Uspávání s dudlíkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
28.9.17 18:44

Uspávání s dudlíkem

Ahoj maminy. Malá mi krásně usínala sama do dvou měsíců bez dudlíku. Teď ho začala chtít, to mi nevadí. Ale neumí s ním usnout. Protože jí pořád padá..to jako děláte jak? To tam musím lézt co dvě minuty a dávat ji ho?? Nebo uspite s dudlíkem na ruce? Docela mě to mrzí. Mohla jsem položit a jít, zato teď. Jsem její otrok..tak mi prosím poraďte Vaše vychytávky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21506
28.9.17 18:56

No, ono moc vychytávek není. Jen třeba lehce přehodit dudlík plínkou, aby tak nevypadával. Já jsem měla dudlíků asi 5, abych nemusela v noci lovit ten jeden jediný. Také se mi hodně osvědčil dudlík, který světélkuje ve tmě. A jinak vydržet, ona se ho brzy naučí držet a vypadávat nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.9.17 19:13

Dceri je rok a pul a spi s dudlikem, kdyz ji vypadne, tak ji ho taky v noci davam, i nekolikrat, pod polstarem mam dalsi dudliky, kdybych nemohla rychle najit.
Ale nikdy bych nerekla, ze jsem jeji otrok. Jsem jeji mama a proste tu pro ni jsem ve dne v noci, vzdycky me ty reci maminek, ze jsou otroci svych deti, strasne vytoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.9.17 19:24

No ja to chtěla dat do uvozovek, ale čekala jsem až se někdo ozve. :)..mam druhý dítě a malýmu jsem ho dávala do nedávna :lol:.(Takže jsem otrok dvou dětí), ale on spal špatně od narozeni. A bala jsem se, abych to malý nějak nerozhodila. Přehodila jsem plinku dle rady víš a spi. Je mi jasný, ze ho budu v noci dávat stokrát. Me šlo o ten začátek noci ????..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
28.9.17 21:11

@LuckaPicka Taky jsem dudlík založila poskládanou plenou, malé mimčo se moc nehýbe takže to většinou zabralo a když tvrdě usla tak ji už nevadilo když vypadl že ho nemá. Teď už si ho drží pěkně, navíc ho má na šňůrce takže si ho umí i sama nandat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí