Ústí n. O. / Česká Třebová

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1695
8.11.12 12:11

Ústí n. O. / Česká Třebová

Ahoj, hledám kamarádku z České Třebové nebo Ústí n. Orl. na občasný pokec nebo společnou návštěvu mateř. centra. Našemu zlatíčku je 14 měs. Najdu?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
21.11.12 22:58

Letohrad

Ahojky, ja jsem s Letohradu pokud by nevadilo žiju tu asi pul roku a nikoho neznám jako kamarádku od sud. Mám dceru 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ulita4
2.4.13 09:44

ahoj

Ahoj, take hledam kamaradku :lol:

• Citovat
  • Upravit
ulita4
2.4.13 09:45
@aleba píše:
Ahoj, hledám kamarádku z České Třebové nebo Ústí n. Orl. na občasný pokec nebo společnou návštěvu mateř. centra. Našemu zlatíčku je 14 měs. Najdu?? :lol:

ahoj taky hledam kamaradku :lol:

• Citovat
  • Upravit
2970
10.11.15 12:32

Ahoj ozivuji diskuzi a hledam kamaradkumaminku na vozeni kocarku, trebovausti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
8.2.17 17:14

Ahoj, obnovuji téma…nedávno jsem se přistěhovala do České Třebové a nikoho to neznám, budu ráda za kohokoliv na pokec nebo procházku. Těším se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
8.2.17 17:24

@ucukusi ahoj ja jsem z nemcic ty uz mas ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
8.2.17 17:34

@tynaterezka Ahoj, ne, dítko nemám, ale pilně se snažíme. Jsem po revizi po potratu v 7tt a jsem teď doma, hledám i práci (radši bych spíš otěhotněla). Přestěhovala jsem se a přítel není často doma, tak je mi to občas doma dlouhé. Pracovala jsem v jeslích a školce, dětičky mi chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
8.2.17 20:35

@ucukusi je to me mrzi..a odkud jsi? taky mam rada deticky a je to i videt cekame 4te :mrgreen: a kolik ti je? a co krom prochazek a deti rada delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
8.2.17 20:46

@tynaterezka Jsem přímo z České Třebové, ale pocházím z Moravy. Chvilku jsem žila i v Praze, ale nadělila jsem si k 30tinám životní restart :-) ale to je na delší pokec. V Praze jsem dělala chůvu, v jeslích a školce, tudíž kolotoč s dětmi od 4měsíců do 7 let, a mám dvě čertovské neteřinky, tak už se s přítelem nemůžeme dočkat našeho vlastního caparta. KAm přijdu, už mi strkají děti :-)
Gratuluji k početné rodince, aspoň máte veselo, já jsem zatím doma sama, přítel jezdí nákladákem, takže je 3-4dny v týdnu pryč, ale zvládáme to dobře. přes léto jsem hodně jezdila s ním a teď hledám práci, tak když mám náladu jedu s ním i teď. Pomáhám v hiporehabilitačním centru, tudíž koně a jejich přirozená komunikace a výcvik atd…ráda fotografuji, jezdíme hodně na kole, zbožnuju vaření a pečení, a teď se snažím dát dokupy a trochu cvičit, jelikož jsem od revize dost přibrala. Ale věřím, že všechno půjde. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
9.2.17 08:25

@ucukusi tak to jsi cestovatelka jako ja :mrgreen: ja pochazim kousek od vysociny pak jsem byla v hradci a chvili i v praze a pardubicich ted jsem v nemcicich 4tym rokem sic par lidi by se tu naslo, ale ted se odstehovali a chodi do prace a moc casu neni, tak ze jsem tu taky sama no krom deticek :lol:..ale obcas uz by to chtelo vypadnout a pokecat normalne nez detskou reci :mrgreen: tak to je super ze rada varis muzem si dat par receptu ci si poradit co uvarit ;).ja tez rada varim, ale musim vedet co…miluji peceni (delam dorty na zakázku) ci jine mnamky…no tak az se budes citit hodne sama muzem se sejit pokud chces ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.2.17 09:00

@tynaterezka určitě ráda, teď mám celkem docela dost času…moje sestra je cukrářka, ale já peču raději než ona..dorty spíše nepečené, ale peču ráda buchty a koláče, řezy atd…Já bych pro změnu zase ráda promluvila s někým jiným, než sama se sebou, nebo přítelem :lol: :lol: :lol:
Teď jsme se po revizi poprvé trefili do ovulace, tak doufám, že brzy budu doma ráda a odpočívat s bříškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
9.2.17 09:49

@ucukusi moc bych ti to prala i kdyz ja uz se ted nevyspim pac v tom brise radi jak certik :mrgreen: ale uz se tesim az tu bude s nami…tak az budes chtit domluvime se ju…tak ja nejsem vyucena cukrarka a proto me to asi bavi ;) jen se tu lidem zdam draha a to mam dorty max do 1000(zalezi na velikosti).pokud to nejsou svatebni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.2.17 09:54

@tynaterezka no jo, když člověk spočítá suroviny a práci, tak se to nezdá. Ráda, určitě se ozvu zajdem na procházku :mavam: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
10.2.17 07:58

@ucukusi tak jo budu se tesit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů