@Elata píše:
No, my museli nechat uspat přes 2 roky psa, co s námi žil 17 let a letos na jaře kocourka, který se mi narodil před očima.. měl by dva týdny po uspání kulatiny, 10 let.. nechávala je uspat máma, já už tam s ní nežiju, ale hned po tom mi volala a obrečely jsme to šíleně. Do dnes je mi z toho strašně, ale oba už byly hodně nemocní, rakovinu všude, Míša už měl srdeční problémy, vodu na plicích.. strašné.. už mají klid, zlatíčka. Až to jednou přijde u mých nynější koček, tak mě asi prášky na uklidnění neminou..
Máme ještě dva malé pejsky a ten jedn už má věk a poslední dobou ho trápí průdušky, tak kašle. Taky se bojim okamžiku, kdy budeme muset rozhodnout o ukončení života, pokud by neodešel sám, to bych brala spíš, abychom si to nemuseli dávat za vinu, že jsme dali uspat. Zvířata miluju od dětství a vždycky mě tyjejich ztráta hrozně vezmou
Máme ještě dva malé pejsky a ten jedn už má věk a poslední dobou ho trápí průdušky, tak kašle. Taky se bojim okamžiku, kdy budeme muset rozhodnout o ukončení života, pokud by neodešel sám, to bych brala spíš, abychom si to nemuseli dávat za vinu, že jsme dali uspat. Zvířata miluju od dětství a vždycky mě tyjejich ztráta hrozně vezmou