ne verim tomu ono obcas i vysokoskolaci kolabuji na statnicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
17.5.10 11:15

Uživatelka si sama všimla téhle diskuze a celý profil si zamkla a odkaz na jinou stránku s alby fotek si smazala.

Můj názor: když jsem to viděla. Jo přišlo mi to ulítlý, protože já bych toho nebyla schopná a jak znám sebe.A pak vidět svoje intimní zveřejněné fotky na netu z miminkovství, tak bych své matce asi hodně něco řekla - takže asi tak.

Myslím, že tu už není, co řešit a zbytečně se víří voda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
17.5.10 11:17
kattkka píše:
Lidko kdybych nevedela ze to myslis vazne tak se tomu zasmeju.ALe ne verim tomu ono obcas i vysokoskolaci kolabuji na statnicich

Jo bohužel jsem z toho byla šokovaná. Holka chudák dostane takový záchvat, že se nemůže zvednou a opustit třídu, takže ji kluci musí odnést. Nejen, že je z toho v háji ta holka, ale i třída.

Každopádně myslím, že Míša to zvládne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová