Uspávání ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4144
26.4.16 12:16

Uspávání ročního dítěte

Ženy poradte..musím roční dítě uspávat v náručí jinak neusne!!Ale chci aby se naučila usínat sama v postýlce, ale nevím jak ji to naučit..když ji dám do postýlky řve tak dlouho dokud ji já nebo chlap nevezmeme..jak na to? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30634
26.4.16 12:25

No, dceru jsem zeleznym stiskem rvouci primackavala k posteli, dokud neusla (nekdy i hodinu), sama zacala usinat ve 2 a 1/4. Druhorozeneho syna (23m) porad uchovavam v naruci, na podobne akce nemam cas ani energii. On se to jednou nauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
26.4.16 12:33

Syna 16 mesicu taky uspavam v naruci. Ale uz ho nenosim, ma 12 kg. Sedneme si na postel, rikam mu pohadky a co budeme delat a pohupuju a on usne. Nebo si s nim lehnu do postele, pak prenesu do postylky. Nechat ho plakat, na to nemam a 15 minut me nezabije. Ale uspavam az je opravdu unaveny, jinak bych se unosila k smrti. :)

Příspěvek upraven 26.04.16 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.4.16 12:33

@madanga ahoj myslim ze ted v tomto veku to budes mit hodne tezke ale mimi uz zacina mit rozum a zacina chapat zkus uspavat v posteli treba s medvidkem a az si zvykne ze ji nedrzis ale jen vedle mi lezis zacit davat do postylky s medvidkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
26.4.16 12:37

Švagrová uspávala holku na ruce (aby nebudila staršího bráchu) asi do 15 měsíců, pak si sama řekla, že už nechce a maminku posílala pryč. Já 10 měsíční dceru dám do postýlky a lehnu si k ní zády (postýlku mám vedle svojí postele). Sice řve ale po chvíli co se tam převaluje, stojí a dělá blbiny usne. Ale někdy to trvá dlouho. Do 7 měsíců usínala sama, ale teď když odejdu z pokoje, šíleně pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
26.4.16 12:43

U nás pomohlo hladit a povídat pohádky tak dlouho, dokud neusnul. Samozřejmě první dny u toho děsně vřískal a vztekal se, ale z postele jsem ho nevyndala. Časem se to zvládlo bez pohádky, ale musela jsem u něj sedět. Pak už stačilo dát do postele, pohladit a odejít. Toto jsem praktikovala cca v 10m na denní spánek. Když se naučil sám usínat přes den, tak jsem to zavedla i na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
26.4.16 13:00

@madanga Já to dělala tak že jsem syna dala do postýlky má jí na kolečkách a vozila jsem ho a u toho četla pohádku první týden plakal a pak už to bylo dobrý postupně jsem přestala vozit a už jen četla a po čase začal usínat sám. Budou to 4 měsíce co se narodila dcera a syn začal vyžadovat uspávání.

• Citovat
  • Upravit
4144
26.4.16 13:06

Mnoo..tak to zkusím v té postely a pak přenést a říkat pohádky..taky ji uspávám až je opravdu unavená to pak spí během 5 minut, ale má 11 kg a už je pro mě těžká a někdy mám i práci a nemůžu ji donekonečna uspávat.. @luci.no já zkoušela hladit, ale to moc nepomohlo začala se smát a dělat lotroviny a nebo naopak vřeštila na celé kolo..@kačka121 hmm to by taky šlo naštěstí má oblíbenou opičku a s tou spí i ted tak by to neměl být problém..zkusím i toto..
to by v tom byl čert aby se to nenaučila..večer usne sama hned jak si vypije mléko, ale opět usne v náručí, ale přes den vůbec neumí sama usnout..dáváme ji spát večer ve stejnou dobu..večerníček koupat nebo umýt a mléko a hned spí třeba i při tom pití mléka kolikrát usne…
jinak děkuji za rady..a vidím, že to tak nemám sama, že akových „nespavečků“ je víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
26.4.16 13:09
@Soňa Zacharová píše:
@madanga Já to dělala tak že jsem syna dala do postýlky má jí na kolečkách a vozila jsem ho a u toho četla pohádku první týden plakal a pak už to bylo dobrý postupně jsem přestala vozit a už jen četla a po čase začal usínat sám. Budou to 4 měsíce co se narodila dcera a syn začal vyžadovat uspávání.

taky mám postýlku na kolečkách, ale to se mi moc nechce ji vozit..nejde to i dispozičně postýlka je daná tak, že s ní nejde manipulovat..ale jak vidím bet breku se to asi neobejde každopádně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
26.4.16 13:13

@madanga vřeštit ti asi bude ať zvolíš jakoukoli variantu uspávání. Je na něco zvyklá, tak se bude domáhat toho, co jí vyhovuje. Musíš si ale stát za svým rozhodnutím a neměnit. Po prvním nezdaru nezkoušej hned něco jiného, vydrž několik dní. Držím palce a pevné nervy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
26.4.16 13:19

@madanga Taky jsem jeden čas uspávala v kočárku doma jsem měla golfky. Já jsem z těch,,přísných" matek ale dítě do postele rodičů nepatří nejhůř se to odnaučuje. Mám jak v rodině tak u kamarádek zkušenosti že nakonec děti spali v posteli rodičů a rodiče buď se tlačily s dítětem a nebo pak spali na gauči nebo zemi. Takže za mě dítě do postele ne. Syn má plyšáka s ním usíná.

• Citovat
  • Upravit
802
26.4.16 13:34

U nas v posteli pri kojeni a zadny scény kolem usinani neznam… :oops: a dávám spát az kdyz samo dite chce a je unavené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
26.4.16 13:35

Ja si davam dceru vedle sebe a hladim ji pri piti mlika, to pije pred spanim. Nekdy rovnou davam do postylky a ona si sama usne, ale kontroluje, zda lezim v posteli, jindy potrebuje vic kontaktu, tak lezim v polosede a mam ji polozenou na sobe a pohupuju se, ona po chvilce bud usne nebo si rekne, ze chce uz do postylky

• Citovat
  • Upravit
4144
26.4.16 13:35
@luci.no píše:
@madanga vřeštit ti asi bude ať zvolíš jakoukoli variantu uspávání. Je na něco zvyklá, tak se bude domáhat toho, co jí vyhovuje. Musíš si ale stát za svým rozhodnutím a neměnit. Po prvním nezdaru nezkoušej hned něco jiného, vydrž několik dní. Držím palce a pevné nervy! :kytka:

no to nervy budou i tak děkuji..kdybych ji hned od malinka dala do postýlky a neuspávala mohla jsem se toho ušetřit..snad to brzo malá pochopí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
26.4.16 13:47
@madanga píše:
no to nervy budou i tak děkuji..kdybych ji hned od malinka dala do postýlky a neuspávala mohla jsem se toho ušetřit..snad to brzo malá pochopí :lol:

Ale tim to byt nemusi. Co se dcera narodila, usinala si sama, po prvnim mesici se to zlomilo a zacala vyzadovat kontakt, to trvalo nekolik mesicu. Pak jsme se prestehovali, a zase usinala v pohode sama, a pak uz ani nevim, kdy se to zmenilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510