Uspávání uplakaného novorozence

919
20.12.11 09:54

Uspávání uplakaného novorozence

Maminky, mě už se tohle netýká ale před 4,5 lety jsem byla nadně svých sil díky naší uplakané (spíš ukřičené) novorozené holčičce. Opravdu nám prožvala komplet šestinedělí (řvala hlavně od 20hod do 4 do rána) a vlastně řvala skoro celé 3 měsíce - prostě ukázkové kolikové mimi. Mě někdo tehdy po porodu ukázat Karpovu metodu tak se snad rozpláču štěstím - tak snad to někomu pomůže !!!

http://www.youtube.com/watch?…

Je pravda že tak nějak sama od sebe jsem kolem toho 4 týdne objevila že když jí šumím do ouška tak to zabírá. TAkže jsem jí pak uspávala svým jedinečným způsobem - držela jsem jí za ručičky, nakloněná nad ní, byla jsem opřená tváří o její tvář nebo ouško a dělala jsem ššššš a šššššš - většina rodiny na mě koukala jako na magora, protože oni měli hodné miminka. Takže opravdu to zkuste !!!!
Tak hodně štěstí maminky, protože vím jaké to je tak kéž by to některé z vás pomohlo !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2535
20.12.11 10:41

tak já mám skoro 7 měsíční mimi a šššššššššš dělám stále =))) už je na to zvyklej a teď už to zabírá fakt rychle, teda pokud je ospalej =))
jedna moje kamarádka dokonce zjistila, že její dceru uspí jedině rádio, které „hraje“ samozřejmě šumění, takže žádná stanice.....ale rachot =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
20.12.11 10:44

sal…jo to jsem taky slyšela že když nechceš dělat šššš pusou tak ššš z rádia :lol:
na naší Terku taky zabírala hučení fénu - no prostě hlavně že se najde co funguje, ale jak jsem si na youtube pouštěla toho Karpa, tak fakt vychytaný a zabírá to - a jako z vlastní zkušenosti vím, že když xx týdnů skoro nespíš a mimi jen řve, tak bys dala cokoli za to kdyby se to vyřešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
20.12.11 11:00

Já mám teda štěstí na nenáročné miminko, ale zavinování nám taky hodně ulehčilo uspávání (zavinuji pořád, líbí se jí to). Co se mi na tom videu nelíbí, je to třepání hlavičkou 8o :think: , nepřijde mi to pro ten neosvalený krček v pořádku. V porodnici nás před těmito pohyby varovali - syndrom třeseného dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
20.12.11 11:12

syndrom třeseného dítěte je při silném třesení, kdy krček nemá oporu a neunese tak hlavičku, dle Karpa se má dítěti hlava třást jako pudink a vždy s oporou dlaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
20.12.11 11:13

nám karp usnadnil život :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
20.12.11 11:18

Čekatelko..já lituju že jsem to objevila až ted…jako opravdu před těma 4,5 roky by to bylo vysvobození.

I když je pravda že to třesení s hlavičkou se mi taky moc nelíbilo…ale ono kolikrát jsem miminka zavinula a vzala do náruče a tak se pohupovala takže ono to pohupování když je mimi dobře fixované je v pořádku. jasně nesmí proběhnout prudké zatřesení s dítětem !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
20.12.11 11:29

ššššššššššš u nás taky zabírá :-) když nestačila pusa, pustila jsem bílý šum (dá se stáhnout na uloz.to ;) ) na tuhle metodu se mrknu, díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
20.12.11 22:57

tak za mě :palec: :palec: :palec: , asi před 14 dny jsem myslela, že zešílím z naší uřvaný Gábinky, Karp mi zachránil zdravý rozum :potlesk: . Zavinujeme, šumíme (návštěvy na nás divně koukaj, když se z notebooku line prapodivný zvuk rozladěnýho rádia) a většinou to zabere :pankac: . První dítko před 7 lety bylo hodné, spavé, takže mě teď ten řev fakt rozhodil a zaskočil .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
21.12.11 07:41

Miminku se hlavička třese i při houpání na baloně, zkrátka třást tak okorát :) Já měla na bílý šum Sound Therapy, je to vlastně přístroj s budíkem, časem a tak, který má v sobě zabudovány zvuky na dobré spaní a jeden z nich je i bílý šum. Pustila jsem, malou pohladila a za chvilku spala :palec: Teď už ho nepotřebujeme, malá se maximálně uklidnila :potlesk: jako pořád si pobrečí, ale už tak neřve a spinká pěkně. Stojí teda dost, ale já ho teď levněji prodávám na bazárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.8.13 20:49

Ahoj holky holky nevíte jestli se dá někde koupit ten vak na zavinování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie