Uspokojení partnera - šestinedělí

Anonymní
9.10.12 11:18

Uspokojení partnera - šestinedělí

Ahoj, raději píšu anonymně, jelikož se stydím :oops:
Jak jste na tom byly s uspokojováním partnera v šestinedělí? Mi je totiž partnera neskutečně líto, aby byl v tomto „přehlížen“ jen proto, že se s ním nemohu šmoulovat. :roll:
Jak jste na tom byly vy? Nejhorší je, že já jsem týden po císaři a když dojde na mazlení a chci ho teda uspokojit (když pominu to, že on se cítí provinile, protože ví, že z toho až tak moc mít nebudu), tak je pravda, že tím dost týrám i sebe. Tím, že porod nebyl „přirozenou cestou“, tak asi nemám tu „bolest“, která by mě odrazovala a jsem neskutečně vzrušená, potom i zklamaná, že já z toho vážně „nic nemám“.
Po jak dlouhé době vůbec mohu mít po akutním císaři něco víc s partnerem? Neříkám, že hned to bude „jako za mlada“, ale takové to jemné, něžné, opatrné.
Prosím, neukamenujte mě za takový sexuální dotaz, hodný na jiný server, já jsem si myslela, že jak se mi narodí mimčo, budu mít jiné starosti, ale malý neustále spinká (po přebalení, krmení co tři hodiny okamžitě vytuhne a musím ho budit na další „proceduru“), takže ta starost není až taková, jakou jsem si představovala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
9.10.12 11:20

Šmoulovat 8o 8o 8o :lol: :lol: :lol: Jenom abys to hodné mimino nezakřikla :mrgreen: My v šestinedělí sex neměli a už vůbec jsem neměla čas a chut nějak uspokojovat partnera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.10.12 11:21

Tak pokud jsi po císaři, záleží jak jsi na tom s jizvou a pokud je to v tomto směru v pohodě, pak záleží jestli ještě krvácíš nebo ne, pokud ne, tak když nebudete divočit, nevidím důvod, proč se spolu nemilovat
Btw. jinak tvůj manžel má ruku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
9.10.12 11:24

Po císaři jsme měli první styk po čtyřech týdnech, jelikož jsem už vůbec nekrvácela. Krvácela jsem sotva 2 týdny a to jen lehkým špiněním. Problém vůbec nebyl.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
9.10.12 11:25

Ja mela poporodni komplikace - tyden po porodu jsem se hrozne rozkrvacela - odvoz sanitkou a manzel byl doma kde to vypadalo jak kdyz tam nekoho zavrazdily. Takze opravdu ani on nemel v dobe sestinedeli chut na milovani. :-) Trpel se mnou a cekal az ja prvni udelam ten krok - az se sama na to budu citit a budu fit. Nechtel a pripadal by si pekne blbe abych ho uspokojovala.
A vzhledem k tomu ze sem musela na tu kyretaz takze mi sestinedeli koncilo driv a my se poprvi milovali 3 tydny p porodu.

• Citovat
  • Upravit
40270
9.10.12 11:28

To šmoulovat znamená milovat se? Ale že to takhle neříkáš jemu, že ne? :D Tak jestli ti jde o něj a o to, aby „netrpěl“ a máš chuť, tak jsou i jiný praktiky, a s milováním jako takovým není třeba čekat do konce šestinedělí. Uvidíš, jak ti skončí očistky a jak se budeš cítit.
Jinak držím pěsti, ať ti mimčo vydrží takhle hodný pořád, ono když se to změní, tak ty choutky často přejdou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.10.12 11:28

Já tedy musím říct, že v tommto ohledu byl manžel opravdu skvělý a ani ho nenapadlo myslet na nějaký jeho uspokojení. Viděl čím jsem si prošla a já, dost sobecky, jsem jeho potřeby vůbec neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.10.12 11:30

My meli sex uz cca 4 tydny po porodu a do te doby jsme ‚smoulovali‘ :lol: jinymi zpusoby. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21902
9.10.12 11:38

A proc z toho ty nic nemas? Vsak nemusite smoulovat :roll:,ale tvuj chlap na tebe sahnout muze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.12 11:41

Tak já měla taky chuť už skoro hned co jsem přišla z porodnice. Manžela jsem uspokojovala orálně a na sex jsem si troufla necelé 3týdny po císaři (taky jsem už nekrvácela). Po pravdě chuť byla, ale dole to nebylo teda ono - divné tahání, škrábání i když jsme použili lubrikant. No, postupně se to rozcvičilo a za necelé další 2týdny to bylo o. k.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.12 12:08

Celkem vám závidím tu chuť a schopnost mít sex tak brzo po porodu. Já si díky poporodním komplikacím prodloužila šestinedělí skoro na 3 měsíce, pak jsem byla na prohlídce u gynekologa a při vyšetření jsem zjistila, že mě pekelně bolí stydká kost při tlaku a sex by byl spíš za trest. takže my se nemilovali 4 měsíce po porodu. Muž to nesl statečně, nedělal ani náznakem tlaky a ruce používat umí:oD

• Citovat
  • Upravit
20662
9.10.12 12:10
@Anonymní píše:
Celkem vám závidím tu chuť a schopnost mít sex tak brzo po porodu. Já si díky poporodním komplikacím prodloužila šestinedělí skoro na 3 měsíce, pak jsem byla na prohlídce u gynekologa a při vyšetření jsem zjistila, že mě pekelně bolí stydká kost při tlaku a sex by byl spíš za trest. takže my se nemilovali 4 měsíce po porodu. Muž to nesl statečně, nedělal ani náznakem tlaky a ruce používat umí:oD

my neměli pohlavní styk skoro rok od porodu(velké šití a hlavně odfláknuté :cert: trpěla jsem defakto tři roky),v těhu taky zákaz, takže rok a 3/4 prd :mrgreen: ale manžel v pohodě, jj, dobře jsem se vdala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.10.12 12:21
@ynax píše:
Tak pokud jsi po císaři, záleží jak jsi na tom s jizvou a pokud je to v tomto směru v pohodě, pak záleží jestli ještě krvácíš nebo ne, pokud ne, tak když nebudete divočit, nevidím důvod, proč se spolu nemilovat
Btw. jinak tvůj manžel má ruku, ne?

No tak to by ale nemusel být ženatý ne? Většina žen svého manžela ráda uspokojí. Ty které ne a jedou že má ruku se pak ale nemůžou divit, že si najde milenku. :roll: Jinak zakladatelko, já jsem po císaři a sex jsme měli až za 7 týdnů po.Dle mého můžeš mít sex až se na to budeš cítit a v 6tinedělí bych ale fakt použila kondom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.10.12 12:25
@monika32 píše:
No tak to by ale nemusel být ženatý ne? Většina žen svého manžela ráda uspokojí. Ty které ne a jedou že má ruku se pak ale nemůžou divit, že si najde milenku. :roll: Jinak zakladatelko, já jsem po císaři a sex jsme měli až za 7 týdnů po.Dle mého můžeš mít sex až se na to budeš cítit a v 6tinedělí bych ale fakt použila kondom :palec:

Tak to že jsem vdaná neznamená, že mu budu kouřit, jak si panáček zapíská ne? :nevim: Právě já si cením manžela proto, že viděl, že jsem byla po prvním porodu uplně mimo, nic nestíhala, nespala, kojila 100h denně, navíc to poporodní poranění. Takže místo toho, aby mi ho strčil do huby, šel raději vyžehlit :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.10.12 12:37

@Katka86 :palec: asi tak nějak! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie