Uspávám kojením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
18.4.14 10:25

Tak všem děkuji za příspěvky :) no vypadá to, že se s tím hold budu muset smířit. Budu doufat že to jednou přejde a budu to brát z té lepší stránky. O to víc jsem spolu a mazlíme se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
18.4.14 10:28

@janulikz Omlouvám se, že jsem zasáhla do diskuze s jinou otázkou. Já třeba nejsem zastáncem uspávání u prsa, ale na druhou stranu se mi to dobře kecá. Ani jedno dítě to nevyžadovalo :oops: :D Tak se hezky mazlete dokud to jde, náš tříleťák už občas protestuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.4.14 10:31

@janulikz ve 4m bych to neřešila.. nedělala bych jí ale dudlík..napít, usnout, ale jemně prso vzít.. ne požužlávat půlku noci. Možná si občas trochu popláče, ale pochopí. K tomuhle věku to asi tak nějak patří. Ale jak poroste, tak postupně víc a víc zvykat na jiné způsoby.. Do 1,5 roka mi to přijde fakt dlouho.. Ale každé dítě je jiné, chce to pohlídat si okamžik, kdy uvidíš, že dítě polevilo a posunout hranici a zpět se nevracet. Já to odnaučila, když jsem zjistila, že když jsem 1× nebyla ve 12ti m. malé doma, že manželovi bezvadně usnula a ani nepotřebovala mlíko celou noc. Tak pak ukládal jen tatínek a po 14ti dnech si už ani nevzpomněla, že by mohla usínat u prsa i se mnou. První už po roce taky usínal pěkně sám, jen si ne a ne vzpomenout kdy a jak se nám to zlomilo..já už fakt nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.4.14 10:40
@lekarnicka28 píše:
@janulikz ve 4m bych to neřešila.. nedělala bych jí ale dudlík..napít, usnout, ale jemně prso vzít.. ne požužlávat půlku noci. Možná si občas trochu popláče, ale pochopí. K tomuhle věku to asi tak nějak patří. Ale jak poroste, tak postupně víc a víc zvykat na jiné způsoby.. Do 1,5 roka mi to přijde fakt dlouho.. Ale každé dítě je jiné, chce to pohlídat si okamžik, kdy uvidíš, že dítě polevilo a posunout hranici a zpět se nevracet. Já to odnaučila, když jsem zjistila, že když jsem 1× nebyla ve 12ti m. malé doma, že manželovi bezvadně usnula a ani nepotřebovala mlíko celou noc. Tak pak ukládal jen tatínek a po 14ti dnech si už ani nevzpomněla, že by mohla usínat u prsa i se mnou. První už po roce taky usínal pěkně sám, jen si ne a ne vzpomenout kdy a jak se nám to zlomilo..já už fakt nevím ;)

To je o názoru, no… Mně zas vždycky přišlo divný dítě odstavit a pak mu kupovat UM… Podle mě by ho odstavený dítě už potřebovat nemělo… :oops: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
18.4.14 10:45

Taky uspávám u kojení a malá s námi spí v posteli. Bylo to mé dobrovolné, svobodné rozhodnutí, aniž by to malá vyžadovala a zatím mi to neva, naopak, užívám si to. Připouštím, že mě to možná začne lézt na nervy, každop jsem si vědoma že jsem si to sama způsobila, tak si to sama také „sním“…Zatím je malá, tak to neřeším. O upleteném biči slyším pořád, zatím to pouštím druhým uchem ven..Uvidím, co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.4.14 10:50

No a? :mrgreen: Přejde to samo, ale u každého jindy. U nás asi po patnácti měsících a krylo se to tak nějak i s koncem nočního kojení. Bez řevu a bez nervů. Teď je jí dva a půl, lehnu si s ní, pohladím, ona mě, pusinky, plyšáka a tak do deseti minut je tuhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.4.14 10:54

@kate02 a kdo říká, že jsem dítě odstavila? Jen přestala uspávat u prsa :) Kojila jsem oba v pohodě dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.4.14 11:36

U 4 měsíčního mimča bych to vůbec neřešila. Syn má 7 měsíců a taky usíná u prsa. Pak putuje do vlastnil postýlky. Jediné, kvůli čemu mi to vadí, je to noční probouzení. Pomalu ho ale učím, že po nakojení jde do postýlky, i když nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí