Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj.Jde o to, že se potřebuju jen vykecat. Diskuze pro všechny, které si potřebují „postěžpvat“ Všichni (naštěstí)spí, tak to řeknu alespoň vám. Dnes jsme zažili jednu z bezesných nocí. Malej se v noci vzbudil se záchvatem laryngitidy. Zvládli jsme to, malej pak usnul, ale já samo už ne. Pořád jsem poslouchala, jak dýchá. To byla zase noc. Teď tu sedím a modlím se, aby to bylo dobrý.
Tak si taky může postěžovat
![]()
Ahoj, tak at je to uz lepsi ![]()
No jo no, deti… Taky znam, ve 23h ulehnu a slasne pretahnu perinu, aby mi dite ani ne za 5min sdelilo, ze ho boli ucho… nebo brisko (nez to stacim domyslet, blije jak lev všude kolem sebe, coz znamenena ze místo spani si jdu pro kybl s hadrem) apod. Ani nemuzu priznat, jak jsem minule nadávala ![]()
Musime vydrzet ![]()
Já jsem asi od porodu zažila 5 nocí, kdy jsem já, potažmo náš malý červ spal bez pohnutí do 5ti rána… už se chci taky vyspat!!
Vstávat svěží k miminku, které je vysmáté a těší se na nový den! ![]()
Ještě musim dodat, ze ja uz ale chodim do práce a vstavam v 6h… Takze k tomu vsemu ještě v noci vymyslim, co teda rano udelam, jestli volat do práce, volat nekoho na hlidani, jestli teda bude nemoc nebo ne atd atd.
![]()
@nakukovatelka píše:
Ještě musim dodat, ze ja uz ale chodim do práce a vstavam v 6h… Takze k tomu vsemu ještě v noci vymyslim, co teda rano udelam, jestli volat do práce, volat nekoho na hlidani, jestli teda bude nemoc nebo ne atd atd.
jsi jednička!!
tak jako všechny ženy!! ![]()
U nás jsme teď nemocní všichni. Takže v noci buď někoho bolí ouško, nebo někdo kašle, dneska v noci obě děti spaly relativně slušně, ale zas jsem se pro totálně zarýmovanou hlavu nevyspala já… a dostává mě muž, který si do jedné střílí tanky, pak chrupká do devíti a vstává s tím, jak je unavený… ![]()
@nakukovatelka ![]()
Jo, vydržet musíme, ale někdy je mazec. Nejdřív strach, pak vztek a až pak úleva. Nejvíc mě štve, když chce, abych si lehla k němu, když mu není dobře a on mě pak schválně kope, fackuje a nevím co ještě, protože mě hledá a ujišťuje se, že tam pořád jsem.
![]()
@Etcetera78 píše:
U nás jsme teď nemocní všichni. Takže v noci buď někoho bolí ouško, nebo někdo kašle, dneska v noci obě děti spaly relativně slušně, ale zas jsem se pro totálně zarýmovanou hlavu nevyspala já… a dostává mě muž, který si do jedné střílí tanky, pak chrupká do devíti a vstává s tím, jak je unavený…
haha, oni jsou fakt všichni stejný, si mě pobavila, já se zeptám a vyspal jsi se a odpověď no mohlo by to být lepší mě po skoro probdělý noci vždycky rozpálí do běla, no ale pak mě uklidní když slyším že i jinde chlap hází podobný hlášky
![]()
Nespat a mít důvod (nemoc) je jistě lepší než nespat a nemít důvod. Resp. absolutně nevím, proč se moje 15m princezna v noci stále budí i 10×.
@anykam si postěžuju - nespim, bo v hlavně tisíc myšlenek - hledáme bydlení
ale jinak to jde - dítě chrchlá, ale už celkem v pohodě proti minulému týdnu a vše v poklidu. Jen já prostě nespim - kombinace těhotenství a přemýšlení je moc i na mě - dala jsem hodinu v kuse ![]()
Jo a pro Tebe - ať se malý brzy uzdraví - hlavně, jak jste to takhle zvládli ![]()
Jednou mi dr.na detskym kdyz byla Aninka jeste mala rekla ze detem nemusi nic byt ze se v noci proste nudi tak rvou ![]()
@Anes píše:
@zizalkaaa Nudí?
Hrozné zjistění vid? Ale co, at se radeji nudi nez aby bylo nemocne ![]()
TAk já mám za sebou druhou bezesnou noc… kupodivu mimino chrnělo jako špalek, ale tříletá kňučela, skučela, mlátila sebou, brečela… vždycky má takhle 1-2noci než se jí spustí rýma.. a taky že jo, od rána jí teče z nosu… ![]()
@anykam píše:
@nakukovatelka
Jo, vydržet musíme, ale někdy je mazec. Nejdřív strach, pak vztek a až pak úleva. Nejvíc mě štve, když chce, abych si lehla k němu, když mu není dobře a on mě pak schválně kope, fackuje a nevím co ještě, protože mě hledá a ujišťuje se, že tam pořád jsem.![]()
přesně tole mi dělá dcera taky ![]()