Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud není zvyklá tak z toho nějaká rýma být může…my spime s otevřenými okny dokoran bezne, takže u nás by se nic nestalo…kolikrát máme i v zimě aspoň na ventilacku
10°C? To se máte, tady je horko i v noci..
No rýmu mít určitě může, ale jestli byla přikrytá, snad bude v pohodě. Celkově se v zimě spí lépe, to počurani bych tomu nepřikládala..
Ano, nachlazení z toho může být. Já se s dcerou teď budím každé ráno s rýmou, ale přes den to přejde. Některá okna máme na ventilačku, některé dokořán.
Já jsem myslela, že chceš ulevit svědomí, že dítě bez dozoru spalo u zcela otevřeného okna v 10.patře…
a kdyby nastydlo, co my s tím uděláme??? Dcera nesnese být přikrytá a syn miluje studený vzduch, mají jeden pokoj… ![]()
Ale… 10stupnu? Opravdu?
Tak ma peřinu, ne? A kdBy ji byla zima, tak se vzbudí.
@TaLucie píše: Více
Jsem teď na dovolené v severních Čechách a je tu teď ráno taky 10 stupňů..
No spíš bych řešila otevřené okno z důvodu možné nehody, než nastydnutí. Ono jaksi z nastydnuti se vyleží, ale pád i třeba i jenom 1. patra…Jinak jako fakt 10°C??
![]()
@karkarka píše: Více
Tak to se jdu stěhovat, tady by člověk i v noci chcípnul, I když je fakt, ze teď byla noc lepší, taky okno otevřené okno ![]()
My teda spíme s otevřenými okny běžně i ve větší zimě
kdyby ji byla v noci zima, tak se snad vzbudí ne? Asi bych ji spíš otužovala, jestli nastydne po okně otevřeném 4 hodiny v tomhle počasí ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Jsem ráda, že jsem vypadla z Prahy. Tam jsem myslela že chcípnu. ![]()
My jsme teď na chatě, kde máme na oknech mříže, to jsem asi měla napsat. Doma okna na noc neotvíráme, jenom ventilačku. Nebojte, zase tak nezodpovědná matka nejsem. Šlo mi pouze o to, jestli při takové teplotě nemůže prochladnout, docela u nás profukovalo. Manžel říkal, že když přišel, tak byla zakrytá až po krk. Tak to bude asi dobrý ![]()
Prochladnout může, může mít angínu. Uvidíš. My běžně spíme v létě s okny dokořán.
@Kriss Tina tak tady bylo v noci taky 10. A to už je fakt málo.
Fascinují mě vždy ty nevěřícné komentáře ohledně teploty. Jakoby v celé ČR bylo stejně teplo, představte si že mimo města existují i studenější, horské oblasti
I tady u nás bylo k ránu 12 a to nejsme u hor.
Ahoj holky,
jsem fakt úplně pitomá. Malá 3roky s náma spí v ložnici. Šla jsem spát o půlnoci a otevřela jsem okno dokořán, ať pustím čerstvý vzduch a můj mě vzbudil ve 4:00 a okno bylo otevřené. V pokoji klemra. Musela jsem usnout a venku 10stupňů. Malá se k tomu ještě asi zimou pocurala. Fakt bych si nejradši nafackovala
Muže teď v létě z toho onemocnět, prochladnout?
Děkuji