Uspávání ročního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4144
26.4.16 14:52

@Verun83 nemusí to tím být ale může..no asi by se později třeba budila nebo by taky nausnula sama kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
26.4.16 15:32
@madanga píše:
no to nervy budou i tak děkuji..kdybych ji hned od malinka dala do postýlky a neuspávala mohla jsem se toho ušetřit..snad to brzo malá pochopí :lol:

Hele, syn mi usinal prvnich 5 mesicu sam behem tri minut (to jsem ale byla skvela matka :mrgreen: ), jak se otocil na bricho, tak uz sam neusnul…

Na dceru jsem ze zoufalstvi zkousela i tu tzv. „metodu kontrolovaneho place“ (nebo jak se to jmenuje), ale u nas to bylo zcela nekontrolovatelne, vzdala jsem to. Na synovi uz to zkouset nehodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
26.4.16 18:10

@Hobitka Metodu kontrolovaneho place…co to je za metodu? to vůbec neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
26.4.16 20:15

@madanga Estivill (podle te knizky Kazde dite muze dobre spat) kulantne pojmenovany - to znas? Jako, ze dite nechas samotne v postylce a kdyz rve, prichazis kazdych n minut ho presvedcit, ze existujes (coz by teoreticky melo dite uklidnit…)… S malou jsem byla z jejiho spani (spala mi jen na ruce, nedala se polozit) tak zoufala, ze jsem to zkusila. Prvni noc jsem to vydrzela 3,5 hodiny, druhou uz jen 2 a treti jsem si rekla, ze radsi budu fungovat jako postel. Jak dlouho by to vydrzelo dite jsem tedy neotestovala… Pak jsem se na ni naucila lezet, z toho me aspon nebraly krece :mrgreen:. A ted spi jako spalek, usina sama… To me dost vylecilo, radsi se ridim tim, co se mi zda, ze deti potrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
26.4.16 20:45

V roce jsem už neuspavala. Piškot si chvilku hrál, četl, pak se pritulil a usnul. Stačilo být u něj v posteli (klidně jsem si mohla cist). Jen když rostly zoubky, tak bylo třeba obejmout a chvilku mu zpívat Vyrvavat jsem nikdy nenechavala, nerezignoval by, musel by rvat, až do vyčerpání a to svému dítěti neudělám. Vzdycky usinal u mě a časem mě potřebuje min. Nejdřív potreboval být v náručí, teď mu stačí, že tam jsem (nebo tata).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
27.4.16 07:41

@Hobitka nee neznám, ale musí to být něco..každopádně dnes se na to vrhnu..za hodinu jde spat tak ji dám do postýlky a uvidím co bude a po obědě to samé..když bude plakat tak ji budu hladit nebo něco a uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
27.4.16 08:44

Tak jsem ji dala spat, asi 20krát si stoupla a já ji pokaždé dala ležet. Dala jsem ji opičku a ruku a najednou se dívám a ona spí!!! :dance: samzdřejmě vím, že to tak nebude pokaždý, ale na začátek dobrý ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
27.4.16 11:38

@madanga Jo, to by slo. Budu drzet palce. Kez by me drahe deti nedosahovaly takovych kvalit, jakych dosahuji… Nastesti vsechno casem prejde, jenze to uz je ve fronte 10 dalsich veci, u kterych bych potrebovala, aby presly :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
27.4.16 11:58

@Hobitka děkuji..ted to zkusím po druhé ji dat spat a uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.24 21:38

Uspavani rocniho ditete

Dobrý den,
potřebuji poradit. Máme roční holčičku. Už má pouze 1 spanek za den, sama si to tak nastavila. Spí v poledne cca do 13.00 - 14.00. Večer cca v 19.00 koupani, 19.30 pyžamko a hraní si. V 19.45 jdeme spinkat. Spí se mnou v posteli. Vždy jsme měly uspavani dlouhé, ale teď se to zhoršilo. Dříve pila mlíčko a u toho se otacela na břicho a začala lezt po posteli. Opět jsem ji asi 10× pokladala na zadicka, poté s krátkým brekem usla. Asi týden už se jen 2× napije a hned odliza. Když ji položím, hned je pryč, ani už nepije, coz ji většinou uspalo. Po 15 min. Začne :,( brečet, sape se po mně nebo po postýlce a u toho breci. Já ji u toho hladim a uklidňuji a opakuji, že budeme spinkat. Ale teprve po 20 min place po položení za ně pít a usne. Už jsem ji dala i do postýlky a odešla, ale celou dobu stojí a strašně breci, vůbec si nelehne
Prosím poraďte mi, nevím čím to je a už to moc nezvládám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.24 21:48

@Adri2023 Ja chci taky poradit, u nas to vypada stejne :D Nikdo ti neporadi, starsi bez problemu a ted s dcerou nevime, jak na to. Bylo obdobi cca 2-3 m, kdy jsme uspavali pouze v kocarku - venku, nekdy jen na chodbe. Ale bylo to asi tim, ze byla dele (do 15m) kojena a zvykla usnout u prsa. Na mlicko se ted budi 3× za noc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4610
13.1.24 22:28

@Adri2023 v tomto veku jsem uspavala v nositku a po 12 minutach odlozila a spal, jinak to byl take boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí