Polovysypáváné péřové peřinky Kenny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bella1988
16.4.14 12:23

@Evickita Mně to právě příjde divný, jak radí aby se dal pod peřinku polštářek.. protože jsem slyšela, že do jednoho roku se nedává

• Citovat
  • Upravit
17724
16.4.14 12:30

@Bella1988 aha tak to jsem nikde nečetla o polštářku. Každopádně já ho nedávám. Syn měl polštář až od 2 let. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.4.14 12:38

@Evickita A tu peřinku jsi vyprala než jsi tam malou dala? nebo ne? já se to peří docela bojím prát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17724
16.4.14 12:40

@Bella1988 novou jsem neprala, ale po nějaký době ji vyperu - je prý dobré to prát s dvěma tenisáky aby se to peří nezdrclo do jedné koule :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.4.14 12:43

@Evickita :mrgreen: :mrgreen: s tenisáky jo? :-D Počkej to jsem četla o sušení, že se to má sušit v sušišce se třemi až 4 tenisovými míčky. Tak na to koukám a říkám si, kde to na té sušicce nastavím :mrgreen: :mrgreen: nenapadlo mě, že jako opravdu tenisák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16365
16.4.14 12:44

@Bella1988 to asi jo. Ja zavinovala do merino zavinky (taky nebyla zrovna levna) tenoucke tim jsem vyresila tu termoregulaci a pak pokladala na polstar. Ten byl dle toh kde jsme zrovna byli. Ucel dohromady stejny az na tu manipulaci ale to me nevadi. Moje deti jsou stejne nejvic nosici typy takze pro nas by tohle byla vazne draha sranda, ale kdyz to nekomu vyhovuje hura do toho :palec:

@Lizzi ukaz vlnenou decku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.4.14 12:49

@Bella1988 no ten odběr je pěkný nesmysl, nalakali na to hromadu lidí a pak se ukázalo, že to k ničemu není :roll: Pokud jsem pochopila, tak čekáš první dítě, až se ti narodí druhé, tak zjistis, kolik zbytečných věcí jsi koupila na první ;-) Tím si musí projít každá máma :lol: My máme 3 děti a tam se to teprve projeví jaké nesmysly jsem kupovala u prvního :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.4.14 12:50

@ivana-domca jo čekám první a na další už nic kupovat nebudu :mrgreen: leda by to byl kluk, tak nějaký oblečení. Jinak všechno máme. Já už to cítím nějak teď, že je toho asi moc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
16.4.14 12:51

@quinny No já ji chci nosit v tom, aspoň ze začátku. Děsí mě, že bych ji měla nosit jinak. Protože jsem fakt střevo a takhle malý dítě jsem snad ani neviděla nikdy :roll:

• Citovat
  • Upravit
17724
16.4.14 12:58

@Bella1988 jestli si nejsi jistá tak si zajdi k paní Kiedroňové na kurz manipulace s novorozenci ;) tam se všechny ty polohy prakticky nacvičujou a je to pro prvorodičky celkem fajn, i pro tatínky aby se nebály s prckem manipulovat :palec: mívá kurzy v Kenny klubu v Modřanech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.4.14 13:03

@Evickita No uvidíme. Ale nelíbí se mi, že v Praze je stejný kurz dražší o 400 Kč než v jiných městech :roll: 1900 Kč mi příjde fakt hodně, jen protože jsme z Prahy..

• Citovat
  • Upravit
47759
16.4.14 13:11

@Bella1988 máš premieru, tak si užij nakupování. My teda museli na druhé koupit všechno, protože je mezi nimi 9 let rozdíl, ale hodně věcí jsme dostali, na třetí se kupovalo jen minimum, protože tu byla halda oblečení po druhém dítěti, ale mám samé kluky ;-) Bez čeho bych se teda neobešla u třetího je šátek na nošení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
16.4.14 13:13

@Bella1988 no tak levné to není to je pravda, nebo si nechat poradit od zkušenějších mamin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.4.14 13:13

@ivana-domca Já bych ráda po těch dvou třech letech, ale samozřejmě je to v plánování a může to být i jinak. O šátku neuvažuju, protože jsem mívala problém se zády, tak se snad objedeme i bez toho. Uvidíme. Hodně věcí mám v neutrálních barvách - pokojík, kočárek, nějaký hadříky apod. Málo co je růžové. Pro případ, že bychom pak měli ještě chlapečka :-) Což bych ráda, ale objednat to nejde :-D manžel ten zas chce samý holky.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
16.4.14 13:15

@Evickita Mně jde hlavně o princip.. jo. Že v Praze je to dražší než jinde. Přitom jsem na MD, takže nic moc. Drahé jídlo, drahý náklady na bydlení a ještě tohle.. fakt mi to příjde sprostý. Když jsem měla ještě pejska, tak jsem platila za něho 1500 ročně, protože jsem v Praze.. přitom platy teda nějak výrazně vyšší než jinde nemáme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510