Usínání v těhu

17
15.3.13 23:58

usínání v těhu

Všechny moc zdravím a napíšu sem svůj problém :) Jsem ve 24 tt dřív zhruba do toho 20 tt jsem sice chodila spát až ve 2-3 hodiny ráno, ale za to jsem spala bez vzbuzení maximálně jen na wc ráno a pak do 1 odpoledne tuhá. Ted asi poslední týden když už chci usnout se převaluju hodinu někdy i 2.Je to hrůza :( máte to některá taky tak? A pomáhalo vám něco? Moc díky za rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
16.3.13 00:05

To je v tehotenstvi normalni, ja jsem strasila ve 4 rano…nez se prevalovat v posteli, sla jsem radsi na gauc a pustila si film, nebo si cetla. pak uz jsem usla v pohode, i se mi na tom gauci lepe usinalo. Taky jsem si uzivala chvilku klidu, ted u druheho tehotenstvi jsem to fakt ocenila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.3.13 00:11

Když jsem čekala prvního, chodila jsem spát ve 4. ráno…navíc bylo léto, vedra.. nedalo se spát…

Teď jsem 16tt…jdu si lehnout, hodinu se tam převaluju, pak jdu znovu na záchod (i když jsem byla před spaním) a pak se mi tak nějak podaří usnout. Ale stejně jdu X-krát za noc na WC :roll:

Je lepší se tam neválet a zvednout se a jít něco dělat..někde jsem četla, že někdo šel třeba něco uklízet a tak… nebo pomáhá čtení v posteli - to uspává. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
16.3.13 00:22

Ja v tehu usinala zasadne u televize, mame v loznici, koukala jsem na kdejakou blbost a pak vytuhla. Po chvilce jsem se treba trochu problala, vypla tv a spala dal. Knizka je na usinani taky dobra, precetla jsem kousek a uz se mi zaviraly oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 00:32

Tak to seš na tom stejně jako já, já sem taky nemohla dřív usnout a převalovala sem se, teď už du spat pozdě a usnu docela rychle. Kolik hodin denně spíš? tady máš diskuzi https://www.emimino.cz/…ankovani/42/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.3.13 01:33

Já jsem ještě minulej týden spala denně minimálně 10 hodin ted spím těch 7 někdy 8 ale štve mě že lehnu vypnu tv a 2 hodiny se otáčím, vztekám že to nejde :D do toho mi ještě chlap chrápe do ucha no hrůza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
16.3.13 06:35

Zrovna dneska v noci jsem si říkala, že se tu poohlídnu po nějaké takové diskuzi, protože mám ten samý problém :( Jsem 26tt a do minulého týdne jsem spala naprosto ukázkově. V noci bez problémů + přes den poobědní dýchánek. No teď…večer nemůžu usnout, se převaluju, až to nevydržím a uspím se knížkou. Takže většinou usnu až kolem půlnoci. No a v pět ráno už jsem zase vzhůru :nevim: Přes den schválně spát nejdu, abych byla jakože hodně unavená a v noci dobře spala, ale nepomáhá :( A s tím chrápáním, tak to mám stejně. Chlap spokojeně usne během minuty a pak si chrupká a já tím tuplem zuřím, že mě to nejde a závidím mu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
16.3.13 07:13

Ahoj holky ja jsem v 18tt a mam taky problem se spanim.ale spis ten ze unavena zacinam byt uz kolem osme a do desate nejpozdeji jsem v posteli.uz zabiram ale casto chodim na wc v noci a to me vzdycky probere a pak se i dve hodiny prevaluji nez usnu a rano se budim uz v 6 a proste uz neusnu ani za nic. najednu stranu to brzke vstavani dobre ze si zvykam tak brzo vstavat pak to k mimcu asi bude potreba ale kdyz konecne muzu spat a nemusim do prace…ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
16.3.13 07:51

Taky jsem špatně spávala. Dokonce jsem občas měla jednonoční výpadky - prostě jsem jednu celou noc nemohla spát, tak jsem to vzdala, fungovala celý den a šla spát zase další večer. To bylo tak měsíc před porodem, když už jsem se nemohla ani v posteli otočit :lol:. A teď to mám zase, ale kvůli tomu, že pořád cituju děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.3.13 08:16

@verunie1 usinani je hodne o klidne mysli - kdyz se cloveku honi hlavou myslenky a jeste navic trochu stresujici, usnout nejde…tobe jeste tomu pridava fakt ze si jdes lehnout a myslis na to ze to nepujde atd…
ma rada, ja si pocitam - pomalu jedna, dva, tri…a vetsinou usnu rychle, vytycim si nejaky bod napr. cislo 153 a kdyz k nemu nahodou dojdu pocitam zas nazpatek. hlavne nesmis dovolit tvym myslenkam odbihat nekam jinam a soustredit se jen na to pocitani.
k zitrku budu ve 27.tydnu, chodim spat kolem 22 a vstavam kolem 7 - to bohate pro odpocinek staci a kdyz jsem unavena a mam cas na chvilku si odpocinu pres den. Jeste jsem si puz poridila kojici polstar a ten me hezky podpori ze muzu spat na boku, bez potizi. Na we vstavam co 2-3 hodky ale nastesti usnu hned, ale take si teda znovu zacnu pocitat.
Nekdy se stane ze se vzbudim kolem 4 a nejde a nejde zabrat, tak zas lezim v klidu v posteli, zavrene oci a pocitam - opravdu pomalinkatu. Nezaberu treba do hlubokeho spanku ale aspon lezim a odpocivam.
Preji at se to spravi a bezproblemove tehotenstvi vam vsem, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky