Usnutí u otevřeného okna…

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8742
1.7.25 08:19

My spíme s otevřenými okny celoročně. V létě jsou okna dokořán. A kdyz je chladnější noc, tak me zima vzbudí a okno zavřu. Děcka se prikryji. Nikdy nikdo z toho nemocný nebyl.
@Paní.Norrisová každodenní ranní „ryma“ je nejspis alergie. U me na roztoče, prach a ted i pyly. Je to šílený. Ale prášek večer nepomůže, prášek rano nestihne zabrat, spát se zavrenym oknem v létě nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24272
1.7.25 08:25

Většinou se nic nestane. Kdyby jí byla zima tak se vzbudí. Pocůrání je spíš z toho, že víc pila například.
U nás ráno také deset stupňů - Vysočina. Musím říct, že mě to mile překvapilo, že venku je zima :D ale už je tu v obýváku zase vedro :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.7.25 08:32

@Midaku Já alergik jsem (celoročně), ale u dcery to mám vy pozorované a je to fakt změnou teploty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
1.7.25 09:08

Onemocnět může. Ale klid. Nejsi první ani poslední máma, které se něco takového stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
1.7.25 09:22
@TaLucie píše: Více

U nás dnes do rána 9, heč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16292
1.7.25 10:40
@karkarka píše: Více

Nedivím se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
1.7.25 11:05

Jestli byla přikrytá, tak by to mělo být v pohodě.
U nás ráno bylo 13, v domě i se všemi otevřenými okny víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
1.7.25 11:24

já Zlínský kraj a též bylo ráno 10 stupňů, kdybych náhodou neměla v práci mikinu, tak bych na kole po noční asi zmrzla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
1.7.25 12:30

Závidím. Plzeňský kraj a noci asi tropické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.25 12:33

Ja jsem původně sem nakoukla, ze se bude řešit bezpečnost. Muj 88 letý otec spí s oknem dokořán )okno je do ulice). Otec je hluchý jak poleno. Nenechá si to vymluvit. Prý je to bezpečné - je zamčena branka (vysoká 1,2metru) a klíček jw z druhé strany. Je to velmi nepříjemné, náš byt je tedy zamčený, ale stejně…

• Citovat
  • Upravit
5703
1.7.25 15:06

Co je to za otázku, jestli může nastydnout, když je léto? 8o Záleží přece na teplotě, zvyku, jestli ji byla zima, jestli měla mokrou hlavu apod. A ano, může být nachlazená (rýma, kašel) nebo mít angínu (v případě třeba těch mokrých vlasů). Ale to my ti tu nepovíme, každé dítě je jiné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
1.7.25 18:02
@TaLucie píše: Více

U nas v Plzni byla taky rano zima, az me to prekvapilo. Otevreno na noc vsude dokořán, aby se vyvetralo, a rano jsme se vzbudili zimou, zachumlany v peřině :mrgreen:
Kolegyne rikala, ze byli v noci sotva 10 stupňů (ja teplomer radši nevlastním :mrgreen: )

Zakladatelko, jako může mit mirnou bolest v krku, ale neresila bych. Bud bude nebo nebude, ted uz to stejne nezachranis 8) me po dnesni noci taky trochu stiplo v krku, ale uz je to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
1.7.25 18:26

@TaLucie plzeňský kraj a ráno 10stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
1.7.25 18:46
@nick mandarinka píše: Více

Závidím, u nás to v noci pod 20 stupnu nepadá uz 14 dnů a vyhlídky na ochlazení v nedohlednu

• Citovat
  • Upravit
9028
2.7.25 06:26

Jižní Čechy. Přes den 35, v noci 20, ve 4 ráno 13. Nechápu ten údiv nad teplotou.
Jsme v pošumaví, zde je to běžné.
Včera jsem se taky probudila omrzlá, balkón dokořán, manžel zapomněl v noci zavřít. Ale zase jsme měli vychlazeno. Pak už zas 34 stupňů celý den.
Nastydnout takto lze snadno. Ale snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí