Polovysypáváné péřové peřinky Kenny

Bella1988
16.4.14 10:23

Polovysypáváné péřové peřinky Kenny

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti? Mám je objednané a jsem na ně hrozně zvědavá

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
16.4.14 10:29

Nemám zkušenost, ale byla bych opatrná, peří bývá častý alergen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.4.14 10:36

@Bella1988 zkušenost nemám, odradil by mě už jen ten popis, co vše je k tomu potřeba a jak bych jí denně musela protřepávat a provětrávat. Navíc jak psala @ivana-domca, peří je alergen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
16.4.14 10:45

Osobní zkušenost tedy taky nemám, ale chodím s malým na pohybové kurzy, které vede lektorka, jež tyto peřinky doporučuje. Ostatní maminky si je pořídily a jsou spokojené. Pravdou je, že pokud se na kurzu dítě rozbrečí a vzteká se, tak ho dají do peřinky a dítě je za chvíli klidné nebo rovnou usne. Já jsem si peřinku nepořídila, protože malému je 6 měsíců, spí dobře a moc se nevzteká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.4.14 10:56

Ježiš holky umíte něco jinýho než papouškovat, že peří je alergen? za A - peří není alergen, alergen je prach a roztoči, kteří se při správně udržovaném peří nemají šanci uchytit. Sama jsem alergická, tak o tom víc svoje. Navíc jsem se ptala na to, kdo ty peřinky má, ne na to že se mají čechrat každý den, což je otázka sotva pár minut :nevim:

Takže to zkusím znova, máte někdo ty peřinky? :)

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
16.4.14 10:57

@Katerina308 Díky, v 6ti měsících už to nemá smysl:-) To je pravda. No já je objednala a myslím, že budou fajn, lepší než rychlozavinovačky, i když tu mám teda taky stejně jako spací pytel. Ale tohle mi příjde logicky lepší. I když stinná stránka - je to drahé.

• Citovat
  • Upravit
7602
16.4.14 10:57

@Bella1988 Zkušenost nemám, ale mám v plánu aspoň jednu tu peřinku pořídit.
Oba kluci absolutně nejlíp vegetili i spali ve velkém péřovém polštáři u mojí babi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.4.14 11:12

@Erian No mě to snad příjde do pátku a chci ji vzít do porodnice. Objednala jsem toho dráčka.. tak snad to bude dobrý, přece jen ta malá je malá a co když moje malá bude větší :mrgreen: Já jsem četla pozitivní ohlasy od lidí co mají ale taky v nemocnici, tak ještě sháním další lidi, co to mají. Protože dnes je doba dutých vláken ( já je mám pro sebe taky i pro malou ) ale logicky peří je měkčí a pohodlnější, tak jsem si říkala ze začátku.. že to bude lepší.

• Citovat
  • Upravit
7576
16.4.14 11:15

Pouzivala jsem misto polovysypane perinky perovy polstar. Pro mimca super, spali oba jak zabiti :-) pouzivala jsem i do kocarku, polstar prevazala plenkou nebo prekryla plymem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.4.14 11:18

Nejaky odkaz by nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
16.4.14 11:18

Peřinku jsem pořídila teď na dceru a jsem zatím moc spokojená. spí v ní přes den v košíku. V noci ji mám v klasické rychlozavince a polohuji střídavě na oba boky. Přes den mi spí v této péřové na zádech a je tam spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.4.14 11:21

@Bella1988 Evu Kiedroňovou obdivuju za to, jak precizně má vypracovanou metodiku manipulace s kojencem, ale její propagace polovysypávaných peřinek a babyvaků, je teda děsná, ani jedno mi nepřijde jako důležitá věc. Ten babyvak teda vůbec, tak nepohodlnou věc na nošení jsem ještě neviděla a peřinku z peří bych dítěti asi taky nepořídila :think:

• Citovat
  • Upravit
3731
16.4.14 11:22

@Bella1988 Rozhodně se z toho nepůjde tak vykopat jako z rychlozavinovačky. Malej stále vyžaduje na spaní ohraničený prostor, jinak se budí pohybem ručiček a leká se (je mu měsíc a půl) :x. Už ve třech týdnech se ale z rychlozavinovačky vykopal, suchý zip držel, ale vykopal část, kde byly zavinuté nožičky a pak se tudy žouželil dolů, že jsem ho v noci třeba našla tak, že měl v zavinovačce jen hlavu a tělíčko už propasíroval ven. Teď máme spací pytel, který se osvědčil, jen ručičky musím zapínat dovnitř, neprostrkávat je těmi otvory.
Doufám, že pak napíšeš svou zkušenost, u druhého dítka o péřové peřince budu taky uvažovat. Když si přečteš knížky o vývoji dítěte a manipulaci od Kiedroňové, je jejich velikým zastáncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.4.14 11:30

@Dracunculus náš synáček spal zavinutej i s ručičkama u těla do 4 měsíců, vyžadoval to. Nejdřív jsem ho zamotala do plíny, pak do zavinovačky a tu ještě omotala plínou :lol: byl to takovej balíček, ale jakmile cítil to těsno a teplo, tak hned usínal.
Přes den spal normálně kdekoli a jakkoli, ale na noc jedině takhle.

• Citovat
  • Upravit
3731
16.4.14 11:32

@Lizzi JJ, jak poporost, dávali jsme do rychlozavinovačky ještě plenu, se spacím pytlem není potřeba. Musíme to ovšem mít i přes den, bez toho usne jen na mě při chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí