Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vim ze je to tezke ale v tomhle pripade bych byla pro uspani… ocividne se trapite obe dve
![]()
A jak uz jen polehava tak to je vice mene jasny
@JancaS84 píše:
To je mi moc líto, ale asi bych se taky rozhodla pro uspání
Děkuji já jen třeba by byla nějaká pomoc a já bych ji zavrhla a utratila unahlene. Ale prošli jsme už 6 veterin ta léčby a vše kolem jsem nechala přes 20tis a pořad se nic nelepší ![]()
@KSŠO píše:
Vim ze je to tezke ale v tomhle pripade bych byla pro uspani… ocividne se trapite obe dve![]()
A jak uz jen polehava tak to je vice mene jasny
Ona byla vždy gaucovy pes. Ale teď už je taková smutná no
mě je z toho hrozne zle…
Ted ctu, ze jste byly i jinde, tak pokud se shodly nazory, pak asi neni reseni ![]()
@llida píše:
Zkusila bych jeste jineho veterinare, jiny nazor…
6ta. Veterina…
Já už bych ji nenechala trápit. To, že je mlaďounká, jí jen život a s ním trápení prodlužuje ![]()
Je mi to moc líto, ale rozhodla bych se pro uspání, protože se zbytečně trápí. Je to strašně těžké, to chápu, ale bude to pro ni lepší. Jednoho z našich pejsků jsme kdysi takhle léčili zbytečně dlouho a pak jsem si to vyčítala, že jsem mu jen prodloužila trápení. Hodně sil.
My měli pejska, který měl věčně rozhozené bříško. Pomohly speciální dietní granule. A když měl fakt velkou krizi, kupovali jsme na veterině speciální dietní konzervy, byly hrozně drahé, ale jemu to chutnalo a bříško srovnalo. Značku si nepamatuji. Po nich najel znovu na ty svoje speciální granule a bylo zase dobře. Pokud jste zkoušeli i tohle, tak už jiný nápad nemám.
Jen se trápí. A pokud už je apatická, tak stejně asi chuderka dlouho nevydží. Humánnější je uspání. Držím vám pěsti.
My nechali utrati podobne mladeho pejska. Prodlouzili jsme mu zivot o 2 mesice (penize vubec nehrali zadnou roli), kapacky atd… A kdyz uz na nem bylo videt, ze uz ho to fakt nebavi, tak jsme ho nechali uspat. Taky jsme pro nej udelali vsechno. Pejskovi bude urcite lip, kdyz se takhle trapit nebude a vam urcite casem taky ![]()
Ja bych určitě nechala udělat tu biopsii. Když to reknu hnusně, tak je přece úplně jedno, jestli ten pes umře při biopsii nebo ve stejnou dobu na stejnem místě při uspávací injekci. Ta biopsie aspoň dává naději, že se objeví něco, co budete umět řešit. Pokud ne, pak už to bude jasný, ale ty se nebudeš muset trápit tím, že co by kdyby, možná by se něco našlo, možná jsme ti biopsii udělat měli…
Dobrý den. Celá tahle situace je pro mě vážně velice těžká. Proto prosím všechny komentáře v “poklidu” máme pejska fenecku má dva roky. Ale má obrovské problémy s trávením. Opakující se prujmy někdy i s krvi. Vždy jsme nějak vyřešili antibiotik. Teď ale ani ty moc nepomahaji. Krevní testy a vyšetření má snad na vše. Zkoušeli jsme ruzne léky. Nic moc na déle nepomůže. Poslední dva týdny už mi přijde smutná, jen polehava. Zhubla a je hrozne tenoucka. Ani ven nechce. Nema radost a v noci i 3× prujmuje. Vet řekl ze jediná možnost je biopsie ale ze by to v tomto stavu nemusela zvládnout. A tak ze mám uvažovat o uspani. Ze by to pejskovi asi ulehčilo vše. Je to pro mě nesmírně tezke. Ale vidět ji smutnou mě trápí možná ještě více. Já nevím cítím se jakoby provinile. Ze ji mám nechat uspat. Ale opravdu jsme zkoušeli už všemožně. Jak by jste se rozhodli? Zkoušeli by jste ještě tu případnou biopsii??? Od rána mám slzy jako hrachy a nevím jak se vším naložit